O donem
Öncelikle geçmiş olsun canım.
Zor bir hastalığı atlatmışsın. Bizimde öyle ya da böyle yumurtalarımız ya kötü ya da erken menapozdan dolayı kendi yumurtalarımız yok. Donör yumurtaları ile hamilelik yaşamaya çalışıyoruz. Sende de kemoterpiden Kaynaklı sorun oluşmuş. Rahminde sıkıntı yoksa ve kan değerlerin de normal çıkarsa olabilir.

Ben ilk kontrollerimi yurtdışında yaptırmıştım ve yumurta rezervim düşük çıkmıştı. Donör yumurtası ile anne olabileceğimi söylemişlerdi. Yaşadığım ülkede donasyon Yapılıyor. Fakat ticari olarak değil. Bağışlanan yumurtaları kullanıyorlar ve çok sıra vardı. Öncelikli hastalarının kemoterapi tedavisi görmüş olan kişilere yapıldığını söylediler. Bana sıra gelmesi için 4-5 yol beklemem gerektiği söylendi. Bende diğer ülkeleri araştırdım. Belçika, İspanya ve Kıbrıs.
Keşke kemoterapiden önce yumurtalarını dondurtsaydın.
Sen Firdevs Hanımı ara ve sor. Durumunu anlat. Yardımcı olacaktır.
o donem için kimse öyle birşey demedi bnde dondurma işlemi falan ypmadm aklimada hic glmedi cnm ama hep nne olmak istedim ve simdi ne gerekiyorsa denemek istiyorum o yüzden merkezlere telefonlasp durumum ile ilgili bilgi almaua calisiyrm dun zehra onlarla gorust!m baya ilgiliydi aslında bakalım farklı farklı yerlerden bilgi alip sonra tedavime başlamak istiyorum

Hayırlısı olsun canım. Rahminde sorun yoksa donör yumurtaları ile hamile kalırsın canım. Iyi araştırmalar.

Kızlar merhba ben daha önce kemoterapi gordm ve tedaviden bir yıl sonra anne olmaya karar vrdim ancak hamile kalamdm daha snra bir tüp bebek denemm oldu başarısızlıkla sonuçlandı. Dktrum yiumurtaliklarimn zarar gördüğünü ve hamile klamayacagimi söyledi. Yumurta donasyonunu duydum ama BN deneyebilirmyim bilmiyorum nasıl oluyor boyle hamile kln anne olan var mi?

geçmiş olsun canım inşallah şimdi çok iyisindir.. yumurtalıkların zarar görmüş olmalı, tahminime göre kalabilirsin gibi ama tabi en doğru yönlendirici doktor olur.. Hit Halil bey her hafta istanbulda istersen git kendisi ile yüzyüze bir kez görüş.. seni bu konuda en doğru şekilde yönlendirir.. yada Firdevs hanımla telefonla görüş istersen..

Kızlar merhba ben daha önce kemoterapi gordm ve tedaviden bir yıl sonra anne olmaya karar vrdim ancak hamile kalamdm daha snra bir tüp bebek denemm oldu başarısızlıkla sonuçlandı. Dktrum yiumurtaliklarimn zarar gördüğünü ve hamile klamayacagimi söyledi. Yumurta donasyonunu duydum ama BN deneyebilirmyim bilmiyorum nasıl oluyor boyle hamile kln anne olan var mi?
Canim merhaba oncelikle ben de kemoterapi ve radyoterapi aldim ve transferim yapildi.su an beklemedeyim.donasyon yapabilirsin eger yumurtalarin zarar gormusse.rabbim yardimcin olsun

Merhaba zzazize,

Aynı durum bendede var. 2 defa histeroskopi oldum. O Yüzden tedaviye başlayamadılar. Histereskopiden ( Nisan) sonraki ay (Haziran) estrofem ilacimi alıyorum. 3 günde 1 kalınlık ölçümü için doktoruma gidiyorum. Ilk kontrol (reglimden 7. Günü) kalınlık 5 mm civarında çıktı. Firdevs hanım ilaçlarımı artırdı. 3 gün sonra 6mm çıktı. Tekrar 3 üç gün sonra 7mm oldu. Bugün son ölçümüm olacak. En az 7.5 mm olması gerekiyor. Estrofemi günde 9 A çıkartıldı. Hayırlısı ile.
merhaba
cnm umarım istenilen kalınlığa ulaşır, ben de allaha şükür histeroskopiye gerek kalmadan ilaclara tepki verdi suan 8.5 oldu ilaclara devam ediyorum benimde dozlar seninki gibi kısmetse çarşamba kıbrısda olacagız cok mutlu ve inançlıyım en azından bir engelli daha aşmış olmanın mutluluğu içindeyiz eşimle, bu süreçte dr firdevs hnm çok destek oldu sağolsun umudumun azalmasına izin vermedi....

merhaba
cnm umarım istenilen kalınlığa ulaşır, ben de allaha şükür histeroskopiye gerek kalmadan ilaclara tepki verdi suan 8.5 oldu ilaclara devam ediyorum benimde dozlar seninki gibi kısmetse çarşamba kıbrısda olacagız cok mutlu ve inançlıyım en azından bir engelli daha aşmış olmanın mutluluğu içindeyiz eşimle, bu süreçte dr firdevs hnm çok destek oldu sağolsun umudumun azalmasına izin vermedi....
8.5 çok iyi canım. Hayırlısı olsun. Benimki maalesef iptal edildi. 6.5 llarda kaldı. Aman dikkat et. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin. Dualarım seninle.

