100 mg visgrayı 4 yere böldüm 4 güne
Ama transfere kadar kullandırdılar
Hala kullanıyorum bir tek transfer günü kullanmıyacam
Anladım canım maşallah ya rahim süper kalınlaşmış çok sevindim moral olucaksın bizlere inşallah pozitifi alıp sana dua ediyorum allah emeklerini boşa çıkarmasın canım

Canım bende iki kere denedim sperm donasyon u ikiside olmadı umudunu kaybetme belkide katlar 2 ye benim ilki 11 çıkmıştı maddi olarak çok yorulduk ara verdik şuan bahçeci için para biriktiriyorum siz kaç Euro verdiniz
İlkinde 2650 euro ikincisinde dondurma işlemiyle birlikte 1750euro verdik tabi türkiyedeyken ilaçve doktor harcamaları sa en az 4000tl tuttu toplamda. Bunlar yaklaşık 1.5 yıllık masraf canım.

Öncelikle çok üzgünüm bende yeni negatif alanlardanım sizi çok iyi anlıyorum ilaçları bence kesin günah hormon bunlar çünkü size öncelikle sabır diliyorum sonrada kendi payıma uzak durmanız gereken hit ve dünya tüp bebek bu ikisinde ben negatifleri aldım bunları silin eleyin bu arada eşiniz anlayışlı benim eşimde öküzün teki anlayışsız beni birdaha götürmez bile dilerim en yakın zamanda en iyi yerde naisbinizi alırsınız
Biliyorum ki hiç birimiz yalnız değiliz bizim durumumuza olan çok kişi var Allah hepimize yardım etsin. Benim eşine çok zor kabul etti evlatlık alalım dedi onu da ben istemiyorum. İnşallah sesimiz duyulur yaradan tarafından ben dua etmekten de umut etmekten de yoruldum keşke birçok şanslı insan arasında olabilseydik bu sorunları yaşamasaydık.

Halil,
Biliyorum ki hiç birimiz yalnız değiliz bizim durumumuza olan çok kişi var Allah hepimize yardım etsin. Benim eşine çok zor kabul etti evlatlık alalım dedi onu da ben istemiyorum. İnşallah sesimiz duyulur yaradan tarafından ben dua etmekten de umut etmekten de yoruldum keşke birçok şanslı insan arasında olabilseydik bu sorunları yaşamasaydık.
halil,firdevs,berk angün bu merkezlerden kaçç

İlkinde 2650 euro ikincisinde dondurma işlemiyle birlikte 1750euro verdik tabi türkiyedeyken ilaçve doktor harcamaları sa en az 4000tl tuttu toplamda. Bunlar yaklaşık 1.5 yıllık masraf canım.
Merhaba bizde gyno life de sperm donasyonu yaptiriyoruz sen ne zaman 2650 euro ya yaptirdin bizim fiyata kiyasla ucuz geldi de ..

ilkinde 3800 artı otel falan 4.000 e geldi 2. Si 2800 artı otel falan daha ilaç uçak filan derken bayağı tuttu

O kadar emek veriliyo sanki kac mm de catlatma vurulacagini bilmiyolar az daha buyumesini bekleseler nolacak sanki. Insallah bu defa olumlu sonuc olur canim. Bende sperm donasyonu yaptiriyorum da o yuzden sordum nicin tutmadigini ..
Bir açıklamaları olsa keşke senin yumurtan da sıkıntı var sen sıkıntılısın deyip suçu bana atıyorlar

Muamma sen nerde yaptırdın kaç kere yaptırdın sonuç ne fiyat Bedir canım
Gyno life de embriyo olustu henuz transfer olmadi canim 3000 euro yumurta toplama+embriyo olusturma 1000 euro sunuda transferde vericez toplamda 4 bin olacak. Dondurma islemi de ilk yıl 500 diger yillar 250 euro. Bu arada ilk denememiz olacak

sizin amh ınız kaç bide yaşınızı sorsam
Amh yaptırmadım hiç 22 yaşındayım ilkinde 20 yumurtam vardı ilk az ilaç verdi erken de çatlatma vurdu hepsi gelişmediği için 5 tane topladı 1 olgun du 2. De 9 topladı 7 si olgun ama laboratuvarları ne kadar iyi bilmiyorum tabi

Gyno life de embriyo olustu henuz transfer olmadi canim 3000 euro yumurta toplama+embriyo olusturma 1000 euro sunuda transferde vericez toplamda 4 bin olacak. Dondurma islemi de ilk yıl 500 diger yillar 250 euro. Bu arada ilk denememiz olacak
İnşallah ilk denemede başarıya ulaşırsınız ben bahçeci ile konuştum ora da 4000 dedi herşey dahil bi uçak la otel bana ait

Birde ben tedavi boyunca ilac dozunu hic azaltmadim 225 olarak vurdum igneyi (gonal-f) en son iki gun galiba 150 ye dustu. Yumurtalar 19 ,23 mm iken toplandi.

Arkadaşlar bahceci fiyatları nasil
İnşallah ilk denemede başarıya ulaşırsınız ben bahçeci ile konuştum ora da 4000 dedi herşey dahil bi uçak la otel bana ait
sadece 4000 çok sasrdim.belkide sperm donasyonu olduğu için bu kadar ucuzdur.ben 20000bin diye biliyordum.Arkadaşlar bahcecinin yumurta donasyonu fiyatlarını bilen varmi?

Back
X