Yumurtalık kanseri bir tüpümü bir yumurtalığımı aldılar kemoterapide de kalan diğer yumurtalığımın işlevini bozdu tedavimin üzerinden 15 sene geçti bilmiyorum bir etkisi varmı 5 sene önce donasyon denemiştik oda tutunmadı 4 emriyo koymuşlardı o zaman geçirdiğim hastalıktan dolayı 127 kg dum şeker hastasıydım. 9 ay önce mide küçülme ameliyatı oldum 9 ayda 54 kg verdim şekerim ve kollostrolüm düzelmişti ama olmadı of offff
SIKMA CANINI 12 KENDİ YUMURTAMLA 3 DEFADA DONASYON DENEDİM VE HALA DENİYORUM
TOPLAM 15 DEFA DENEDİM
PES ETMEK YOK KIZLAR
UMUT ARKADAŞIM SİZE ÖRNEK OLSUN
KIZCIĞAZ YAPTIRDIĞI DONASYON SAYISINI BİLE UNUTMUŞ

Bencede sen en iyisi sonbaharda dene içimden gelen eylül olacak inşallah.
Ben bu iş için çalıştığım şirketten ayrıldım ve yönetici olmak üzereyken, finans uzmanıyım stres yaşamamak için ayrıldım, bebişten sonra tekrar çalışmak zorundayım çünkü çok borcumuz var ayları boş geçiremem ya bebiş için uğraşıcam yada çalışıcam

Ben bu iş için çalıştığım şirketten ayrıldım ve yönetici olmak üzereyken, finans uzmanıyım stres yaşamamak için ayrıldım, bebişten sonra tekrar çalışmak zorundayım çünkü çok borcumuz var ayları boş geçiremem ya bebiş için uğraşıcam yada çalışıcam
Sevgili arkadasim sen transfer oncesi bir cok seyi uygulamissin zaten,kendini teslerle daha fazla yipratip maddi yondende somurmelerine izin verme.Rahim kalinligin transfer icin cok uygunmus geriye embriyo kalitesi kaliyor.Saglikli embriyo olsaydi kimyasal gebelik olmazdi,rahimden kaynaklansa gebelik zaten olusmazdi diye dusunuyorum.Her doktorun dedigine inanma isterse prof olsunlar,onlar isin maddi tarafinada bakarak hareket ediyorlar.2014 yilinda tup bebek icin İstanbul a prof.bahcecinin kendisine muane oldum ve benim bir overimin olmadigini soyledi.Nasil gelmeden birkac ay once laparoskopi oldugumu soyleyince,oyleyse kucuk oldugu icin gorunmedigi soylemisti dusunun artik.Kibrista sayisini unuttugum yumurta donasyonu yapildi ve en son dr bana tasiyici anne bulalim sana dedi.Ben sorunun bir kismininda psikoloji oldugunun farkindaydim cunku o kadar cok negatif almistimki ustelik doktorumda tasiyici annelikten soz ettigi icin olumlu dusunce adina birsey kalmamisiti.Son transferimde psikolojime iyi gelecek kitaplari okumayi ve siteleri arastirmaya basladim.mucize annelerin hikayelerini okudum cogundanda cok etkilendim.hele bir hikaye vardiki o beni kendime getirdi.cok genc bir bayan anne olmak icin doktora gidiyor.Doktor tahlillere bakiyor ve dosyayi esine firlatiyor,benimle dalgami geciyorsunuz kariniz 60 yasindaki bir kadinin rahimi ve hormonlarina sahip diyerek.Ama kadin bir azimle pes etmiyerek kendi yumurtasi ile hamile kalip bebegini kucagina alabiliyor.İmkansiz diye bir sey yok arkadaslar inanmak ve pozitif dusunmek gercekten cok onemli.Duydugunuz olumsuzluklara ve sizi negatif etkileyen insanlara kulaklarinizi kapatip uzak durun.Lutfen Halit Frat erdenin kitabini bulabilirseniz okuyun.Cok gec ve zorlu bir mucadele vererek anne olan bir bayanin olusturdugu bir site var,o sitede bizim gibi bayanlara yardimci olabiliyorlarmis hatta doktor ve merkezlerle ile ilgilibyardimci bile oluyorlarmis.Hepimiz er yada gec birer anne olucaz buna inan lutfen

