- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
Caaaanııııım hoşşş bulduk benim zekalı
Aklını güzel kullanan arkadaşım
Okadar belliki cehaleten uzak olduğun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caaaanııııım hoşşş bulduk benim zekalı
Aklını güzel kullanan arkadaşım
Okadar belliki cehaleten uzak olduğun
Vayyyy süper, ama inşallah gerek kalmayacak :)Kızlar şimdide haber bahçecide kalan 6 embriyolarımdan geldi
6 kalan embriyodan 3 atletik ve mitoskoru ihi çıktı ve donduuuruuulduuuu-)
4bb 3ab 3bb
Buda greydleri
Insallah canim..sirayla hepimize nasip etsin AllahHoşbulduuum manolyam
Bebişler nasıl
İnşallah onlarında kalp atışlarını paylaşırsın ve bizi mutlu edersin
öncelikle şunu söyliyeyim tamamen tarafsiz bi sekilde yaziyorum.Bir kurumun güvencesi altinda olmak demek.Olumsuzluk halinde dahi sizi destekliyecegiz demektir.Sevgili arkadasimiz ZY insallah hamiledir ve hic boyle seylerle ugrasmak zorunda kalmasin.Lakin olumsuz olursa verdigi 25bin tl para çöp mü olacak ? Bu kadar basit mi baskasinin helal parası üstünden geçmek.Zazanın tavsiyesi ile üye oldum bende..Forum da okuduklarımı ilettim embryolog ile görüştüm,zaten gelişimini 7/24 izliyoruz takip ediyoruz,gebelik vaad edip etmediğini görüyoruz diyorlar,her embryo dondurmaya uygun olmuyor,uygunsa donsun,insanlara bir ay sonra boş transfer yapmanın alemi yok diyor..
önemli olan bana doğruyu söylemeleri yoksa ben nerden bileceğim 5. günde hepsini dondurur saklar, bende kenarda embryom var diye avunurum
Olumsuz da olsa dürüst davransınlar. Ben memnun kaldım dün Bahçeci den, donör seçimi için Eylem Hanım aradı ona da sordum. Dondurulmuş yumurta konusunda ve 14 yumurta hakkında beni de güldürdü, dondurulmuş kullansak 14 veren 15 te verir :)):) inanmayın böyle şeylere size Bahçeci güvencesi veriyoruz, olumsuz da olsa biz yanınızdayız dedi..
Bence bir yalnışlık varyaa niye sizden o kadar da, bizden 7000 euro istediler, bi de 100 euro da var icinde, yani 7100 euro. 100 euro da neyse pazarlik payi heralde. icinde otel, ulasim,ucak bileti falanda yok. orada yapilan kan testleri, ulstrason falan icinde ayri oduycekmisiz.
Yurtdisindayiz dedik onlara, acaba biz bilmeyiz diye mi oyle fiyat verdiler.
valla nerdeyse yasadagimiz ulkenin parasina denk geliyo, 4 ucak bileti,otel,ulasim, yeme icme derken bize malolusu 10.000 euro nerdeyse.
Seninle razıyom morcumöncelikle şunu söyliyeyim tamamen tarafsiz bi sekilde yaziyorum.Bir kurumun güvencesi altinda olmak demek.Olumsuzluk halinde dahi sizi destekliyecegiz demektir.Sevgili arkadasimiz ZY insallah hamiledir ve hic boyle seylerle ugrasmak zorunda kalmasin.Lakin olumsuz olursa verdigi 25bin tl para çöp mü olacak ? Bu kadar basit mi baskasinin helal parası üstünden geçmek.
