- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
43 yaşındayım bluelal..Canim senin yasin kac?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
43 yaşındayım bluelal..Canim senin yasin kac?
insulin direnci sadece gebelikte şekerini artırırBen de murat beyin hemsiresi ile gorustum. Firdevs Hanımın hemsiresi de donus yaparsa onunla da konuşacağım. Murat beyin ekibi bahcecinin yaninda yetismis profesyoneller. Ama firdevsin ebriyologu da iyi diyorlar. Murat beyin hemsiresine ya doldurulmuş embriyo kalmazsa dedim ne olacak. Biz zaten kaliteli embriyo elde edemezsek tedaviyi iptal edecegiz dedi.ben testleri simdiden yapip yaza hazir gideyim diyordum ama o zaman gelince yaptirin dedi. Yine de troit seker ve sperm testi simdiden yapmak istiyorum o zaman gelince gene yaparim. Insulin direnci gebeligietkiler mi ki onu da mi yapsam ki
berk beyle kaça anlaştın tedavini hiç indirim yaptımıCanım halilde 2 defa denemem oldu neden bildirmiyorlar kısacası açıklama yok biliyosun kapı duvar o fizyoterapide hikaye canım okadar klinikler var diğerlernin alamıycağı kadarmı pahalı çinden kim istese getirir cihazı bence o cihazda hikaye olmadı bende ilkinde doktor peşinde cevap peşinde koştum ikincisinde artık anladımm yorma kendini dedim susup durdum. Şuan berk beyde gittim gçrüştüm anlaştım e2 im yüksekti bu ay düşmesini bekliyoruz 40 ın altında olması lazım o nu bekliyorum canım
halildemi ikizlere gebe kaldın?Merhaba Arkadaşlar
sperm donasyonu ile ikiz hamileyim.
çok zor bir süre. oldu. eşim iki kere tese oldu negatif. boş yere yumurtalarım toplandı iki kere.
sonrasın kıbrısa gittik. kıbrısta negatif bir sperm donasyonu.
Halil ibrahim tekine gittik. bir sperm donasyon aşılaması negatif.
2 . sperm donasyonu ile ikiz gebelik gerçekleşti. şu anda 5 aylık gebeyim. bir kız bir erkek nasip olursa.
Burda yazılanları reklam sanırdım ama degilmiş.
darısı herkesin başına..
Doktorlar bir vesile...
Allah herkese nasip eder. inş bende sağlıkla kucağıma alırım.
Dünya tüp bebek berk angün benim izmirdeki doktorum oraya yönlendirdi emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah Bende firdevs hanım ve britishi inan çok ilgili görmüştüm kafama yatmıştı bırası nasip oldu şuana kadar bir sorun yaşamadım ama asıl önemli olan sonuç bakalım sonucu paylaşıcam[/QUOTE
Ben de orada yaptırmıştım Mayıs 2017 de Berk Bey' e .İnşallah senin sonucun güzel olur..
İnsülin gebelikte artabiliyor o yüzden ara ara şeker yüklemesi yapılıyor ona göre beslenme öneriyo doktorlarinsulin direnci sadece gebelikte şekerini artırır
ama yinede çıksa diyetle düşür
Mutlaka yapılmalı insülin direnci ve kan pıhtılaşması yüzünden 3 kimyasal gebelik yaşadımBen de murat beyin hemsiresi ile gorustum. Firdevs Hanımın hemsiresi de donus yaparsa onunla da konuşacağım. Murat beyin ekibi bahcecinin yaninda yetismis profesyoneller. Ama firdevsin ebriyologu da iyi diyorlar. Murat beyin hemsiresine ya doldurulmuş embriyo kalmazsa dedim ne olacak. Biz zaten kaliteli embriyo elde edemezsek tedaviyi iptal edecegiz dedi.ben testleri simdiden yapip yaza hazir gideyim diyordum ama o zaman gelince yaptirin dedi. Yine de troit seker ve sperm testi simdiden yapmak istiyorum o zaman gelince gene yaparim. Insulin direnci gebeligietkiler mi ki onu da mi yapsam ki
Ne güzel 2 tane yavrun yolda geliyor niye üzülüyorsunki bence başkasının yumurtası olması önemli değil karnında sen taşıyosun doğunca tüm sevgini sen vericeksin o çocuklar senin. Şuan bi arkadaşımın donasyonla bile olmuyor sağlık açısından hamile kalması yasak evlatlık için başvuru yaptı. Senden daha çaresizleri düşün ve psikolojini hiç bozma bebeklerinin hazırlığına odaklan :)Kizlar icimi dokebilecegim bir siz varsiniz o yuzden ne olur affedin yazdiklarimi. 7 senedir 4-5 kere tup bebek denedim ve her seferinde tek yumurtam olusuyordu. ve sonunda pes adip donasyon yaptirdik. su an ikiz gebeligim var ama bilmiyorum icimde ki sesi susturamiyorum. sabahtan beri tek yumurtasiyla gebe kalanlari falan okuyorum. acaba biraz daha denesemiydim. havuz yontemiyle benim gibi olup hamile kalanlari falan okuyorum. benimde acaba havuzla olur muydu gibi dusuncelere kapildim ve agladim. psikolojim normal degil sanirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. olana kadar da zor olunca da zor iste. En zor sinavlardan geciyoruz. Sonrada diyorum benim kismetim buymus boyleymis. oyle iste...
