Mrb arkadaşlar ben Berk beye karar verdim kendisi ilede tel görüştüm. Bugün cylo içmeye başladım ayın 29 da lucrin depot iğnem var. Rabbim bana da anne olmayı nasip eder inş. Hamile olan arkadaşları kutluyorum Allah nazarlardan korusun sağ salim bebeklerini kucaklasınlar inş
Hayırlı olsun cnm iğnene önceden bak istersen ben zor buldum İstanbul'da son ana bırakıp sitres yaşama Bnm gibi

Hayırlı olsun cnm iğnene önceden bak istersen ben zor buldum İstanbul'da son ana bırakıp sitres yaşama Bnm gibi
Teşekkür ederim ayzel1905 Bende Seni tebrik ederim Allah sağsalim kucağına aldırsın inş bebeğini. Ben herzaman alışveriş yaptığım eczanemden cyclo yu alırken sordum lucrin varmı diye varmış 180 TL miş tavsiyen için saol. en iyisi alıp evde muhafaza edeyim. Bu ilacı alırken Dr reçetesi gerekiyor mu ? Birde hastanelerde bu ilacı vurdururken illa bi kadın doğumcunun izni olması gerekiyor mu?

Teşekkür ederim ayzel1905 Bende Seni tebrik ederim Allah sağsalim kucağına aldırsın inş bebeğini. Ben herzaman alışveriş yaptığım eczanemden cyclo yu alırken sordum lucrin varmı diye varmış 180 TL miş tavsiyen için saol. en iyisi alıp evde muhafaza edeyim. Bu ilacı alırken Dr reçetesi gerekiyor mu ? Birde hastanelerde bu ilacı vurdururken illa bi kadın doğumcunun izni olması gerekiyor mu?
Canım sağlık ocağına yazabilir ben daha önce yazdirmistim tup bebek tedavi de yazarlar

Canım sağlık ocağına yazabilir ben daha önce yazdirmistim tup bebek tedavi de yazarlar
Yada yine bu sitede elinde kalan ilaçlarını elinde kalan çok oluyor uyguna da alabilirsin tup bebek ilaçları diye gir canim

Hayır cnm reçete gerekli değil ben göbekten evde kendim vurdum hafif bir iğne ama hastanede vurdurursan reçete gerekli olur tabi

Hayır cnm reçete gerekli değil ben göbekten evde kendim vurdum hafif bir iğne ama hastanede vurdurursan reçete gerekli olur tabi
Cevabın için çok teşekkür canım. bende kendim vururum daha önce gonalf vurmuştum kendime o zamandan iğne konusunda tecrübem var. Ben evleninceye kadar iğneden çok korkan bir insandım kan filan aldırdığımda nazlanırdım. evlendim Bebek sahibi olmak için yemediğim iğne kalmadı göbekten kendi kendime gonalf ler vurdum. Tüp bebek tedavisi için menogan iğneler söylemesi ayıp kalçalarım morardı, koldan orgolutron iğneler iğne fobim kalmadı.

Kızlar kimse yokmu biz de kibrista sperm donasyonu yaptırmayı dusunuyoruz şuan araştırma aşamasındayız bizm gibi olanlar var mı nasl sureclerden gectiniz hangi merkeze gittinz hangi doktoru tercih ettiniz

Ya sperm donasyonu icn hangi doktor hangi merkez yardımcı olun lütfen iyice kafam karisti

Canım içinde sana en yakın yer neresi geliyorsa k.k yazılanlara göre de yol goster kendine inşallah iyi olucak

Dunya tup bebekte berk bey var oda iyimis alaninda bozzat kendisiyle gorustuk ama hepsi geneli ayni para ve ayni hizmet ole dusun hit var bide berk bey firdevs hanim bunlara olgi ve memnun olan daha fazla yolun acik olsun cnm