Onlar yumurtanın tabiki icinde degil ne bilsin kac tane iyi cıkacak kabul.Amaaa en azindan transfer ettikleri yumurtalar cok kaliteli olur.degilse işlemi iptal edebilmeli.Ve 2 tane yumurta takviyesi yapabilmeliler.Tekrar deniyebilme güvencesi olmali 2 dondurulmuşla. Bu kuruma giden sevdigim arkadaslarımı incitmemek icin kelimelerime evtra dikkat ediyorum.Bu tutumu hangi kurum yaparsa yapsın düşüncem degismeyecek.
insallah bu olumsuz durumla sizde karsilasmazsiniz zira ozaman tepkiniz bu kadar yumusak olamayacaktir.Yineliyorum lafim o kurum bu kurum degil.hangisinde bu uygulanırsa lafım ona.Ellerini taşın altına koysunlar
zaza döndüğüne çok sevindim. bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah herşey güzel olacak inanıyorum dualarımdasınBence bir yalnışlık var
Siz birdaha klinikle konuşun ve yaptıran arkadaşlarımıza farklı fiyata yapılmış bir bu fiyatı çöz
Zazacım hoş geldin bende seni arıycaktım herşey hayırlısıyla inşallah güzel olucak nasıl herhangi bi belirti varmı canım daha erken ama inşallah müjdeni bekliyoruzCanım masumum dün annesi hastanedeyken benim sonuçlarımıda doğru düzgün paylaşamadı
Minicim yumurta toplaması gününden progestan 50mg 2 ampul birden aynı vakite popodan
Murat bey bana böyle utgun gördü fitil yok
Kleksan 400 günde bir göbekten
Prednol 4 mg 2 tablet aynı anda
Koraspirin 1
Estrofem 3 tab aynı anda
Transferden 2 gün önce intralipit serum
Ve haftada birde devam serumu gebeliyin 11-12 haftasına kadar
Transfer sonrasıda aynı dozlarla ilaçlara devam
Progestan iğne gebelik testinden sonra 50 mg düşürücek ve crynon jel ilave edicek inşallah
Canım çok çok sağolzaza döndüğüne çok sevindim. bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah herşey güzel olacak inanıyorum dualarımdasın
Fiyat olarak ne dedilerben bulduguma ınanıyorum.temmuz ayında Gynolife da yaptıracagım.istersen bi görüş fıkır al sende.
Minicim ben onu anladım nakadar bu foruma bağlanmışım sizleri sevmişimZazacım hoş geldin bende seni arıycaktım herşey hayırlısıyla inşallah güzel olucak nasıl herhangi bi belirti varmı canım daha erken ama inşallah müjdeni bekliyoruz
Biz de seni seviyoruz zazacımm :)Minicim ben onu anladım nakadar bu foruma bağlanmışım sizleri sevmişim
Transferden bir gün önce büyük bir stresim oldu biliyorsun telefonuma gelen mesajdan
Sonra beni passif olmam
Ve foruma cevap tazmamam ve orda a68 beni tanımaya tanımaya hakını helal etmemesi
En ağır gecem oldu
Kalp çarpıntısından sabağa kadar uyuyamadım
Dün transferim oldu
Ve bugün size kavuştum çok mutluyum
Her halde bazıları düşünüyorki bu nakadar akılsız
Kızım sana ne kimin başı hangi taşa deyiyor git kendine çare bul-))
Ama inanın sizinle olmak okadar keyifliki
Sizi seviyoruuuum
Canım sen serum tedavisini nasıl yaptırıyorsun hoca hiteroskopi istedi miCanlarım benim dün bebişleri aldım evimize döndük yol bizi çok yordu eve gelip yeni mail açtım ve yeniden üye oldum bunu yapmak durumdaydım biliyorsunuz
Ben site yöneticisine kızmıyorum çünkü onlara her hangi birimizi şikayet etseler direk müdahele ediyorlar haklı haksız
