Dün gece eşim ilk defa çok istiyorsan evlat edinelim dedi( daha önce çok karşıydı) herhalde halime çektiklerime acıdı neyse şok oldum hemen araştırdım evlat edinme üst dınırı 40 mış yani bizim evlat edinmede başlamadan bitti :KK43: Bu nedir ya normal yoldan olmad, tüp bebek olmadı,yumurta donasyonu olmadı , evlat edinelim oda olmadı bu nedir yani???? :KK43: :KK43:
Canim 40 tan sonra bebek alamazsin. Cunku cocuk va ebeveyn arasinda en fazla 40 yas olmali. Sen yine evlat edin am abebek olmaz

Zaza hoşgeldin. Ben eşimin kısır olduğunu öğrendiğimde buraya üye olmuştum ama çok fazla kullanamadım siteyi. Bu aralar tekrar takılmaya başladım çünkü geçtiğimiz pazartesi 2. Kere yapılan transferde negatif çıktı. Geriye dönük mesajları okudukça umutlarımı tamamen yitirmişken senin yazdıkların ve yaşadıklarını öğrenmek bana umut oldu. Olanlara çok üzülmüştüm durumlar düzeldiğiiçin için sevindim. İnşallah bebişlerin sana tutunur ve güzel haberlerini de kutlarız hep birlikte. Sadece hislerimi paylaşmak istedim çünkü buradaki bir çok kişiyi tanımasam kendime çok yakın hissediyorum.
Canım sen le aynı durumdayız sanırım

Zaza cım
Sen niye yönlendiresinki
İnsanların aklı yokmuş
Bu foruç yıllardır var..
Ve herkes iyi ve kötü yaşadıklarını yazıyor. ..
İlk Hit e gittik biz...
Öngörüşme için Kıbrıs a gittik...
Uterusun ince dedi...
Fizik tedavi alman lazım dedi..
Tamam dedik..
Eşimden spermi aldılar..
1 hafta sonra arayıp embriyolarınız hazır dediler..
Beynimden vurulmuşa döndüm.
Şimdi daha iyi anlıyorum Zamanın anlattıklarını birleştirnce ...
Donmuş yumurta ve donmuş embriyo.
Siz düşünün tutarmı arkadaşlar. ..
Zaza cım sen anlat bize...
Firdevs si de denedim...
Olmadı arkadaşlar hemde 2 defa denedim...
Naparsın yeni yer ararsın dimi
Zaza cım sen anlatmaya devam et bence.
O yönlendirme diyen arkadaş daha bu işlere girip soyulmamış. ..
CANIM bende 2 defa Firdevs de denedim olumsuz

Dün gece eşim ilk defa çok istiyorsan evlat edinelim dedi( daha önce çok karşıydı) herhalde halime çektiklerime acıdı neyse şok oldum hemen araştırdım evlat edinme üst dınırı 40 mış yani bizim evlat edinmede başlamadan bitti :KK43: Bu nedir ya normal yoldan olmad, tüp bebek olmadı,yumurta donasyonu olmadı , evlat edinelim oda olmadı bu nedir yani???? :KK43: :KK43:
Canim sen koruyucu aile olmayi da bir arastir istersn....orda yaş sınırı yok diye biliyorum....

Canim 45 e cikti o yas siniri gecenlerde. Cocukla aranda en fazla 40 yas olabilirdi. Bebek alamiyordun. Yoksa evlat edinirsin. Esinle aranda 10 yastan fazla fark varsa yas ortalamasi baz aliniyor. O zaman da biraz buyuk oluyor. Niyetin varsa aile ve sosyal plt il md.lugu ile gorus. Gidersen ilgilenip bilgi veriyorlar

Arkadaslar ben embriyo transferi icin tedaviye basladim.Esim azosperm ,biz aslinda yumurta donasyonu dusunuyorduk ama 10 sene once gecirdigim cikolata kisti ameliyati sonrasi yumurtalarimin azaldigi hatta sol tarafimin hic calismadigini ve amh degerimin 0.59 oldugunu ogrendim ve bu sekilde cok ama cok fazla doktorla konustum hepsi daha dogrusu 1 kisi haric kesinlikle embriyo donasyonu olmasi lazim dedi.Bu amh degeri ile kendi yumurtalarinla cok zor dendi.Hatta doktorum bizzat arayip beni buna yonlendirdi.
Bilmenizi isterim ki boyle bir degeriniz varsa durumu benim gibi olanlar icin bu sekilde ancak bebek sahibi olabiliriz.

