Okulöncesi daha çok gençsin, geçen gün çok yeni bir uygulama okudum, dünyadada az..Ama yaşı genç hastalara uygulanıyormuş, bize uygulansa hiç durmaz araştırırdım donasyondan önce...Yumurtalıktan parça alıp labratuar ortamında yumurtalar hücreleri bekletilip tetikleniyormuş..Daha sonra tekrar yumurtalıklara yerleştirilip canlanmış hücrelerin tüp bebek yöntemiyle büyümeleri sağlanıyormuş...Ankarada Timur Gürgan 4 hastasına uygulamış ve şimdi labratuar aşamasındaymışlar...Bir araştırsana...
İlk tüp bebek denememi onun merkezinde yaptırmıştım. Sadece reklamcı asla hastayı önemsemeyen ukala bir adam merkezinden de kendinden de nefret ediyorumm.asla gitmeyin

Anladım canım, bu yöntem erken menopoz hastaları için geliştirilmiş, seninde erken menepoz olduğunu görünce belki faydası olur dedim canım..Daha önce tüp denedinizmi okulöncesi, daha önce yazmışsındır, tekrar sordum ama..
Çok teşekkürler :) 2 tane tüp bebek denemem var 1 yumurta zorla gelişti ama döllenmedi sonra doktorlar tüp bebek denemeyi bırak dedi bende kıbrısa yöneldim :(

İlk tüp bebek denememi onun merkezinde yaptırmıştım. Sadece reklamcı asla hastayı önemsemeyen ukala bir adam merkezinden de kendinden de nefret ediyorumm.asla gitmeyin
bende kendi yumurtalarımla 3 defa denedim çok soğuk ve paracı isan
timur beyi diyorsun değilmi

bende kendi yumurtalarımla 3 defa denedim çok soğuk ve paracı isan
timur beyi diyorsun değilmi
Evet canım timur gürgan.bende rahimde perde olduğunu bile bile transfer yaptı. Hatta halil ibrahim şok olmuştu bu rahme nası işlem yaptı diye..sonra histeroskopi olmuştum..

Arkadaslar yeni karar verenlerin tedavileri hayirla sonuclansin benden hsg istedi murat bey şimdi onun stresi icindeyim bugun adet oldum 1 hafta sonra cekilicem :(
Yarin da adetin 2.gunu kanlarini vermeye gidicem

Ben de murat beyin hemsiresi ile gorustum. Firdevs Hanımın hemsiresi de donus yaparsa onunla da konuşacağım. Murat beyin ekibi bahcecinin yaninda yetismis profesyoneller. Ama firdevsin ebriyologu da iyi diyorlar. Murat beyin hemsiresine ya doldurulmuş embriyo kalmazsa dedim ne olacak. Biz zaten kaliteli embriyo elde edemezsek tedaviyi iptal edecegiz dedi.ben testleri simdiden yapip yaza hazir gideyim diyordum ama o zaman gelince yaptirin dedi. Yine de troit seker ve sperm testi simdiden yapmak istiyorum o zaman gelince gene yaparim. Insulin direnci gebeligietkiler mi ki onu da mi yapsam ki

Arkadaslar yeni karar verenlerin tedavileri hayirla sonuclansin benden hsg istedi murat bey şimdi onun stresi icindeyim bugun adet oldum 1 hafta sonra cekilicem :KK43:
Yarin da adetin 2.gunu kanlarini vermeye gidicem
hiç strese girme. Eski usul yapan bir yer değilse sıkıntı yaşamazsın. İşlemden önce kanülü görmek istediğini söyle. İnçe uzun bir aletse zaten hiççç sorun yok

Okulöncesi daha çok gençsin, geçen gün çok yeni bir uygulama okudum, dünyadada az..Ama yaşı genç hastalara uygulanıyormuş, bize uygulansa hiç durmaz araştırırdım donasyondan önce...Yumurtalıktan parça alıp labratuar ortamında yumurtalar hücreleri bekletilip tetikleniyormuş..Daha sonra tekrar yumurtalıklara yerleştirilip canlanmış hücrelerin tüp bebek yöntemiyle büyümeleri sağlanıyormuş...Ankarada Timur Gürgan 4 hastasına uygulamış ve şimdi labratuar aşamasındaymışlar...Bir araştırsana...
Canim senin yasin kac?

