- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
Bebek kıyafetleri almak...aslında biyolojik olarak zaten hazırlanıyoruz psikolojik olarak hazır olabilmekte en az onun kadar önemli. Alsak mı ne yapsak? :)canım dert edecek birsey yok Allah dermansız dert vermesin diyoruz ama bak dermanımız donasyonda olsa var düşün böyle birşey hiç bulunmasaydı demek ki bunda da bir hayr var diye düşün kabul ediyorum zor bir durum ama hiç bebegimizin olmayacağı ihtimalinden daha zor değil evet bir cocugum olsun çok istiyorum eşimi seviyorum o çocuk severken içimin iki kat daha fazla yandıgını hissediyorum şöyle ki araştırdım çocugun %10 genetigi benden geçecek 3 ayda zeka gelişimi için hormonları benden alacak benim kanımla yediklerimle büyüyecek onu bedenimde hissedecegim doguracagım ve emzirecegim sakın düşünme benim çocuğum değil diye aklına bile getirme bir arkadaşım demişti ki tavuğu düşün yumurtayı alıp kırarsan melemen ama başka tavugun altına koysan bile civciv yani rahim önemli kan önemli zaten Rabbim istemezse bunun bile garantisi yok gönlünü de içini de ferah tut arkadaşım o masumu karnında ve kucaginda hissedince hele ki memeni verip emzirince bu düşüncenin hiç biri aklına bile gelmeyecek ve inanıyorum ki Rabbim bizi de evlat sahibi yapacak senelerce atmaya vermeye kiyamadıgımıź aldıgımıź o bebiş kıyafetlerini bebişlerimize giydirecegiz Allah var umutsuzluk yok canım.