2 emriyo 5. Gün transferi biri 4aa diğeri 4 bb transfer etmişlerdi. Dondurulmuşların kalitesi daha düşük biri 4bb biri 3bb ilk işim transfer günü emriyo raporu istemekti
Embriyolarin iyiymiş ama gerçekten vücuduna hormonlarını bir şans ver kendine gelmesi için. 127 den 73 kg düşmek büyük değişiklik vücut için. Yoksa her merkez devamlı birşeyler denemek isteyecek. Eğer yaşın genç ise acele etme derim

Yumurtalık kanseri bir tüpümü bir yumurtalığımı aldılar kemoterapide de kalan diğer yumurtalığımın işlevini bozdu tedavimin üzerinden 15 sene geçti bilmiyorum bir etkisi varmı 5 sene önce donasyon denemiştik oda tutunmadı 4 emriyo koymuşlardı o zaman geçirdiğim hastalıktan dolayı 127 kg dum şeker hastasıydım. 9 ay önce mide küçülme ameliyatı oldum 9 ayda 54 kg verdim şekerim ve kollostrolüm düzelmişti ama olmadı of offff
olacak umudunu yitirme canim arkadasim insallah en yakin zamanda olur Anne olmayi gercekten hak ediyorsun dualarımdasın

Degerlerin yuksek oldugu icin keseyi gordugunu dusundum.ben bugun keseyi gordum ikinci randevuyu iki hafta sonrasina verdim.Sure biraz uzun geldi bana,normalde keseyi gordukten ne kadar zaman sonra kalp atisini duymak icin randevu veriliyor Turkiye de bilgisi olan

Degerlerin yuksek oldugu icin keseyi gordugunu dusundum.ben bugun keseyi gordum ikinci randevuyu iki hafta sonrasina verdim.Sure biraz uzun geldi bana,normalde keseyi gordukten ne kadar zaman sonra kalp atisini duymak icin randevu veriliyor Turkiye de bilgisi olan
Bir hafta 10 gün sonra artık kalp atışları duyulur
Duyucaksan Allahın izniyle
Dualarım seninle

Kızlar inanın neler gördüm bu mücadeleli yolda
İyi kalın endometriumda gebelik yaşamayan
İnçe kötü endometriumda kalitesi düşük embriyolarla ikizlere hamile kalanlar
Umudunuzu itirmeğin
Sadece inanın ve dua edin
Allahım bu mübarek günler hatırı hürmeti hepimizi hayırlı evlat sahibi elesin
Amiin

turkiyede degilim malasef yurt disinda hemen bakilmiyor randevum var 29 unda belki kalbide duyariz normalde 6veya7 haftalikken kalp atisi duyulur

senormalde kacinci gundesin transferden sonra

B buket73 merhaba , herkesin drunun uyguladiği tedavi başka ben benimkini anlatayim ilk önce rahim filmi cektirerek basladik ve dr randevumuza gittik genel kontrollerden yapildi , konusuldu ardindan reglimin 2.gūnū e2 testiyle birlikte yazdiği ilaclari kullanmaya başladim , haftada 1 e2 testine dvm ettim asistanini bilgilendirdim bu arada donör aylarlandi benim fiziksel özelliklerime ve kan grubuma uygun ve son bildirdigim e2 sonucundan sonra asistani aradi ve 3 gūn icinde kibrisda olmaniz lazim dendi gittik eşim örneğini verdi 5 gūn sonra transferim yapildi 3 gun dinlendim ve evimize döndūk .. hepsi bu canim umarim yardimci olmusumdur
Canim sen adetli iken donör arandi yani ben hep ayni anda diye dusundum yanlismi dusundum kafam karisti

Back
X