• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Savanacım inşallah rabbim dualarını kabul etsln
Meleğine güzel baht yasın
Kızlar benim transferim iptal her halde
Rahim kalınlaşsada ve üç çizgi olsada doktor bey transfer provosu yaptı ama yinede o rahimin orta kısmı kapalı
Yani transfer olsa bile iyi yere geçemezler
Şimdi beni histeroskopiya alıcaklar sonucumu yazıcam
Bunada şükür
Kızlar inşalkah başarıcam anne olmayı
Bunu tüm kalbimle giss ediyorum
Hadi ya . Neyse sağlık olsun gec olsun guc olmasin canım benim.dualarim seninle

Arkadaşlar sik sık yazamasamda takip ediyorum sizleri.yanliz şunu söylemeden geçemeyeceğim aramızda sahte nicklerin olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle bu profiller ticari amaçla açılmış profiller.insanların en aci noktalarından faydalanmanin adı ticaret ve sahtekarliksa Allah büyük deriz.lütfen azıcık dikkatli olalım.opuyorum sizi

Savanacım inşallah rabbim dualarını kabul etsln
Meleğine güzel baht yasın
Kızlar benim transferim iptal her halde
Rahim kalınlaşsada ve üç çizgi olsada doktor bey transfer provosu yaptı ama yinede o rahimin orta kısmı kapalı
Yani transfer olsa bile iyi yere geçemezler
Şimdi beni histeroskopiya alıcaklar sonucumu yazıcam
Bunada şükür
Kızlar inşalkah başarıcam anne olmayı
Bunu tüm kalbimle giss ediyorum
Hayırlısı olsun canım dualarım seninle ve tüm isteyenlerle

Oo fenaymış acıtıyor çünkü diğer iğneler gibi değil ama şeyi merak ettim normal hamilelere hiç kullandırılmıyor pıhtılaşma sorunu yoksa bizde tutunmayı sağlamak için tedbir olsun diye kullandırıyorlar artık bebek tutunup düşme riski de pek yoksa artık normal bir hamile gibi olmayacak mıyız neden hala kullanıyoruz aylarca
Canım inşallah gebesin ve çok kullandırmaz doktorun
ama yaş 40 üstüyse uzun süre kullandırıyorlar
bir arkadaşım doğurmaya 2 hafta kala buraktı inan göbek bacaklar mos mordu

Arkadaşlar sik sık yazamasamda takip ediyorum sizleri.yanliz şunu söylemeden geçemeyeceğim aramızda sahte nicklerin olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle bu profiller ticari amaçla açılmış profiller.insanların en aci noktalarından faydalanmanin adı ticaret ve sahtekarliksa Allah büyük deriz.lütfen azıcık dikkatli olalım.opuyorum sizi
Sana katılıyorum arkadaşım bazılarının yazdıkları hiç de inandırıcı gelmiyor:) bu arada senin de az kaldı inşallah..ah ben de gelebilsem o haftalara hayırlısıyla

Kizlar 12. Hafta 2li test yaptirdiniz mi ? Bizim yasimiza gore mi kan testi hesaplanicak. Bi de ikiz olunca neler oluyor haberiniz var mi

akideciknane akideciknane kimin hesabının ticari olduğunu düşünüyor isen bence yazmalisin? Aksi halde çok havada kalacak bu yorumun ne dersin?

Benim aklımdan bazen ilkbahar ve morkanatlar gerçek hesap mi diye geçmiştir mesela ama benim için önemli de değil!! Öyle değilseniz de kusura bakmayın kizlar!!
Zaten beni etkilemeleri sözkonusu değil.
Sen kimin ticari olduğunu düşündün?

Arkadaşlar sik sık yazamasamda takip ediyorum sizleri.yanliz şunu söylemeden geçemeyeceğim aramızda sahte nicklerin olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle bu profiller ticari amaçla açılmış profiller.insanların en aci noktalarından faydalanmanin adı ticaret ve sahtekarliksa Allah büyük deriz.lütfen azıcık dikkatli olalım.

Benim ticaretle isim olaz cnm burada ticari amacla yazanlarada kiziyorum bende sizin gibi bir hastayim ve asla umut tacirligi yapmam vede yapmadimda onun vebalini bilen biriyim ben nasil tedavimde guzel vede hayirli bir sonuc aldiysam herkesinde bu guzl haberi almasini isterim .