Canım merhaba
Ben çok sık buraları takip edemiyorum .Daha önce yardımın olmuştu.Samimiyetine güvenerek soruyorum ,ben de donasyon düşünmeye başladım.Acaba donasyon yaptırıp ta daha sonrada pişman olanvar mı ?ne gibi sıkıntılar yaşamışlar.Bilgin var mı canım .Ben genelde geçmişi okuyorum ama bu konuda pek paylaşım yok.Şimdiden teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım inşallah şimdi çok iyisindir.. yumurtalıkların zarar görmüş olmalı, tahminime göre kalabilirsin gibi ama tabi en doğru yönlendirici doktor olur.. Hit Halil bey her hafta istanbulda istersen git kendisi ile yüzyüze bir kez görüş.. seni bu konuda en doğru şekilde yönlendirir.. yada Firdevs hanımla telefonla görüş istersen..
Canım merhaba
Ben çok sık buraları takip edemiyorum .Daha önce yardımın olmuştu.Samimiyetine güvenerek soruyorum ,ben de donasyon düşünmeye başladım.Acaba donasyon yaptırıp ta daha sonrada pişman olanvar mı ?ne gibi sıkıntılar yaşamışlar.Bilgin var mı canım .Ben genelde geçmişi okuyorum ama bu konuda pek paylaşım yok.Şimdiden teşekkür ederim.

Canım merhaba

canım merhaba, kendi taşıdığın bir bebeği zaten hamilelik sürecinden itibaren sıkıntılarıyla, gelişimiyle senin doğurmuş olmanla sahiplenmiş oluyorsun.. kendin doğuruyorsun neden doğurduğun bir bebekte gözle görülmeyen bir yumurtaya takılacaksınki.. ben pişman olan olacağını sanmıyorum kaldıki doğal gebelikle kendi bebeğini doğuran anneler bile bir takım pişmanlıklar yaşayıp binlerce çocuğu yuvalara bırakabiliyorlar.. en azından biz daha sahiplenici ve bilinçli anneler olacağız.. bebeklerimiz çok şanslı olacak..
canım hayatın ne getireceğini sadece Allah bilir ama yaşlanınca yapayanlız bir bankta oturmaktansa, yaşamın içinde var olan haftada bir olsun bir telefon açan çocuğumuz olduğunu bilmek bile bize yetecek.. en azından hayata dair annelik amacımız olacak.. iş güç kariyer vs hepsi geçici şeyler..

Merhaba arkadaslar,transfer tarihim kesinlesti.ayin 25 de transferim 5 gun embriyoru olcak.bu kez sansim yavar giderde bebislerimi alip gelirim allahin izniyle.allah hepimize yardimci olsun
Bol şans diliyorum canım. Inşallah sende anne olursun.

Kızlar kemoterapiden sonra yumurtalık rezervine sroun varsa yumurta donasyonu ile anne olabilirmisim rahim filmimi zehra hanıma iletim rahim sağlıklı olduğu için anne olmamda engel yokmuş bayram sonrası grusmeye gidicem esinle birlikte kibrisa umarım hayırlı haberlerle donerim allah anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah

Tek bebek gibi görünüyor.Benim ikizlerde 11.gün değerim:1.024 idi.
Ve hep 2.5 kat katladı.
Vawww oldukça yüksekmiş. çok güzel. gebeliğinin büyük bölümünüde geçirmişssin ne güzel. Allah tamamına erdirsin
benimki tahmin ettiğin gibi tek bebiş. Valla ne yalan söyliyeyim Allah dağına göre rüzgar veriyor. ben ikiz hem istiyordum kardeş açısından ama nasıl bakrım diye çok korkuyordum. şimdi mutluyum. umarım bebiş de sağlıkla doğacak.

Kanbar'cım
Sen amniyosntez yaptırdın mı?

Son düzenleme:
Kızlar kemoterapiden sonra yumurtalık rezervine sroun varsa yumurta donasyonu ile anne olabilirmisim rahim filmimi zehra hanıma iletim rahim sağlıklı olduğu için anne olmamda engel yokmuş bayram sonrası grusmeye gidicem esinle birlikte kibrisa umarım hayırlı haberlerle donerim allah anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah
Tabiki olabilirsin canım. neden olmasın.Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz

Kızlar amniyosentez yaptırdınız mı ya da şu yeni çıkan Nifty test? Doktorum bana nifty testi önerdi.

Back
X