Dunya tup bebekte berk bey var oda iyimis alaninda bozzat kendisiyle gorustuk ama hepsi geneli ayni para ve ayni hizmet ole dusun hit var bide berk bey firdevs hanim bunlara olgi ve memnun olan daha fazla yolun acik olsun cnm
Tesekkur edrm sadece hit ve Firdevs hanımın oradan irem hanımla gorustum firdevs hanım yaşı genç tecrübesi az diye dusunuyorum ama embriyolugunu arastrdm oda iyiyms hite gelince hitle gorustum kısa bir gorusme oldu acelemz var gibi konuştu ama konuşma şekli öyle diyorlar snra bana bir hemşire yonlendrdi hemşire bilgilerimizi aldı dosya açtı ben biz kesn kararlı değiliz sizde nezmn gelrz belli degl dedm tamam dosyanın acalm nzmn diyen gel dedi baya soru sordm sorularima emin bir şekilde cevap vermedi sorduğum sorulara net cevap alamadm ornegin spermlerinzn sertifikalı olduğunu iddia edysnz dedm görmek isteyen hastalariniza gosteriyormusunz bu durumu kantlayabiluyrmsnz dedim yuzyuze gorussek birbirimizi daha net anlarz fallan dedi bende ısrar ettim ben sizde kararlı değilim yuzyuze gorusme gereği duymuyorum öncelikle kafama takılan sorulara cevap aryrm dedm ben bilemem bu sorularınızı dedi birçok elemn var burda herkesn bir görevi var embriyolgla gorusunce dedi tabi dedm ozmn embriyolg ve ulasmla ilgilenen personelinizle irtibata geçirin beni dedim tamam ben numaranızı veririm ararlar dedi 3gundur arayn yok bu surecte aynı sorularla irem hanımla gorustum gayet kendinden emin net ve kibar şekilde herşeyi anlattı bana buyuzden de sanirim doktormm Firdevs hanım olacak bilgi olr diye anltrm bu kadr uzun çünkü karar verme araştırma sureci çok zor

Canım içinde sana en yakın yer neresi geliyorsa k.k yazılanlara göre de yol goster kendine inşallah iyi olucak
K.k yazn herkese de guvenilmiyor hastane personelleri de yazyr diye duydum gerçekten buradaki insanların tecrübelerine öyle ihtiyaç duyuluyor ki koly degl okdar para yatrlyr bunun yanında stres ve çekilen emeği saymiyorm belki ikinciyi denemeye durumu olmayan insanlar var bizim gibi oyuzden iyi bir hekim iyi bir merkez olması çok önemli emeğimize degsin istyrz herkes gibi

Canım aynı şey hiçte bana öyle oldu hala dönecekler sorduğum sorulara cevapta anlamamıştım İrem hanjm herşeyi anlatıyor kendine güvenleri başarılar var

Canım aynı şey hiçte bana öyle oldu hala dönecekler sorduğum sorulara cevapta anlamamıştım İrem hanjm herşeyi anlatıyor kendine güvenleri başarılar var
Sizinkide yumurta donasyonuydu değil mi sizde Firdevs hanımın hastasisinz gorusmustuk bana yardımcı olanlardn biri de sizsiniz tesekkur edrm herşey için burada yazınca cevap bile almk dertlermzi paylsmk rahatltyr

Ole gercekten kizlar bu durumu kimseye anlatmiosun tek kaliosun sadece esinle sen bilmek zorundasin hos karsilanan bir durum degil ama gerckten insa bir cocuk istiyor hayatina nese katmak icin yoksa olesine yasiyor olmak zor rabbim hepimize birer evlatnasip etsin insallah
Amin insallah

Sizinkide yumurta donasyonuydu değil mi sizde Firdevs hanımın hastasisinz gorusmustuk bana yardımcı olanlardn biri de sizsiniz tesekkur edrm herşey için burada yazınca cevap bile almk dertlermzi paylsmk rahatltyr
Rica ederim canım senin yaptığın gibi bende çok yazdım buralar araştırmak için firvdevs hocaya karar kıldıktan sonra rahatladim şuan girme zamanımı bekliyorum hayirlisyla Rabbim dolu dolu göndersin ellerimizi

Back
X