Merhaba Arkadaşlar

sperm donasyonu ile ikiz hamileyim.

çok zor bir süre. oldu. eşim iki kere tese oldu negatif. boş yere yumurtalarım toplandı iki kere.

sonrasın kıbrısa gittik. kıbrısta negatif bir sperm donasyonu.

Halil ibrahim tekine gittik. bir sperm donasyon aşılaması negatif.

2 . sperm donasyonu ile ikiz gebelik gerçekleşti. şu anda 5 aylık gebeyim. bir kız bir erkek nasip olursa.

Burda yazılanları reklam sanırdım ama degilmiş.

darısı herkesin başına..

Doktorlar bir vesile...

Allah herkese nasip eder. inş bende sağlıkla kucağıma alırım.

inşallah sonucun güzel olsun
tedavinin hangi aşamasındasın
minni canım senin halilde kaç denemen oldu
ve neden olumsuz oldu
Canım halilde 2 defa denemem oldu neden bildirmiyorlar kısacası açıklama yok biliyosun kapı duvar o fizyoterapide hikaye canım okadar klinikler var diğerlernin alamıycağı kadarmı pahalı çinden kim istese getirir cihazı bence o cihazda hikaye olmadı bende ilkinde doktor peşinde cevap peşinde koştum ikincisinde artık anladımm yorma kendini dedim susup durdum. Şuan berk beyde gittim gçrüştüm anlaştım e2 im yüksekti bu ay düşmesini bekliyoruz 40 ın altında olması lazım o nu bekliyorum canım

Benim de iZmirdeki doktorum berk beyi önermişti arkadaşlar ama bu foruma bakınca firdevs hanım ve murat bey arasında kaldım sanırım murat beyde tedavi olucam iyi ki böyle bi forum acılmış hepinizden Allah razı olsun fikir sahibi oluyoruz
İzmirdeki doktorunuz kim israil beymi ? Dilek hanımmı?

Canım halilde 2 defa denemem oldu neden bildirmiyorlar kısacası açıklama yok biliyosun kapı duvar o fizyoterapide hikaye canım okadar klinikler var diğerlernin alamıycağı kadarmı pahalı çinden kim istese getirir cihazı bence o cihazda hikaye olmadı bende ilkinde doktor peşinde cevap peşinde koştum ikincisinde artık anladımm yorma kendini dedim susup durdum. Şuan berk beyde gittim gçrüştüm anlaştım e2 im yüksekti bu ay düşmesini bekliyoruz 40 ın altında olması lazım o nu bekliyorum canım

e2 yüksekliği neden önemli??
İlaçlamı düşürüyorlar ?

e2 yüksekliği neden önemli??
İlaçlamı düşürüyorlar ?
İlaçla iğneylede düşüyor ama ben kendi yumurtalarımıda kullanıyorum o iğneler yükseltti 84 dü bu şekilde yapmak istemediler genelde 40 ın altında yapılıyor çünkü estrofemlede e2 yükselicek bir mantığı vardır sanırım şuan kendiliğinden düşsün diye bekliyorum ama karından iğne vermişlerdi halil tekinin kliniğinde iken e2 düşmüştü

canım bende britishte çok negatif olan birilerini görmedim. giden hemen hemen herkes memnun bende kadınlar kulübünde bir üyenin önerisi ile gittim. kendisi çok araştırmış kıbrısta bütün merkezleri gezmiş alllah ondan razı olsun oa bebeğimin manevi teyzesi sayılır.
Sen bana pek inandırıcı gelmedin yeni üyesin ve direk British le bitiyor bütün yorumların enteresan arkadaşlar ip adresine bakılsin istiyorum kimsenin duygularıyla oynamayın yöneticiye duyurulur

Back
X