Bende rontgen filmi seklinde vermedikleri icin kafam karismisti aldigim utrason ciktisiydi.bunuda buyuk bir hastanenin tup bebek yapan bolumunde yaptirdim.doktora donasyon icin gerektigini soylemedim.rahimin hamilelik icin herhangi bir problem tedkil etmedigini soyledi.ben almanyada yasiyorum prasudur fsrkli oluyor histeroskopi yapmak istiyorum demekle olmuyor doktorun bunu gerekli gorup sefk etmedi gerrkiyor.gecen sene ve ondan onceki senede bu islemi yaptirdigimda rahim icin iyi demislerdi.halil beyle bigin tekrar gorustuk ve tedaviye basliycaz protokolu ona gore hazirliycak.sen neler yaptin uzun zamandir yoktun
gerekli görmediyseler onlar daha iyisini biliyorlardır tabiiki. bende de Erol Tavmergen bir gölge gördüğünüü
bu yüzden histereskopi istediğini söylemişti. sonuçta onlar ne diyorsa o oluyor. inşallah yakında senden de güzel mutlu haberler alacağız.
Ben galiba hamileyim. değerler güzel gibi . salı günü ultrasona gidiceğim. henüz inanamııyorum duruma. bol bol dinleniyorum. dinlenmekten her yerim tutuluyor