Beni kızdırar a68 olan 3-5 gün sayfamıza giren avukat gibi bizden sorular alıp bir donasyon deneyimi olmayan bu yolun madi manevi sıkıntılarını anlamadan konuşan
Bana hakkını haram eden kızım hangi haktan konuşuyorsun
Asıl ben sana hakımı helel etmiyorum beni tanımadan önyargıda bulunduğun için
Bu sayfada kliniklerin hemşireleri oturuyor bundan eminim çünkü burada halili atıp tuttum halilin hemşiresi telefonuma mesaj attı kavga etti
Ve ardından kazen profilimi kapatı
Burada beni bir kaç arkadaş yakından bile tanıyor ve benim kim olduğumu ne çektiklerimi biliyor
Geçelim benim bahçeci kıbrıstakı tedavime
Merkez 10 numara
Dissiplin 10 numara
Misafirperverlik 10 numara
Bakın sakın reklam diye düşünmek yok ben gördüyümü söylüyorum
İlk gün eşimin sperm verdikten sonra emriolog Önder beyle konuştum ve sperm sayısı toplam 3 mln ama kaliteleri iyi gözüküyor ben burdan en iyilerini imci metoduyla döllendiricem
Ve bol bol konuştuk
Bazen görüyorsun 200 mln spermden döllenen embriyo tutmuyor ama idrarda bulduğumuz 1-2spermatozoiden oluşan embriyodan bebiş çıkar
Ve hiç bir erkek ve kadının her ay sperm ve yumurta kalitesi sayı aynı olamaz bakın buna cahilce yanaşmayalım
Eski gittiyim merkezde bana böyle güzel açıklamaları hiç kimse vermedi
Yani bahçecinin elinden geleni yaptıklarından eminim
3 günümüze 13 embriyo oluştu
Ve dün beşinci güne 8 embriyo gelmişti
Onlardan ikisi 4aa ve 4bb transfer olundu
Neden 4 beş değil soruma önder bey beş demek embriyonun zarından çıkmak demek oda inşallah içimde başarıyla olur ve yapışır rahim duvarına
Yerde kaldı 6 embriyo onların takibine göre yarına haber vericez dediler
Neden direk dondurmadıklarınada cevapları biz kaliteli ve güvenilir en atletik blastları dondururuz eksi halde kötü embriyo donsa size kardeş isterseniz elimiz boşa hider
Bu hem sizin paralarınızın çöpe gitmemesi içindir
Bakın eski klinikte yani halilin aynı gün hem transfer hem dondurma abidik bibidik
Ve dondurulmuşları almaya gelende elimiz boş dönüyorduk
Halilde 3 denememde 12 blast oluştu ve 3 transfer oldu aynı günde 9 donduruldu
Negativden sonra 9 dondurulmuşuma güvenerek merkeze son kez gittim ve o 9 embriyolardan ilk 3 çözüldü olumsuz çöp
Sonra ardında yine 3 çözdüler ve zar zor hareketli embriyoları transfer ettiler
Bakın kötülemek deyil mantıklı düşünün aldanmayın paralarınızı neye verdiyinizi anlayın
Şimdi geçelim dünkü transfer günüme
Saat 10.30 merkeze geldik bize teraslı güzel oda verildi önce embriyolog odaya girip bilgi verdi ve sorularımıza cevap
Sonra allah eksik etmesin güleryüzlü dr murat bey girdi motive etti inanın bunlar okadar önemliki transfer öncesi
Sonra hemşireler süraye getirdi su içtim
Mesanemin dolu olmasına odamda ultrason cihazıyla emin olduktan sonra aldılar ameliyathaneye yani 3 katan 0 kata indik
Amelyathanede her şey steril temiz pırıl pırıl hasta bakıcısından hemşireye kadar her kes işini görüyor canım Eylemimde dün hasta hasta geldi elimi tutmaya
Gülee yüzlü Murat bey zondayı nasıl içeriye geçirdi hiç ruhum duymadı
Ardında hazır içerideyiz dedi ve embriyolarım enjektörde embriyoloğun elinde
Rahat transferim oldu
Bir damla kasılmadım