11 defa kendi yumurtamla denedim ve 2-3 embriyo oluyordu birdefasındada havuz yaptık 8 embriyodan 6 embriyo çözüldü ve hepsi genetik testen hasarlı çıktıKizlar icimi dokebilecegim bir siz varsiniz o yuzden ne olur affedin yazdiklarimi. 7 senedir 4-5 kere tup bebek denedim ve her seferinde tek yumurtam olusuyordu. ve sonunda pes adip donasyon yaptirdik. su an ikiz gebeligim var ama bilmiyorum icimde ki sesi susturamiyorum. sabahtan beri tek yumurtasiyla gebe kalanlari falan okuyorum. acaba biraz daha denesemiydim. havuz yontemiyle benim gibi olup hamile kalanlari falan okuyorum. benimde acaba havuzla olur muydu gibi dusuncelere kapildim ve agladim. psikolojim normal degil sanirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. olana kadar da zor olunca da zor iste. En zor sinavlardan geciyoruz. Sonrada diyorum benim kismetim buymus boyleymis. oyle iste...
28 YAŞIMDAN UĞRAŞIYORUM VE SENELER NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM GELDİM 43 YAŞIMAO okulonceci ve Z Zaza74 belkide yasimdan dolayi boyle hislere kapildim. 35 yasindayim. donasyon icin 40 a kadar beklemelimiydim diye. ama artik bir an oncede olsun istiyordum tabi. yillardir beklemenin verdigi bir sabirsizlik ve ozlem var. Oyle iste kizlar tesekkurler destekleriniz icin. Elbette sukur de ediyorum. hani arada oyle gelir ya dusunceler bazen icinizi kemirir. oyle oldu iste. sizden destek istedim yazmak istedim. operim hepinizi...
Z Zelitta hayirli olsun simdiden.
Aynen öğretmenler odasına gitmek istemiyorum artık ya hamilelik muhabbeti ya çocukları olmuş onların muhabbeti. Sonra da bana dönüp ayy en rahatı sensin çocuksuz günlerin tadını çıkar çocuk çok zor bıktık falan. Sonra ama yap bi tane artık dene sende. Sanki yapalım diyince oluyoda biz yapmıyoruz. İnsanlar anlayışsızOrkide keske daha once yaptirsaydim. henuz donasyon yapmadim ama o kadar heyecanliyim ki... hayallerime engel olamiyorum icim pır pır. Bir de hamile kalsam ooooo. Hele bi de dogursam tutmayin beni :) simdi ogretmenler odasindayim bir arkadas hamile ve 4 aydir bitmeyen bebek muhabbetti. Insallah seneye hamile kaldigimda kimseyle bu konulara girmeyecegim. Belki aramizda bebek isteyen vardir ve olmuyordur kimbilir. Ister senin yumurtan olsun ister baskasinin. Sen annesisin onlarin.
Kizlar icimi dokebilecegim bir siz varsiniz o yuzden ne olur affedin yazdiklarimi. 7 senedir 4-5 kere tup bebek denedim ve her seferinde tek yumurtam olusuyordu. ve sonunda pes adip donasyon yaptirdik. su an ikiz gebeligim var ama bilmiyorum icimde ki sesi susturamiyorum. sabahtan beri tek yumurtasiyla gebe kalanlari falan okuyorum. acaba biraz daha denesemiydim. havuz yontemiyle benim gibi olup hamile kalanlari falan okuyorum. benimde acaba havuzla olur muydu gibi dusuncelere kapildim ve agladim. psikolojim normal degil sanirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. olana kadar da zor olunca da zor iste. En zor sinavlardan geciyoruz. Sonrada diyorum benim kismetim buymus boyleymis. oyle iste...
Hakkında hayırlısı olsun zazacim inşallah bu son olurinşallah canım hepimizin sonuçları güzel olsu her hangi merkezde yapsakta
tedaviye başlamak 2-3 ay sonra olucak yazarım kuzum
sen hangi merkezde yaptırıyorsun