Transferim 5 de olmustu transfer sonrasi 19. gunumdeyim.Yurdisinda istedigin zaman tahlil ya da muanne olamiyorsun bu bizlerler icin dezavantaj.Turkiye de daha rahatsenormalde kacinci gundesin transferden sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferim 5 de olmustu transfer sonrasi 19. gunumdeyim.Yurdisinda istedigin zaman tahlil ya da muanne olamiyorsun bu bizlerler icin dezavantaj.Turkiye de daha rahatsenormalde kacinci gundesin transferden sonra
Canım sende kemoterapi gördünmi ne kanseriydi ben istedim serum tedavisini yapmadılar, senin bebiş varmı seninlemiCanim ben de kanser tedavisi geçirdim ben serum aldim transfer sonrasi
Benim bildigim sana uygun donor onceden ayarlaniyor adet oldugun zaman merkeze bilgi veririyorson ve donorle ayni zamanda ilaca baslatiyorlar.Sunu soyliyim ben donor olayina inanmiyorum ellerindeki donmus yumurtalarin kisiye uygun olanini kullanip frej embriyo transfer ediliyor.Bu butun merkezler icin gecerli Avrupadakiler dahilCanim sen adetli iken donör arandi yani ben hep ayni anda diye dusundum yanlismi dusundum kafam karisti
Canim ben 2 kur kemoterapi aldim tek tüpüm ve tek överim alindi 10 haftaligiz şuan hamdolsun darısı sizlere olsun umudunu sakın kaybetme herşey güzel olucakCanım sende kemoterapi gördünmi ne kanseriydi ben istedim serum tedavisini yapmadılar, senin bebiş varmı seninlemi
Sen nerdesin umutTransferim 5 de olmustu transfer sonrasi 19. gunumdeyim.Yurdisinda istedigin zaman tahlil ya da muanne olamiyorsun bu bizlerler icin dezavantaj.Turkiye de daha rahat
Tıpa tıp aynı şeyleri yaşamışız bu hayatta kaçıncı denemendi canımCanim ben 2 kur kemoterapi aldim tek tüpüm ve tek överim alindi 10 haftaligiz şuan hamdolsun darısı sizlere olsun umudunu sakın kaybetme herşey güzel olucak
Almanya da yasiyorum.sende yurtdisindaydin sanirimSen nerdesin umut
Bebegini saglikla kucagina al arkadasim, bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz zaman yasanan butun uzucu olaylari geride birakip cok daha guzel gunlerimizin olacagini inaniyorum.Canim ben 2 kur kemoterapi aldim tek tüpüm ve tek överim alindi 10 haftaligiz şuan hamdolsun darısı sizlere olsun umudunu sakın kaybetme herşey güzel olucak
Coraspin kanama olmadığı sürece doğuma kadar bildiğim kadarıyla arkadaşım..Arkadaslar coraspirin kacinci aya kadar kullaniliyordu?
anladim benim de 5 ci gunu transfer den sonra 14 cu gunum evet yurt disi zorTransferim 5 de olmustu transfer sonrasi 19. gunumdeyim.Yurdisinda istedigin zaman tahlil ya da muanne olamiyorsun bu bizlerler icin dezavantaj.Turkiye de daha rahat
Evet belcikadayimAlmanya da yasiyorum.sende yurtdisindaydin sanirim
Canim ben kendi yumurtama 4 tüp denedim olmadi sonra kendiliğinde hamile kaldım düşükle sonuçlandı yumurta kalitesiz dendi kipristada 5.ci bu hamdolsun oldu seninde olucak sabırla duayla inan çok zorluklar çekti elbet biticekTıpa tıp aynı şeyleri yaşamışız bu hayatta kaçıncı denemendi canım
Amin canim ınsallah rabbim sağlıkla kucaklarimizi doldursun yaşanan herşeyi unutulutcak melek kokukuyu içimize cekinceBebegini saglikla kucagina al arkadasim, bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz zaman yasanan butun uzucu olaylari geride birakip cok daha guzel gunlerimizin olacagini inaniyorum.