- 18 Haziran 2015
- 28
- 8
- 1
- 48
O donem
o donem için kimse öyle birşey demedi bnde dondurma işlemi falan ypmadm aklimada hic glmedi cnm ama hep nne olmak istedim ve simdi ne gerekiyorsa denemek istiyorum o yüzden merkezlere telefonlasp durumum ile ilgili bilgi almaua calisiyrm dun zehra onlarla gorust!m baya ilgiliydi aslında bakalım farklı farklı yerlerden bilgi alip sonra tedavime başlamak istiyorumÖncelikle geçmiş olsun canım.
Zor bir hastalığı atlatmışsın. Bizimde öyle ya da böyle yumurtalarımız ya kötü ya da erken menapozdan dolayı kendi yumurtalarımız yok. Donör yumurtaları ile hamilelik yaşamaya çalışıyoruz. Sende de kemoterpiden Kaynaklı sorun oluşmuş. Rahminde sıkıntı yoksa ve kan değerlerin de normal çıkarsa olabilir.
Ben ilk kontrollerimi yurtdışında yaptırmıştım ve yumurta rezervim düşük çıkmıştı. Donör yumurtası ile anne olabileceğimi söylemişlerdi. Yaşadığım ülkede donasyon Yapılıyor. Fakat ticari olarak değil. Bağışlanan yumurtaları kullanıyorlar ve çok sıra vardı. Öncelikli hastalarının kemoterapi tedavisi görmüş olan kişilere yapıldığını söylediler. Bana sıra gelmesi için 4-5 yol beklemem gerektiği söylendi. Bende diğer ülkeleri araştırdım. Belçika, İspanya ve Kıbrıs.
Keşke kemoterapiden önce yumurtalarını dondurtsaydın.
Sen Firdevs Hanımı ara ve sor. Durumunu anlat. Yardımcı olacaktır.