Merhaba arkadaşlar. Hepinizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyordum. Biz de 29. Haftadayız. Az kaldı stres başladı. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Öncelikle
M
Melisam12
benim ikiz olduğu için 12. Haftada sadece ultrasona girdim ve harmony test yaptırdım. Eğer yumurta donasyonu ise kendi yaşını söylersen riskin yüksek çıkar bu yüzden donörün yaşını söylemen gerekiyor.
B
Bahar44
bende akidecik arkadaşımıza katılıyorum profiller konusunda. Açıkçası benim de senin bahsettigin 2 profille ilgili şüphelerim var baştan beri. Gerçi arkadaş cevaplamış senin sorunu ama birden fazla kişinin aklına aynı şey gelmesi de enteresan açıkçası. Arkadaş şimdi beni de cahillikle suçlar ama :) ...
Z
Zaza74
,
mavisufi
,
@Ary3301
X
xfilo
en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız ınsallah.
Bu arada donasyona hazırlanan arkadaşlar lütfen stres yapmayın ve rahat olun. Hamile kalacağınız gerçekten inanarak gidin transfere. Rahminizi ve kendinizi çok iyi hazırlayın. Merkez seçiminizde önceliği canım cicimli davranışlara değil, laboratuvar kalitesine verin. Tiroit kontrolunuzu mutlaka yaptırın. Mümkünse 5.gun embriyosu transferi yaptırın. Eşinizin sperm kalitesini arttırmaya çalışın
Bu arada eğer bir merkeze kafanız yattıysa her anlamda lütfen yorumların kafanızı bulandirmasına izin vermeyin. Sizin negatif aldığınız bir yerde baskasi pozitif sonuc almis olabilir. Ayrica şunu da eklemeliyim ki ben transferden önce bizzat gidip merkezlerle yüz yüze görüştüm (gyno life, firdevs hn ve lefkoşa
tüp bebek) ucu de merdiven altı yerler değildi. Herkese çok sevgiler...