• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asmin lena Asmin lena merhaba arkadaşim hepimiz ayni şeyleri yaşadik tedavi sayilarimiz farkli sadece , aşilamalar tūp bebek tedavileri ve son adim yumurta bağişi şöyle söyleyebilirim sana drum ilk söylediğinde donasyon ne onu dahi bilmiyordum kisaca anlatti uzun uzun araştirdim bunu deneyen ve çocuk sahibi olan kadinlarin yazdiklarini okudum taşiyici annelik çok sert bir benzetme olmuş , senin aldiğin yumurta ancak mikroskopla gorūnen bir nokta hepsi bu ona hayat veren yaşamasini sağlayanda sensin senin kaninla caninla besleniyor 33 ūncū haftadayim yasadiklarim hissettiklerim anlatilamaz o benimmm bebeğim ağliyorum hissediyor gūlūyorum tekme atiyor kimsenin bebeğini taşimiyorum ki o benimm ,açikcasi onu o kadar çok istedim ki donasyon , tūp bebek yada baska bir yöntem olmuş inan hić umrumda değil .. Eğer kafanda būyūk sorular varsa bir psikologdan yardim al hazir hissetmiuorsanda vazgeç...Sevgiler
Teşekkür ederim cevap verdiğin için , senin adına çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın . Herkes aynı şekilde hissedemez senin yaşadığın duyguyu yada ilk şok olduğu için çok sert tepkim diyelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim arkadaşım.

Bende 5 kere tup bebek denedim ve yasim 43, bu nedenle yavas yavas donasyona yaklaştım..Simdiye kadar hiç bir doktor donasyonu önermesine rağmen eşimle böyle bir karar aldık cunki hem yaş hemde bu kadar denemeden sonra olmaması artık bosa ugrastigimizi düşündürdü.. Yaklaşık 1 senedir araştırıyorum,bende burda aynı soruları sordum, yabancı türk sitelerden donasyon ile anne olanların ozelliklede dogal hamilelik sonrasi yas nedeniyle 2. Cocugunu donasyon ile doguranlanlarin yorumlarını okudum..Her kez normal olsun donasyon olsun arada fark olmadığını her ikisinide çok ama çok sevdiğini söylüyor.. Mutlaka arada tek tük olsada kabul edemeyen vardir ama normal hamilelik sonrası bile çocuğunu kabul etmeyen anneler olabiliyor... Bir bebegi 9 ay taşıyıp onu doğurup emek harcayarak büyüttükten sonra dna sinin farklı olmasının hiç bir öneminin olmadığını düşünüyorum, hatta bence hiç hatırlamayacaksın bile..Bende 1-2 aya başlayacağım yaksalik 1 senedir bekliyorum , hatta artık sabırsızlanıyorum, insallah hepimiz anne oluruz, sağlıklı çocuklar büyültürüz,
Hayırlısı olsun arkadaşım herşey gönlüne göre olsun inşallah . Ben henüz bu duyguyu kabulleneme eşim daha pozitif bakıyor bu olaya , belki zamanım azda olsa genelde zaman herşeyin ilacıdır olayları kabullenmem için.

Merhaba arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişlerinize kavuşun inşallah en kısa sürede .
Ben biraz kendimden bahsedenim , 43 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve iki yıldır bebek için uğraşıyoruz . Maalesef rahim kanallarıma bakılmadan üç aşılama yapıldı negatif sonuç oldu . Hsg ve laporoskopi sonucu her iki tüpümün kapalı olduğunu öğrendim laporoskopide açılmadı .

Mayıs ayında tüp bebek tadavisine başladık mayıs ayında 3 yumurta vardı bir tanesi gelişti ve 8 , gün Erkenden çatladı ve diğer yumurtalardan biri kist oldu , iki ay kist için ilaç içtim şimdi kist gitti fakat Fhs 28 ,36 çıktı , doktorum donosyon yumurta önerdi bu durum beni çok üzdü hiç beklemiyordum bu durumu . Fsh yüksek ama iki tane yumurta var bunları deneyelim dedi ve üç gündür hormon iğneleri kullanıyorum .

Aslında sizlere sormak istediğim siz bu donosyon yumurta olayını nasıl kabullendiniz ? psikolojik olarak neler hissettiniz ? , sonuçta bu yumurta başka bir kadına ait bu duygu ile nasıl başa çıktınız . Doktorum bana bunu söylediğinde direk hayır deyip konuyu kapattım . Eşime bahsettim o bu konuya sıcak bakıyor ama ben kabullenemiyorum , Taşıyıcı anne gibi hissettim bu duyguyu o nedenle kabullenmiyorum . Bu konuda deneyimlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim .

Yarın kontrolüm var eğerdi yumurtalarda gelişme yoksa tedavi iptal edilecek , ben başka bir doktorada gidip tekrar fhs ile ilgili neler yapabiliriz onu görüşmeye gidicem , benim doktorum fhs düşmez dedi ama ben emin olamadım kafam çok karışık.
bu arada arkadasim benim fsh 46 dans dha île 4e kadar dusuruldu ama yalanci dusus olmuyo yinede olmadi zor kalitesizler tutmuyorlar

Merhaba arkadasim bendede fsh 36 cikmisti ben 5 yildir ugrasiyordum hamile kalabilmek icin 5 kere tupbebek denedim herdefasinda 4 yumurta cikti ve ikitane 3cu gune geldi herdefasinda yikildik doktor donasyon dedi bende kabullenemedim ilk once ama baska caremiz yoktu okadar kizdimki kendime anlatamam ama cocugu ben tasiyorum o benim ve kimseye soylemedik herkez dogal yoldan biliyor ve cok guzel Bir duygu ama hala inanmiyorum hamile olduguma ben bahçecide yaptirdim zehra hanim à ilk transferde 2 embriyo konuldu ve ikiside tuttu onlar benim artik ben mide bulantisi cekiyorum ben anneleriyim caren olmayinca kabulleniyorsun yoksa cocuksuz kalacaktim herkez bana kisirsin derken simdi o iki yumurta cikariyorsun cok cok kuvetli kadinsin diyorlar kendi ailem bile onun icin nerden nereye bu arada yasim 38
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Şu anda bu konuya uzak olmamda bunu yapanlara saygım sonsuz sadece yaşanan duygu karmaşasını merak ettim ve işlemler nasıl ilerliyor onları merak ettim . Cevabın için teşekkür ederim.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Şu anda bu konuya uzak olmamda bunu yapanlara saygım sonsuz sadece yaşanan duygu karmaşasını merak ettim ve işlemler nasıl ilerliyor onları merak ettim . Cevabın için teşekkür ederim.
anliyorum seni hepimiz gectik o zamanlardan o duygulardan insallah hersey istedigin gibi olur donasyon donemi ayni tupbebek gibi ama seninyerine donor iğneleri vuruyor geri kalan hersey tupbebek te oldugu gibi

anliyorum seni hepimiz gectik o zamanlardan o duygulardan insallah hersey istedigin gibi olur donasyon donemi ayni tupbebek gibi ama seninyerine donor iğneleri vuruyor geri kalan hersey tupbebek te oldugu gibi
Müsait olduğundan işlem nasıl oluyor yazarmışım lütfen .

Asmin lena Asmin lena ben de esimi ikna etmeye calisiyorum. esin istiyormus ne guzel. Aksilik miyomlarim var once onlari almak lazim dedi dr. Bayagi acik ameliyat. Kafam karisik oldukca ameliyat da isin icine girince..ben bu forumu en bastan okuyorum. 900 lu sayfalara geldim. Hani psikolojik boyutunu sormusun ya o anlamda yararli yorumlar var..hakkimizda hayirlisi olsun..bebek bekleyen arkadaslarimizi umut ve heyecanla takip ediyorum.
Merhaba arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişlerinize kavuşun inşallah en kısa sürede .
Ben biraz kendimden bahsedenim , 43 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve iki yıldır bebek için uğraşıyoruz . Maalesef rahim kanallarıma bakılmadan üç aşılama yapıldı negatif sonuç oldu . Hsg ve laporoskopi sonucu her iki tüpümün kapalı olduğunu öğrendim laporoskopide açılmadı .

Mayıs ayında tüp bebek tadavisine başladık mayıs ayında 3 yumurta vardı bir tanesi gelişti ve 8 , gün Erkenden çatladı ve diğer yumurtalardan biri kist oldu , iki ay kist için ilaç içtim şimdi kist gitti fakat Fhs 28 ,36 çıktı , doktorum donosyon yumurta önerdi bu durum beni çok üzdü hiç beklemiyordum bu durumu . Fsh yüksek ama iki tane yumurta var bunları deneyelim dedi ve üç gündür hormon iğneleri kullanıyorum .

Aslında sizlere sormak istediğim siz bu donosyon yumurta olayını nasıl kabullendiniz ? psikolojik olarak neler hissettiniz ? , sonuçta bu yumurta başka bir kadına ait bu duygu ile nasıl başa çıktınız . Doktorum bana bunu söylediğinde direk hayır deyip konuyu kapattım . Eşime bahsettim o bu konuya sıcak bakıyor ama ben kabullenemiyorum , Taşıyıcı anne gibi hissettim bu duyguyu o nedenle kabullenmiyorum . Bu konuda deneyimlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim .

Yarın kontrolüm var eğerdi yumurtalarda gelişme yoksa tedavi iptal edilecek , ben başka bir doktorada gidip tekrar fhs ile ilgili neler yapabiliriz onu görüşmeye gidicem , benim doktorum fhs düşmez dedi ama ben emin olamadım kafam çok karışık.

Asmin lena Asmin lena ben de esimi ikna etmeye calisiyorum. esin istiyormus ne guzel. Aksilik miyomlarim var once onlari almak lazim dedi dr. Bayagi acik ameliyat. Kafam karisik oldukca ameliyat da isin icine girince..ben bu forumu en bastan okuyorum. 900 lu sayfalara geldim. Hani psikolojik boyutunu sormusun ya o anlamda yararli yorumlar var..hakkimizda hayirlisi olsun..bebek bekleyen arkadaslarimizi umut ve heyecanla takip ediyorum.
Umarım ikna edersin eşini hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım ama ben yarınki kontrolümün sonucu sonrası başka bir doktorla daha görüşücem , donosyon fikrine şu anda çok uzagım .

Umarım ikna edersin eşini hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım ama ben yarınki kontrolümün sonucu sonrası başka bir doktorla daha görüşücem , donosyon fikrine şu anda çok uzagım .

İnşAllah kontrol sonucun iyi olurda istediyine kavuşursun her şey Allahın elinde
Ben kendimi anlatım 43 yaşındayım 37 yaşımdan kendi yumurtalarımla 11 defa tüp bebek denedim her tedavimde 6 yumurta toplandı en son denememde hamile bile kaldım ama malesev gelişmedi nedeni yaşa bağlı kalitesiz embriyolar
Hata bir tedavimde havuz yaptılar ve 8 embriyo oluşturup hepsine genetik test yaptırdım ve hepsi anomalili çıktı
Son umudum donasyon onuda denedim 3 defa yine olmuyor ama budefa sorun rahimde
Artık bukadar müdahilelerden rahim mahf olmuş
Şimdide rahim tedavisi peşindeyim
Onuda değim fsh düşük ve amh 0.63 ama artık kendi yumurtalarımı kurcalamak istemiyorum çünkü yaşa bağlı hrımozomları bozuk
Artık yazımdan kendin kararını ver ya kendi yumurtalarının peşine düşeceksin ve ya donasyon
Umarım düşünmene yardımcı oldum
Sevgilerle

İnşAllah kontrol sonucun iyi olurda istediyine kavuşursun her şey Allahın elinde
Ben kendimi anlatım 43 yaşındayım 37 yaşımdan kendi yumurtalarımla 11 defa tüp bebek denedim her tedavimde 6 yumurta toplandı en son denememde hamile bile kaldım ama malesev gelişmedi nedeni yaşa bağlı kalitesiz embriyolar
Hata bir tedavimde havuz yaptılar ve 8 embriyo oluşturup hepsine genetik test yaptırdım ve hepsi anomalili çıktı
Son umudum donasyon onuda denedim 3 defa yine olmuyor ama budefa sorun rahimde
Artık bukadar müdahilelerden rahim mahf olmuş
Şimdide rahim tedavisi peşindeyim
Onuda değim fsh düşük ve amh 0.63 ama artık kendi yumurtalarımı kurcalamak istemiyorum çünkü yaşa bağlı hrımozomları bozuk
Artık yazımdan kendin kararını ver ya kendi yumurtalarının peşine düşeceksin ve ya donasyon
Umarım düşünmene yardımcı oldum
Sevgilerle
Teşekkür ederim arkadaşım , oldukça zor bir süreç geçirmişsin inşallah en kısa sürede tedavin olur bebeğine kavuşursun.

Müsait olduğundan işlem nasıl oluyor yazarmışım lütfen .
ayni tupbebek gibi kibris à gidiyorsun esin sperm veriyor tabiki gitmeden once sen adetinin 3 cu gunu kan testi île ultrason à giriyorsun sperm gunu donorden yumurta toplaniyor senin endometre ne bakiyorlar 5 gun sonra sana kactane 5ci gune gittigini soyleyim tekrar ultrason à sokuyorlar sonra 2 veya 3saat sonra endometre n iyi ise ultrason yardimiyla doktor embriyolari rahime koyuyor normalde 2tane geriye kalanlar dondurmak istiyorsan donduruyorlar hastanede 2 saat yatiyorsun sonra istersen orda otelde kaliyorsun yoksa ucaga binip evine donuyorsun 12ci gun hcg testi yapiyorsun allahin izniyle hamile oluyorsun

Back
X