Bismillehle bu iş oldu
Ve gerisi Allahımın Ol emrine kaldı
Ama bahçeci ekibinin elinden en iyi şekilde işlerini gördüklerine eminim
Odama getirdiker
Akşama biletimiz vardı akşam saat 19 kadar bizi odada ağıladılar
Çay kahve tost
İnanın özledim desem inanırmısımız
Tatlı Damlayı
Sevimli Eylemi
Hasta bakıcısı tatar kadınıydı ismini unutum
Hepsi istanbul bahçeci ekibi olarak orda kalıyorlar ve işlerini seve seve yapıyorlar
Bu klinik neyinki türkiyede dünyanın 7 yerinde isim yapıb işlerini güzel yapıyorlar
Bu klinik türkiyede isim yaptığı için bir çok kısiye kıbrısda cazip geldi.Oysaki 4 ay önceye kadar topigimizde neredeyse adı pek geçmiyordu..Şuan seni üzmekden cekindigim icin bu konuya dair baska yorum yapmıycam.insallah bebeklerin sana tutunur
Canım ben histeroskopi üzre artık doktora yaparım-))Canım sen serum tedavisini nasıl yaptırıyorsun hoca hiteroskopi istedi mi
Benim o gece telefonuma mesaj geldikten sonra sesimin kapatılması ve transfer öncesi o heydcanımı yaşayan anlarBurada yazılanları takip ediyorum zaza74 de takip ediyorum başkasının hesabından bunu yapmanı gerçekten hiç yakıştıramadım ben burayı yeni takip ediyorum rumuzlardan da tanıyamam halil ibrahim tekinde de yaptırıp olumlu sonuç alanlarda var okuduğum kadarıyla bahçeci ne bileyim diğerleri de burada yaşadıklarınızı anlatıyorsanız kendi sayfanızdan adınızdan yazın başka hesaplar işin işine girince benim midem bulandı ayrıca zy2009 arkadaşımızda oraya gitti onun eşinin spermleri de gayet iyiydi onu da takip ediyorum neden onun donmuş embriyosu kalmadı ne demek ayrıca sil baştan bunu çok yadırgadım sizin de üç tane embriyonuz dondurulmuş inşaallah her ikinizde evlat sahibi olursunuz fakat ne olur yönlendirme olarak yazmayın veya başkasının hesabından yazılınca ben o yazılara itibar etmem çünkü burada rumuzdan tanıyamayız ve ben kendi sayfanızda yazdıklarınıza itibar ederim
Ayrıca zy kardeşimin inşallah sonucu güzel olurBurada yazılanları takip ediyorum zaza74 de takip ediyorum başkasının hesabından bunu yapmanı gerçekten hiç yakıştıramadım ben burayı yeni takip ediyorum rumuzlardan da tanıyamam halil ibrahim tekinde de yaptırıp olumlu sonuç alanlarda var okuduğum kadarıyla bahçeci ne bileyim diğerleri de burada yaşadıklarınızı anlatıyorsanız kendi sayfanızdan adınızdan yazın başka hesaplar işin işine girince benim midem bulandı ayrıca zy2009 arkadaşımızda oraya gitti onun eşinin spermleri de gayet iyiydi onu da takip ediyorum neden onun donmuş embriyosu kalmadı ne demek ayrıca sil baştan bunu çok yadırgadım sizin de üç tane embriyonuz dondurulmuş inşaallah her ikinizde evlat sahibi olursunuz fakat ne olur yönlendirme olarak yazmayın veya başkasının hesabından yazılınca ben o yazılara itibar etmem çünkü burada rumuzdan tanıyamayız ve ben kendi sayfanızda yazdıklarınıza itibar ederim
sagol zaza, insallah senin gibi bende atlatirim bu asamalari. konusucam evet dedigin gibi, ozelligi nedir ki bizden 7000 euro da sizden 5000 euro.Bence bir yalnışlık var
Siz birdaha klinikle konuşun ve yaptıran arkadaşlarımıza farklı fiyata yapılmış bir bu fiyatı çöz