- 4 Kasım 2017
- 307
- 338
- 18
- 37
Z
Zaza74
zazacım bak bu arada ben halil beyden başıma geleni anlatayım ilk gittim 5.500 euro ödedim ve 7 tane birinci sınıf embriyoydu olmadı şimdi tekrar gitmem için bana 3.000 euro fiyat verildi ve gitmedim neden biliyomusun çünkü halil bey vicdanlı bir doktor olabilir iyi bir doktorda olabilir ama ekibi protokolü inan yetersiz ben seni etkilemek istemem ama başımdan geçeni anlattım maddi olarak en bitik halimdeyüm şuan düşün 3.000 euroya gitme imkanım varken en yok günümde 6.500 euro verdim başka bi klinikle anlaştım sadece inancım olmadığı için ve talihsizlik yaşadığım biyer olduğu için çekindim sendemi acaba değişiklik yapsan dedim ama üzülme rabbim bukadar emeğini görüyor bunun karşılığını sana bir evlat olarak vericek üzülme biliyorum çok zor yaşayan anlar ilk bikaç gün insan uyanmak istemez herşey batar ümitsizliğe kapılırsın ama geçiyor bu defa hazırlığını farklı yap canım akapuntur ben yaptım mesela evet gebelik oldu fakat düşük oldu benim prolaktinim yükselmişti düşük gerçekleşti deneyebilirsin bu tip alternatifleri belki iyi gelir