Arkadaşlar bir liste yapalım doktorları ve hastanelerini listeyelim bu şekilde çok dağınık oluyor ve zaten herkeste aynı şeyleri merak ediyor

Firdevs uguz mucize adımlar
Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Halil İbrahim kıbrıs tüp bebek
Murat Önal gynolife
Yanlisimi düzeltin lütfen kızlar ve altına ekleyelim

Arkadaşlar bir liste yapalım doktorları ve hastanelerini listeyelim bu şekilde çok dağınık oluyor ve zaten herkeste aynı şeyleri merak ediyor

Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife
Eurocare armağan ulubaş var ama hakkında iyi şeyler duymadım

bence eurocare den uzak durun ben tahlisizlikler yaşadım ciddi anlamda mahfoldum benim piskolojimi mahfettiler oradan uzak kalın

Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife

Firdevs uğuz - mucize ekip
olacak arkadaşım

Benim doktorum allah hepsinden razı olsun ailem gibi oldular. Ben de hamileyim darısı bu duyguyu tüm bekleyenlerin hepinizin başına inşallah

Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife

Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife

Cok iyi dusunmussun bende merkeze karar verme aşamasındayım maddi ve manevi kendimi hazırladım adete kadar 10 gunum var izmirde anlasmali olan bir dr bipmaya çalışıyorum bilgisi olan yada merkezler hakkinda net bilgisi olan arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum

Cok iyi dusunmussun bende merkeze karar verme aşamasındayım maddi ve manevi kendimi hazırladım adete kadar 10 gunum var izmirde anlasmali olan bir dr bipmaya çalışıyorum bilgisi olan yada merkezler hakkinda net bilgisi olan arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum

Pozitif alan arkadaslar hangi dr lara gittiniz paylasir mısınız

Merhaba arkadaslar bende yazmak istedim Suan yumurta donör asamasindayim donörümü secdim aralik da ilac almaya basladim ve iki gün Sonra yani adetimle beraber donör hazirlanmaya baslanilcak... Ben kibris halil İbrahim beydeyim
Sorulariniz olursa bildiklerimi sizlerle paylasmak isterim
Allahim hepimizin yüzünü güldürsün ve kucagimizi bos birakmasin

Merhaba arkadaslar bende yazmak istedim Suan yumurta donör asamasindayim donörümü secdim aralik da ilac almaya basladim ve iki gün Sonra yani adetimle beraber donör hazirlanmaya baslanilcak... Ben kibris halil İbrahim beydeyim
Sorulariniz olursa bildiklerimi sizlerle paylasmak isterim
Allahim hepimizin yüzünü güldürsün ve kucagimizi bos birakmasin
Ilk denemen mi olacak

Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife
Murat bilgin british Kıbrıs tüp bebek hastanesi canım sonra british kolonla karışıyo

Merhaba, foruma yeni uye oldum. Ben de yumurta donasyonu düşünüyorum. Evlat edinmeye karar vermisken eşim dönere sicak bakmaya basladi biz de girdik bu yola. Sorunum erken menopoz yas 35.

Hamile olan arkadaslari tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Zaza forumu uzun zamandir okuyorum. Senin haberini dort gozle bekledim. Cok cok üzüldüm. İnşallah bir dahakine olur. Hatta foruma bile sana bunlari yazmak icin uye oldum insallah Allah sana da bana da isteyen herkese de yasatir
cok sağol arkadaşım
ben artık merkezi değişmeye karar verdim

Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife
halilden firdevse geçiyorum

Back
X