• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar benim donasyon sonucum negatif cikti.Şoktayiz agladik sizladik ama elden ne gelir cok paralar harcadik eşim hala inanamiyor.buradan guzel haberler alınca seviniyoruz Allahim hepimizide mujdeli haberler versin.Hitte denedik dondurulmuslarim var ama aciklama olarak sadece şanssızlık dendi her sey guzel olsada olmayinca olmuyor hayirlisi degilmis.Amacim sizleri uzmek degil ama paylasacagim kimsede yok kusura bakmayin.Anne olacagima hala inaniyorum yaş 43 olsada.
Geçmiş olsun arkadaşım umarım son üzüntün olur. En yakın Zamanda hamilelik haberini vermek nasip olur. Sonra da kucağına alırsın inşallah. Mayıs ayında negatif sonucunu aldım. Vakti değilmiş ama olacak inşallah dedim. Hazır olunca yeniden deneceğim. Umarım Rabbim annelik makamını bizlere de nasip eder. Herşeyin hayırlısı olsun.

Anladim canim bana da iki tane verdiler bakalim artik inşallah sonucu da guzel olur meraktan çatlıyorum ama hic bisey hissetmiyorum ilk iki gün kasigimda batma oldu agriyordu ama sonra durdu hic bisey hissetmiyorum simdi senin belirtilerin nasildi

Anladim canim bana da iki tane verdiler bakalim artik inşallah sonucu da guzel olur meraktan çatlıyorum ama hic bisey hissetmiyorum ilk iki gün kasigimda batma oldu agriyordu ama sonra durdu hic bisey hissetmiyorum simdi senin belirtilerin nasildi
Canım ben de aynen senin gibiydim. ilk 2 gün kaıkta batma oldu sonra bişey hissetmedim. Hatta şuan da hiç bişey hissetmiyorum arada adet olacakmışım gibi sancım oluyo o da 5-10 sn. geçiyo. Belirti arama çok. Bol bol havuç suyu iç . Çiğ kabak çekirdeği ye.

benim bugün transferin 9.günü dun dayanamayip kan tahlil yaptırdım.0_5.0 düşük çıktı.Cuma günü gercek tahlil günüm insallah yükselir.Ben klinikden pek memnun degildim.(firdevs uğur)

benim bugün transferin 9.günü dun dayanamayip kan tahlil yaptırdım.0_5.0 düşük çıktı.Cuma günü gercek tahlil günüm insallah yükselir.Ben klinikden pek memnun degildim.(firdevs uğur)
kaçıncı gün embriyosu canım o da önemli belki yükselir bozma moralini hemen

Canım bende oyleyim iki transfer günü ve ertesi gunden sonra agrim kesildi cig kabak cekirdegi fayda ediyormu diyorsun ilk defa duydum

Bende firdevs hanimin hastasiyim da cok memnundum kendisinden irem hanim olsun billur hanim olsun cok ilgililer bana gore sen niye memnun kalmadin canim

Back
X