Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba Gogo : )
4_ 5 ay önce firdevs (ki benim negatifi yaşadığım yer ) ve hit çok popilerdi..Simdi onlar popiler değil yerine başka klinikler deneniyor şuan. Inşallah embriyo donasyonuyla bebeğine kavuşacaksındır inanıyorum.

Selam morkanatlarim cok tesekkurler pozitif dusuncelerin icin
Sen hangi asamadasin suan?

arkadaşlar sizlere birşey soracağım şimdi benim bugüne kadar embriyolarım üçüncü güne kadar geldi hepsi 10 hücre 9 hücre 8 hücre en son tedavimde beşinci gün iyi kalitede bir embriyo transferi oldu fakat yine olmadı şimdi sorun yine yumurta kaynaklı denilebilir mi genetik elbette büyük bir sorun varsa ki ve amh 0,67 idi en son fsh 15 ti yedi defa denedim artık yoruldum arkadaşlar gidenler niçin gittiklerini ve eşlerinin değerlerini de bildirirlerse sevinirim eşimde dna hasarı %57 ile başladık sonra %34 düştü geçen tekrar %37 çıkmış morfolojisi kötü %2 yani benim diyeceğim donasyon yaptıran arkadaşlar biraz bahsederlerse önümde dağ gibi duruyor şu an

arkadaşlar sizlere birşey soracağım şimdi benim bugüne kadar embriyolarım üçüncü güne kadar geldi hepsi 10 hücre 9 hücre 8 hücre en son tedavimde beşinci gün iyi kalitede bir embriyo transferi oldu fakat yine olmadı şimdi sorun yine yumurta kaynaklı denilebilir mi genetik elbette büyük bir sorun varsa ki ve amh 0,67 idi en son fsh 15 ti yedi defa denedim artık yoruldum arkadaşlar gidenler niçin gittiklerini ve eşlerinin değerlerini de bildirirlerse sevinirim eşimde dna hasarı %57 ile başladık sonra %34 düştü geçen tekrar %37 çıkmış morfolojisi kötü %2 yani benim diyeceğim donasyon yaptıran arkadaşlar biraz bahsederlerse önümde dağ gibi duruyor şu an
a68 Merhaba...
Benimde senin gibiydi ..5 tüp denedim..Hep fıstık gibi embriyolar tansfer edildi..hatta 5. gün embriyolarım oldu onlarda çok iyiydi..Ama tutmadı, tutmadı maalesef..Embriyo morfolojisi aslında genetik olarak sağlıklı olup olmadığını net söyleyemiyor ..Bunu anlamanın en iyi yolu embriyolara genetik yaptırmak...Kendi yumurtalarından sağlıklı gelen olursa ozaman sorun rahime yada farklı konulara kayar..Şayet donasyon haricinde bir kere daha kendi yumurtalarınla deneme şansın varsa genetik taramalı deneyebilirsin..Eğer 6-7 emb. oluşuyor ve 3-4 ,5 güne gidiyorsa emb. genetik yapılır ve sorun net anlaşılabilir..Bu konuda Bahçeci de Erbil Yağmur u tavsiye edebilirm..Oldukça titizdir..Olmazsa bir mail at hemen maillere dönüş yapıyor..Seni çok iyi yönlendirecektir..
Benim eşimin morfolojiside %4 sayı 25 milyondu donasyonda..Dna hasarı bilmiyoruz canım..Ama ilk denemede tuttu..Gerçi daha keseyi ve kalbi görmedik ama şimdilik sağlıkla devam ediyor gibi görünüyor...:nazar:

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba...
Ben de 5 tup bebek 1 donasyondan sonra gebelik elde edememis bu isleri rafa kaldirmistim
Ama dayanamiyorum hala bir bebegim olsun istiyorum
Sole sokak kenarina birisi biraksa hemen alicam yani o durumdayim
Bir sure uzak kalmaya calistim forumdan ama olmadi
Yine karar verdim bir donasyon denemesi daha yapacagim
Son 15 gundur yazilarinizi okuyorum
Pozitifi goren arkadaslari cok cok tebrik ediyorum benim durumumda olan arkadaslar icin de dua ediyorum
Dunyanin en zor seylerinden birisi anne olamamak ve caresizlik
Ben buralari en son biraktigimda firdevs cok populerdi simdi british gordugum kadariyla
Yasim 43 ilk yumurta donasyonunu berk angunde yaptirdim
Simdi haziran gibi embriyo donasyonu düşünüyorum yine doktor gorusu alacagim tabi ama spermlerde super degil bu son sansim direk embriyo olsun alternatifleri azaltayim diyorum
İste boyle yazdim rahatladim :)
çok çok geçmiş olsun canım
inşallah rabbim anneliği tattırsın hepimize bu tez zamanda
iyiki yazdın berk angunde negativi sizde yaşadınız yani
belki onda yaptırmayı düşünenlerde bir haber dahada olur

