Merhaba arkadaslar bir kaciniz belki beni hatirlayacaksiniz bende bu yolda yorucu bir arastirma halindeydim gercekten yipratici bir surec allah herkesin yardimcisi olsun arkadaslar ben cok bilinen bir merkeze karar vermisken bir yanda aklimda hep benim doktr onerdigi baska bir merkez vardi tam tedaviye basliyoruz derken bazi degerlerden dolayi bir sonraki adetime ertelendi ve bu arada bir arkadasin tavsiyesiyle lefkosa
tup bebek merkezinden funda hanimla tanistim telefonla gorustuk bilgi aldim gercekten cok yardimci oldu lefkosa zaten dktorum onermisti hep aklimdaydi funda hanim da bana ayri bir guven verdi ve son anda merkez degistirdik once allaha sonra bu merkeze inanarak bu yola koyulduk ve arkadaslar yuce rabbime binlerce sukurler olsunki ilk denemede pozitif sonuc aldik ve dun bebegimin kalp atislarini duyduk yuce rabbim sagsalim kucagimiza almayi da nasip etsin insallah arkadaslar isteyene funda hanimin teli ni verebilirim en azindan konusun bir fikir edinin sonra yine kalbiniz kimden yana karar verirse ona gidin ben yuregimin sesini dinledim sukurler olsun ki pisman olmadim allah hepinizin yardimcisi olsun