Ben bilmiyordumki böyle bir durum olduğunu neden pasifleşsinki sosyal ağ değil işetişim ağı sosyal ağ internet siteleri v.s ben zannetmiyorym
cnim kaç kişi böyle vatsap çağrısı yaparak pasiflestirilmisti.umarım sende öyle bi problem olmaz

Arkadaslar ben embriyo transferi icin tedaviye basladim.Esim azosperm ,biz aslinda yumurta donasyonu dusunuyorduk ama 10 sene once gecirdigim cikolata kisti ameliyati sonrasi yumurtalarimin azaldigi hatta sol tarafimin hic calismadigini ve amh degerimin 0.59 oldugunu ogrendim ve bu sekilde cok ama cok fazla doktorla konustum hepsi daha dogrusu 1 kisi haric kesinlikle embriyo donasyonu olmasi lazim dedi.Bu amh degeri ile kendi yumurtalarinla cok zor dendi.Hatta doktorum bizzat arayip beni buna yonlendirdi.
Bilmenizi isterim ki boyle bir degeriniz varsa durumu benim gibi olanlar icin bu sekilde ancak bebek sahibi olabiliriz.
Nereye karar verdin cnm...benim değerleri genel olarak iyi ama pcolu olduğum için kendi yumurtamla kaliteli embriyo olusmadi maalesef..sen tedaviye başladiysan transferin yakındır...duaları seninle....

Nereye karar verdin cnm...benim değerleri genel olarak iyi ama pcolu olduğum için kendi yumurtamla kaliteli embriyo olusmadi maalesef..sen tedaviye başladiysan transferin yakındır...duaları seninle....
cnim benimde yumurtalarim dollenmedi. 30 yumurta toplanilmisti.dollenenlerde kalitesiz oldu.doktorum pcosun dedi.sonrada yok dedi.yani çok çelişkili açıklamalar yaptı.cnim biraz anlatirmisin tedavi sürecini? yani kaç tane toplandı,kaç defa denedin? ?

cnim benimde yumurtalarim dollenmedi. 30 yumurta toplanilmisti.dollenenlerde kalitesiz oldu.doktorum pcosun dedi.sonrada yok dedi.yani çok çelişkili açıklamalar yaptı.cnim biraz anlatirmisin tedavi sürecini? yani kaç tane toplandı,kaç defa denedin? ?
tabi cnm...ben 43 yaşındayım. ..Sperm donasyonuna karar verdiğimizde Magusa tip merkezinden serap Kağan Uluçay seçtik. ..çok da bilinçli değildik maalesef...türkiyeden bir doktor ismi verdiler...ona gittik...direct pcolusun dedi...Genel olarak herseyim iyidi. ..çok sayıda yumurta oluştu ama 12si toplandı...6sı dollendi. ...3ab 3bb 3bc 3aa 2 kakitelerinde embriyolar oluştu. ..çok iyi dediler ki öyle değilmiş. ..birincide 3...ikincide de 3 transfer yapıldı. ..ilki negatif olunca..aaa çok şaşırdık sizden çok umitliydik dediler...ama burada okuduklarimdan anladım ki herkese aynı şeyi söylüyorlarmışikinci transferi olmadan önce iki kez histeroskopi oldum...sonra ikinci kez transfer için serap hanima gittim...sadece transfer için biraraya geldik zaten...ben transfer için alındım. ...beni yatırılan. .pozisyon aldım. ..Dr. geldi...embriyolari aldı. ..aa sizin ikinci mi? yaş kaç? Aa 43 se tabi zor ...Bu da olmazsa embriyo don. Dedi....12 gün sonra da negatif aldık. ...durum bu cnm

tabi cnm...ben 43 yaşındayım. ..Sperm donasyonuna karar verdiğimizde Magusa tip merkezinden serap Kağan Uluçay seçtik. ..çok da bilinçli değildik maalesef...türkiyeden bir doktor ismi verdiler...ona gittik...direct pcolusun dedi...Genel olarak herseyim iyidi. ..çok sayıda yumurta oluştu ama 12si toplandı...6sı dollendi. ...3ab 3bb 3bc 3aa 2 kakitelerinde embriyolar oluştu. ..çok iyi dediler ki öyle değilmiş. ..birincide 3...ikincide de 3 transfer yapıldı. ..ilki negatif olunca..aaa çok şaşırdık sizden çok umitliydik dediler...ama burada okuduklarimdan anladım ki herkese aynı şeyi söylüyorlarmışikinci transferi olmadan önce iki kez histeroskopi oldum...sonra ikinci kez transfer için serap hanima gittim...sadece transfer için biraraya geldik zaten...ben transfer için alındım. ...beni yatırılan. .pozisyon aldım. ..Dr. geldi...embriyolari aldı. ..aa sizin ikinci mi? yaş kaç? Aa 43 se tabi zor ...Bu da olmazsa embriyo don. Dedi....12 gün sonra da negatif aldık. ...durum bu cnm
Anladım cnim.pco deyince dikkatimi çekti.bu arada geçmiş olsun İNŞALLAH bidaha ki denemede hamile kalirsin.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum. İlk defa yazıyorum. Kıbrıs’a giden arkadaşlara bir sorum olacak. Devlet memuru olupta Kıbrıs’a giden oldu mu? Giderken çalıştığımız kurumdan herhangi bir belge ( yurt dışına çıkmasında bir engel yoktur diye) istiyorlar mı?

Back
X