evet kızlar yaşadığımız deneyimleri yazalımki bizden sorna tedaviye başlayacak olan arkadaşlara yol göstersin ben mesela hitte başlayacaktıkm negatif sonuç almış bir arkadaşım bana engel oldu böyle bilgileri almak bulunmaz şans çünkü kimse ile konuşamıyorum bu konuyu

amh 1-0,9 la fsh4-5 le 11 defa kendi yumurtalarımla denedim 2 defa kimyasal gebelik yaşadım
birdefa havuz yaptırıp iki yumurta stimulasyondan 8 embriyo genetik testen hepsi yararsız çıktı(anaploidi,triploidi,trizomi x),eşimin morfolojısi 0 veya 1 oluyor sayısı 7-15 mln arası ama dna hasarına bakınca embriyologlar bu spermden gebelik elde edilir dediler tabii eğer genç yumurta olsa
ardında halile denk geldik kıbrısta araştırmadan ilk donasyon kimyasal gebelik ve ardından 3 negativ

Z Zaza74 canın sana bişiy sorucam halil sana kaç embriyo veriyodu acaba her yeni defada
3 embriyo ikisi blast biride morulla heryerbebek demişken o morullayıda yani 2 kaliteli destek amaçlı
beşinci günde 2 kaliteli zaten kötü kendisine faydası olmayanın kendisine ne faydası olur bilemedik gittik-))

amh 1-0,9 la fsh4-5 le 11 defa kendi yumurtalarımla denedim 2 defa kimyasal gebelik yaşadım
birdefa havuz yaptırıp iki yumurta stimulasyondan 8 embriyo genetik testen hepsi yararsız çıktı(anaploidi,triploidi,trizomi x),eşimin morfolojısi 0 veya 1 oluyor sayısı 7-15 mln arası ama dna hasarına bakınca embriyologlar bu spermden gebelik elde edilir dediler tabii eğer genç yumurta olsa
ardında halile denk geldik kıbrısta araştırmadan ilk donasyon kimyasal gebelik ve ardından 3 negativ
peki zaza74 canım eşinle ilgili birşey yaptınız mı ne bileyim bir üroloğa falan gitti mi sperm dna hasarı falan bakıldı mı

gnolife da murat beyle konuşmuştum eşimin sperm dna hasarını söyleyince bana dediği eşine mikroçip uygulayalım dedi yine mantıklı geldi çünkü sperm hızı sıfır ilk defa beşinci güne gelmişti ve benim yumurtalarım seninki kadar iyi değil sayı olarak da

Cnm yasim 34 ,amh 0.59 ,fsh 16 benim.Degerlerimiz çok yakın.Bana 4 gün önce bu degerler ile şansımın %3 en fazla %5 oldugu soylendi.Istersen bunu iyice arastir.Benim oncelikle esim azosperm oldugu icin sperm donasyonu olucakti ama Butun merkezlerle bu degerler ile hamile kalma oranimi konustum ve hepsi embriyo donasyonu onerdi.Ben Berk Angun de yaptiricam malum sebeplerden dolayi.Kendisi ile de konustum ve bana acikca bu yuzdelik oranlari verdi.Yani olmaz dedi.O yuzden iyi karar vererek iyi dusun diyerek beni embriyo donasyonuna yonlendirdi cunku maddi manevi zor surec dedi.Boyle acikca konusmasida hosuma gitti.Ismini vermek istemedigim 2 merkez hamile kalabilirsiniz dedi:) ama bunların tamamen para amaçlı çalıştıklarını düşünüyorum çünkü bu değerler ile çok zormuş,çok okudum çok araştırdım.

Back
X