zy belin yine ağrıyormu
benim dün belim bir 1 saat ağrıdı sevindim ama geçti-(
Ağrıyor canım adet olacakmışım gibi ağrıyor bel ve kasık ama inş ilaçlardan vs değildir.

Bugün 7. Gün ya akşam ya da yarın test yapcam

Ağrıyor canım adet olacakmışım gibi ağrıyor bel ve kasık ama inş ilaçlardan vs değildir.

Bugün 7. Gün ya akşam ya da yarın test yapcam
biliyorum çok sorular soruyorum canım arkadaşım ama elimde değil göğüslerde ağrı varmı
batmalar varmı

benim akşam sütyeni çıkarınca ağrılı oluyor ve ağırlaşıyor
ama sabağa karşı ağrı azalıyor manyak oldum göğüs ellemekten
:)
Benim de aynı ya böyle belirti falan diyoruz inş hayallerimiz gümlemez ne bilin Umut güzel ama sonu kötü olursa diye çok korkuyorum

:)
Benim de aynı ya böyle belirti falan diyoruz inş hayallerimiz gümlemez ne bilin Umut güzel ama sonu kötü olursa diye çok korkuyorum
allahım ne sana nede bana yaşatmasın hüsranı
ben 15 defa yaşadım o hüsranları inşallah 16 denemem son ve sevindirici olur

mavisufi çok sevendim ikizlere. sağlıklı büyüsünler ve uslu dursunlar.
Zaza74, Zy2009 sıra sizde. sabırsızlıkla mutlu haberlerinizi bekliyoruz ve dua ediyoruz.:dua:
bende nihayet adet oldum, tahlillere ve merkezlerle görüşmeye başlaycam. herşey yolunda olursa ramazan ayında yaptıracaz inşallah.:dua:

Evet canım çok saçma nasıl kalmaz hani 10 yumurta garantiniz nerde kaldı dedim
Hıı birde eşimin sipermi bu kadar kaliteliyken nasıl kalmaz demekki yumurta çok kalitesiz dedim
Siz şimdi onu düşünmeyin stres yapmayın Bi sonuçlarınızı alın elinizden geleni yapıp destek olacağız dedi

Amaaa napacak 4.675 verdik
Şimdi de 1.000 Euro’mu alacak parasız mı yapacaklar bilmiyorum valla
Evet zor bir konu gerçekten..İnşallah olacak gerek kalmaz ama allah korusun olmazsa olabildiğince zorla zy cim..

benim dün 5 gündü sağ kasıkta bir batmalar oldu ara sıra 1-2 saat sonra geçti
bu batmalar süreklimi olmalı acaba
Yok zazam sürekli olmadı benim.Günde 2-3 kere hep aynı yerde... sağ kasıkta bir noktaydı, sanki bir kelebek kanat çırpıyor gibi 3-4 saniye sürüp geçiyordu..Halada ara ara oluyor..Ben en çok adeta bir taş gibi uyuyodum, halada uyuyorum..Yani kasıklarım pek bir belirti vermedi canım...

mavisufi çok sevendim ikizlere. sağlıklı büyüsünler ve uslu dursunlar.
Zaza74, Zy2009 sıra sizde. sabırsızlıkla mutlu haberlerinizi bekliyoruz ve dua ediyoruz.:dua:
bende nihayet adet oldum, tahlillere ve merkezlerle görüşmeye başlaycam. herşey yolunda olursa ramazan ayında yaptıracaz inşallah.:dua:
Teşekkürler geranity...Yolun açık olsun allah çifter çifter bebiş varsin canım..

Manolyacım ben seni bu pazatesi gidecek biliyordum o yüzden sormuştum..Sabretmek çok zor değilmi ..İnşallah sağlıkla haberlerini alacaksın miniklerin..
Insallah canim..sabah 5 de tuvalete uyandim. Peceteye pembe leke geldi. Kirmizi degil. Biraz korktum ama tekrarlamadi

Merhaba Arkadaşlar,
Dün sabah İstanbul'dan saat 6.55 de uçağa atladım ve kurumun yolunu tuttum..
Yeri çok kolaydı hiç aramadan hemen buldum.Girişte resepsiyonda güleryüzle karşılandım ve odama alındım.Çok yeni ve çok temizdi herşey...
Eylem Hanım geldi bilgilendirdi beni ve çok güzel sohbetler ettik..Sonrasında embriyolog,hemşireler birer birer sırayla geldiler ve bilgilendirdiler.Sıkışmam için sürahi getirildi.Odaya ultrason geldi ve Kezban Hanım kontrol ettikten sonra beni 10 dakika sonra transfere alacaklarını söylediler.Herkes arı gibi çalışıyordu..İşin en güzel tarafı Eylem Hanım da girdi transferime çok mutlu oldum.Hemşiresi izinliymiş.
Transferde gördüm doktorumu.İnanılmaz güzel bir enerjisi var,insanın sarılası geliyor.Doktorun enerjisi çok önemli benim için..Çocukluktan kalma bir doktor fobim var da :)))Transferim çok güzel geçti,rahmimin de çok iyi durumda olduğunu söylediler.Sonra odama alındım.Her konuda olması gerektiği gibi ilerledi herşey..Tekrar geldiler yanıma,en son Eylem Hanım ve arkasından doktorumla görüştükten sonra tekrar çıktım yola ve akşam 18.35 uçağı ile İstanbul'a geri döndüm..
Bana 2 embriyo yüklemesi yapıldı..4AA ve 3AB yazıyor verdikleri kağıtta..Sanırım biri en iyi kalite,biri daha alt..Ve şimdi 1.günüm ,test tarihim 15 NİSAN..Geriye 6 embriyom kaldı ama dilerim hiç gerek kalmaz..Bu ilaçları aldığım hergün çok korkuyorum..
Bu arada Mavi'cim senin haberini almak beni öyle mutlu etti ki anlatamam..Sonuca sağlıkla ulaşman tek dileğim..Zaza ve zy sizlerin de sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum

Back
X