Canim sen adetli iken donör arandi yani ben hep ayni anda diye dusundum yanlismi dusundum kafam karisti
Benim bildigim sana uygun donor onceden ayarlaniyor adet oldugun zaman merkeze bilgi veririyorson ve donorle ayni zamanda ilaca baslatiyorlar.Sunu soyliyim ben donor olayina inanmiyorum ellerindeki donmus yumurtalarin kisiye uygun olanini kullanip frej embriyo transfer ediliyor.Bu butun merkezler icin gecerli Avrupadakiler dahil

Canım sende kemoterapi gördünmi ne kanseriydi ben istedim serum tedavisini yapmadılar, senin bebiş varmı seninlemi
Canim ben 2 kur kemoterapi aldim tek tüpüm ve tek överim alindi 10 haftaligiz şuan hamdolsun darısı sizlere olsun umudunu sakın kaybetme herşey güzel olucak

Canim ben 2 kur kemoterapi aldim tek tüpüm ve tek överim alindi 10 haftaligiz şuan hamdolsun darısı sizlere olsun umudunu sakın kaybetme herşey güzel olucak
Bebegini saglikla kucagina al arkadasim, bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz zaman yasanan butun uzucu olaylari geride birakip cok daha guzel gunlerimizin olacagini inaniyorum.

G GoGo bende akupuntur yaptirdim 1 yil boyunca haftada 3 gūn gittim , migrenim vardi kan dolaşimimda sorun vardi hepsi dūzeldi sonrasinda 6 ay da bebek icin gittim ,ben yurtdisinda yaşiyorum ve bu işin ehli gerçek bir çinli ye gittim ve faydasini gördūm en azindan bebek için olumlu oldumu bilmiyorum ama migrenim ve kan dolaşimim tamamen dūzeldi , 5 ay sonra donasyon yaptirdim ilk seferde tuttu cok şūkūr...

Tıpa tıp aynı şeyleri yaşamışız bu hayatta kaçıncı denemendi canım
Canim ben kendi yumurtama 4 tüp denedim olmadi sonra kendiliğinde hamile kaldım düşükle sonuçlandı yumurta kalitesiz dendi kipristada 5.ci bu hamdolsun oldu seninde olucak sabırla duayla inan çok zorluklar çekti elbet biticek

Bebegini saglikla kucagina al arkadasim, bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz zaman yasanan butun uzucu olaylari geride birakip cok daha guzel gunlerimizin olacagini inaniyorum.
Amin canim ınsallah rabbim sağlıkla kucaklarimizi doldursun yaşanan herşeyi unutulutcak melek kokukuyu içimize cekince

mutlu-bayramlar.webp

Back
X