• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla üzmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca.ben çok takıntılı biri değilim aslında rahat bir insanım ama sokakta her kafamı çevirdiğimde hamile görünce içim bir tuhaf olmuyor değil işte..BE
İNŞALLAH BİZDE HAMİLE OLUCAZ VE EN ŞANSLI BEBEKLERİMİZİ DOĞURUCAZ
ŞANSLILAR ÇÜNKÜ ONLARI ÇOOOOK ÇOOOOK İSTİYORUZ

Haklısın. Rakam o kadar yüksek ki . Allah hepimizin yardımcısı olsun. İlk denemede kaç yumurta vardı? 2. denemeye kalmadı mı hiç? Kalan yumurtalarla 2. deneme yanlış bilmiyorsam daha ucuz.
3 embriyo kondu ve donmuşun yok dediler.evet donmuş olsaydı tekrar deneme şansım vardı daha düşük meblağaya ama o da yok ne yazık ki

3 embriyo kondu ve donmuşun yok dediler.evet donmuş olsaydı tekrar deneme şansım vardı daha düşük meblağaya ama o da yok ne yazık ki

Hay Allah. Yumurta mı az çıktı acaba? Sanki daha fazla yumurta şansımız olur gibi düşünmüştüm bu tedavide ama böyle bir ihtimal de var demek ki :(

Kızlar size uzun zamandır yazmadım ama size sürpriz yapmak istedim çok şükür şu an ağlamaktan yazamıyorum bugün test günümdü bu mübarek günde dualarım kabul oldu sonucum 441.07 çıkktı darısı tüm isteyenlere olsun inş değerim nasıl sizce kızlar
Hayirli olsun canim ne guzel haber saglikla kucagina al insallah

Ben Berk Angüne yaptırdım işlemimi gerçekten çok ilgililer az önce sonucu öğrenmek için aradılar ilk yaptırdığım yer bir kere bile aramamıştı çok kararsızdım ama iyki Dünya tüpe gitmişim

Ben Berk Angüne yaptırdım işlemimi gerçekten çok ilgililer az önce sonucu öğrenmek için aradılar ilk yaptırdığım yer bir kere bile aramamıştı çok kararsızdım ama iyki Dünya tüpe gitmişim

Gözünüz aydın. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tr'deki doktorum Berk Bey'i önerdi , internette de HİT daha çok övgüyle geçiyor.

Benide Türkiyedeki doktorum yönlendirdi Berk Beye ama gerçekten işlerini iyi yapıyorlar benim olmasaydı kendimii maddi olarak toparlayıp yine gitcektim

evet cok cok zor ben 5 kere kendi yumurta larimla yaptim bir kere de bahçecide zehra hanim à yaptirdim 6 tane 5 ci gune geldi 4 tane sini dondurduk 2 tane transfer edildi

Back
X