- 27 Mart 2016
- 33
- 21
- 3
evet oglum da donasyonla oldu. donörden alinan yumurtalarla 4 adet 1.kalite embriyo elde edilmisti ve ilk seferde 2 adet embriyo transfer edilmisti. oglum o denemeden oldu ve simdi kalan 2 adet embriyoyu transfer ettirdik.
bence donör konusunu cok fazla kafana takma. bebegin senin kaninla beslenenecek ve onu dünyaya getirdikten sonra senin sütünü ve sevgini alacak. kime benzediginin ne önemi var. zaten bebegin bu dünyadaki en güzel varlik olacak senin icin. inan bana. eger aksi olsaydi biz tekrar kalkisir miydik bu Kadar kisa süre sonra. oglum daha 13 aylik ama bir an önce onun gibi muhtesem kardeslerini de alalim, onlar da gelsinler dedik. ogluma baktigimda gözlerindeki sevgiyi görüyorum, inatla bir sey yaptiginda kendimi görüyorum. sürekli olarak beni ve babasini taklit etmeye calisiyor. benim kendi yumurtalarimla olsaydi herhalde daha fazla benzeyemezdi bana. insallah kardesleri de simsiki tutunmustur bana.
Allah bagislasin. Insallah tutunurlar sana ve guzel haberlerini aliriz. Ben henuz arastirma safhasindayim. Nasil bir donor sececegim konusuna takilmis durumdayim. Umarim bu sureci atlatabilirim.