• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrh arkadaslar.ben bu gun kesemızı gordum tek bebısımız.haftaya kalp atıslarını duyarız ınsallah.butun arkadaslarıma nasıp eylesın rabbım once zazaya inşallah.hamıle arkadaslarada saglıkla kucagımza almayınasıp etsın inş. Irem hnm la fırdevs hanm danda allha razı olsun hala sorularımı karsılıksız bırakmıyorlar.

Mrh arkadaslar.ben bu gun kesemızı gordum tek bebısımız.haftaya kalp atıslarını duyarız ınsallah.butun arkadaslarıma nasıp eylesın rabbım once zazaya inşallah.hamıle arkadaslarada saglıkla kucagımza almayınasıp etsın inş. Irem hnm la fırdevs hanm danda allha razı olsun hala sorularımı karsılıksız bırakmıyorlar.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin Allah olmayan herkeze kısmet etsin

Kızlar kanama başladı ıgne vuruldum yatıyorum cok moralım bozuldu
Efe şimdi açtım okudum moralini bozma Allahım sizi korusun
Bugün ultrasonda keseyi gördüyünde dr ne dedi?
Kese düzgünmü?
İçinde embriyo gözüküyormu?

Canım son kontrolümdü ama malesef işlem iptal edildi rahim incelmiş sancım var adet olucam tarlusel ilaç verdi 6 gün kullanıcam adet olunca tekrar başlıycaz inşallah
Gecmis olsun Mucizem,moralini bozma transferin iptal olmasi cok daha iyi olmus.Transfer olup negatifi gorseydin maddi manevi yikimi daha buyuk oluyor.Bir dahaki aya her sey daha guzel olacaktir.En yakin zamanda bebegine kavusman dilegiyle

HİÇ ÜZÜLME GEÇ OLSUN İYİ SONUÇLU OLSUN
SON TRANSFERİM MARTA OLDU VE KÖTÜ BİR RAHİMLE GİTİM VE KOCAMAN NEGATİVİMİ ALDIM
EN KALİTELİ EMBRİYOLAR ÇÖPE GİTTİ
KEŞKE BEN İPTAL ETSEYDİM TEDAVİMİ AMA PROF AYDAN BİRİYE GÜVENDİM VE EN KÖTÜ RAHİMLE GİTTİM TRANSFERE
3 AYDI DR CEM AKARSUYA GİDİYORUM ALLAH DOKTORUMUN NE MURADI VARSA VERSİN OKADAR DİSTİPLİNLİ BİR İNSAN ADET OLDUM ÇAĞIRDI KONTROLE TATİLE GİDİCEKTİ SON GÜNÜYDÜ DEDİ SENİ KONTROL ETMESEYDİ TATİLDE RAHAT EDEMEZDİM
BEN İLK DEFA BÖYLE VİCDANLI DİSİPLİNLİ BİR DOKTORA RAST GELDİM ÇOK MUTLUYUM CEM BEYİ TANIDIĞIMA
Zazacigim kontrol sonucun ne oldu?Guzel haberlerini bekliyoruz

BİRDE ARKADAŞIM BİR ŞEY HATIRLADIM
TEDAVİYE BAŞLAMIŞTIM DR TEDAVİMİ UZATI YANİ ESTROFEMİ 20 GÜN İÇTİM ÇÜNKÜ RAHİM ZARI KALINLAŞMIYORDU VE 20 GÜNDEN SONRA BENDEDE İNCELMEYE BAŞDADI ENDOMETRİUM
ÖSTROJEN BÜNYEDE ARTIKCA BAZI HASTALARDA ÖYLE YAN ETKİ VERİYORMUŞ DÖKÜLÜYORMUŞ
Sanırım bende de aynısı oldu kısmet ne diyeyim arka arkaya denediğim içinde olmuş olabilir Allah herkese gönlündekini nasip eder inşallah

Kızlar kanama başladı ıgne vuruldum yatıyorum cok moralım bozuldu
Merhaba efenaz benimde kanamam olmustu allaha sukur durdu korkma benim ikizlerde simdilik 11 haftalik oldular kanama m 10 haftaya kadar sürdü allaha sukur bir haftadir yok uzme kendini dinlen ben yataktan cikmadim igneler imi vurdum bol bol da acile gidip baktirttim bide benim kipkirmizi idi

Merhaba efenaz benimde kanamam olmustu allaha sukur durdu korkma benim ikizlerde simdilik 11 haftalik oldular kanama m 10 haftaya kadar sürdü allaha sukur bir haftadir yok uzme kendini dinlen ben yataktan cikmadim igneler imi vurdum bol bol da acile gidip baktirttim bide benim kipkirmizi idi
Canım benım tek zaten.dun aksam oldu kırmızı hemde baya.bugun kahverengıye dondu.cok korkuyorum ınş bısı olmamısıtır

Transferimin 8. Günü ve idrarda negatif :( sonlanan gebeligimde idrarda pozitifi görmüştüm. Ne zaman bitecek bu uğursuzluk :(

Canım benım tek zaten.dun aksam oldu kırmızı hemde baya.bugun kahverengıye dondu.cok korkuyorum ınş bısı olmamısıtır
supelenirsen gît acile ultrason a gir ben her hafta gidiyorum benim kanamam cok surmustu korkma rahim buyuyor ondan kanama oluyor ac doktoruna gir birdaha ultrason a icin rahatlasin

supelenirsen gît acile ultrason a gir ben her hafta gidiyorum benim kanamam cok surmustu korkma rahim buyuyor ondan kanama oluyor ac doktoruna gir birdaha ultrason a icin rahatlasin
ŞUAN ULTRASONA GİRMENİN BİR ANLAMI YOK KESEDEN BAŞKA BİR ŞEY DEMİYCEKLER
KANDA BETA HCG YE BAKTIRSA 2 GÜNDE BİR ONDAN RAHAT OLA BİLİR
ARTIŞINI GÖREREK
YADA HİÇ STRES YAPMADAN DİNLENSİN KALP ATIŞLARINA GİTSİN 1 HAFTA SONRA

Back
X