Ama suda bir gercek yasim 40 ustunde neden insanlarin canini acitayimki ben yine diyorum arkadaslar nikim asla sahte degil bunu idda edenlere isbat ederim

Ama suda bir gercek yasim 40 ustunde neden insanlarin canini acitayimki ben yine diyorum arkadaslar nikim asla sahte degil bunu idda edenlere isbat ederim
Canım ben de bugün seni aklımdan geçirmiştim pozitif aldı bİzi unuttu diye buralardaymışsın :) nasılsın nasıl gidiyor hamişlik ultrasona girdin mi

Slm cnm yok unuturmuyum hic gerci arkadaslar benle morkanatlarimi sahte hesapla suclamis ama bende arkadasimda gercek simdilik iyiyi cnm 15 ultrasonumuz var cnm ama burcu hocada ikiz /70 dedi ama 3de olabilir diyo ama tabiki kismet cnm birede .ikiyede.uce raziyim rabbim saglikli kucagimiza almayi nasip etsinde cnm .

Benim ticaretle isim olaz cnm burada ticari amacla yazanlarada kiziyorum bende sizin gibi bir hastayim ve asla umut tacirligi yapmam vede yapmadimda onun vebalini bilen biriyim ben nasil tedavimde guzel vede hayirli bir sonuc aldiysam herkesinde bu guzl haberi almasini isterim .
tesekkurler bu olgun cevabın için. İçimden geceni yazdım sen de olgunlukla değilim demissin. Bana da biri dese değilsem değilim derdim. Kolay gelsin sana umarım sonuna kadar saglikla devam edersin

Canim benim kimseye iftura atma bence benim senden istedigim bu .a kurumu veya b kurumu ne sana ne bana nede baskasina para veriyor .ve cahil biri degilim 28 yil muhasebecilik yapmis biriyim yalanla dolanla isim olmaz ve sana artik cevap yazmak istemiyorum
.cunku bebislerimin etkilenmesini istemiyorum .rabbim senin yanindada olsun

Merhaba arkadaşlar. Hepinizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyordum. Biz de 29. Haftadayız. Az kaldı stres başladı. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Öncelikle M Melisam12 benim ikiz olduğu için 12. Haftada sadece ultrasona girdim ve harmony test yaptırdım. Eğer yumurta donasyonu ise kendi yaşını söylersen riskin yüksek çıkar bu yüzden donörün yaşını söylemen gerekiyor. B Bahar44 bende akidecik arkadaşımıza katılıyorum profiller konusunda. Açıkçası benim de senin bahsettigin 2 profille ilgili şüphelerim var baştan beri. Gerçi arkadaş cevaplamış senin sorunu ama birden fazla kişinin aklına aynı şey gelmesi de enteresan açıkçası. Arkadaş şimdi beni de cahillikle suçlar ama :) ...

Z Zaza74 , mavisufi mavisufi , @Ary3301 X xfilo en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız ınsallah.
Bu arada donasyona hazırlanan arkadaşlar lütfen stres yapmayın ve rahat olun. Hamile kalacağınız gerçekten inanarak gidin transfere. Rahminizi ve kendinizi çok iyi hazırlayın. Merkez seçiminizde önceliği canım cicimli davranışlara değil, laboratuvar kalitesine verin. Tiroit kontrolunuzu mutlaka yaptırın. Mümkünse 5.gun embriyosu transferi yaptırın. Eşinizin sperm kalitesini arttırmaya çalışın
Bu arada eğer bir merkeze kafanız yattıysa her anlamda lütfen yorumların kafanızı bulandirmasına izin vermeyin. Sizin negatif aldığınız bir yerde baskasi pozitif sonuc almis olabilir. Ayrica şunu da eklemeliyim ki ben transferden önce bizzat gidip merkezlerle yüz yüze görüştüm (gyno life, firdevs hn ve lefkoşa tüp bebek) ucu de merdiven altı yerler değildi. Herkese çok sevgiler...

Vallaha o sizin dusunceniz ben kendimi biliyorum gerisi bos hic umursamiyirum yoksa bebislerimde benle birlikte gerilicek .o yuzden kim ne dusunurse dusunsun umrumda degil ben kendimi biliyorum gerisi bos

Kizlar 12. Hafta 2li test yaptirdiniz mi ? Bizim yasimiza gore mi kan testi hesaplanicak. Bi de ikiz olunca neler oluyor haberiniz var mi
Daha önce ikiz gebelik geçirdim..ikili testi yaptırdığında sorun olsa bile hangisinden kaynaklandığını bilmedikleri için bi anlam ifade etmiyor o yüzden doktorlar ense kalınlıklarına bakıyorlar genelde.bir de detaylı ultrason.

Back
X