- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
- 113
tebrik ederim canım, Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallahKızlar sonuç 90.56 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım, Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallahKızlar sonuç 90.56 :)
Canım bugün transferin 9. Günü kaç haftalık hamile sayılıyorumtebrik ederim canım, Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah
Kızlar sonuç 90.56 :)
12 günü gittiğimde 4 haftalık demişti doktor bana ama sana söylim artık Zaman çok daha hızlı geçecek :)Canım bugün transferin 9. Günü kaç haftalık hamile sayılıyorum
Hay maşallah Allah nazardan esirgesin .Darısı tüm isteyenlerin başına.Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.Kendim olmuş gibi sevindim.Allah nazar değdirmesin.Tatlım klinik hangisiydi?Kızlar sonuç 90.56 :)
.Kızlar sonuç 90.56 :)
Yaa cok mutlu oldum inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olsunKızlar sonuç 90.56 :)
Gozunaydinn. Transfer oldugun gun iki haftalik hamile oluyorsun. Uzerine diger gunleri de eklersen 3 haftaliksin. Hatta 3 +1Canım bugün transferin 9. Günü kaç haftalık hamile sayılıyorum
Teşekkür ederim hızlı cevabın için. İnsan bazen herkese doğru yolu gösterir, ama söz konusu kendisi oldumu beyin durma noktasına gelir. Doğru yolu biliyorumaslında, ama acaba ucuz atlatabilirmiyim diye düşünmüştüm. Artık uğraşmaktan çok yoruldum. Beni anlayabiliyorsunuzdur. İnşallah Allah çabalarımızı boşaçıkartmaz.
Kızlar sonuç 90.56 :)
ben 11 nisana histeroskopi ye randevu aldım Hulusi Zeyneloğluna. Çok mutluyum.
Çok yoğundur ben 3 kere denemiştim Hulusi Hocada :) Aslında Göğşen hocamı olsaydı oda çok iyidir birde daha ilgili ve yumuşak..Ona donasyon olduğunu bile söyleyebilirsin...ben 11 nisana histeroskopi ye randevu aldım Hulusi Zeyneloğluna. Çok mutluyum.
Hayırlı olsun Rabbim saglıkla hamılelıgını surdurmeyı ve kucagına almayı nasip etsin.Ne mutlu sanaKızlar Günaydın
Hepinize teşekkür ederim
Ben bugün yine test yaptım silik çıktı ve bugün 9. Günüm artık dayanamayıp kan verdim az önce 1-2 saate belli olur dualarınızı eksik etmeyin
rahim de polip vardı. 5 yıl önce alınmıştı. ultrasyonda, rahim filminde hiç birşey çıkmamıştı, ancak histeroskopide çıktı 3 tane . polip yeniden çıkabiliormuş. onun için kafamda soru işaretiyle gitmek istemiyorum. Hulusi bey yum. donas. olduğunu biliyor.neden histeroskopi yaptırıyorsun canım,rahim kalınlaşma sorunların mı var..Eğer daha önceden rahim filminde bir sıkıntı yoksa histeroskopiye gerek yok bence
British canm çok saolHay maşallah Allah nazardan esirgesin .Darısı tüm isteyenlerin başına.Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.Kendim olmuş gibi sevindim.Allah nazar değdirmesin.Tatlım klinik hangisiydi?
Nasıl 2 haftalıksayılıyor transfer olunca canımbüğün tam 4 haftalık hamilesin( 9+5 + 2 hafta) tebrikler. sımsıkı tutunsun annesine. darisi tüm isteyenlere.
Canım anladım transfer olduğunda bebiş zaten 2 haftalık oluyormuş.büğün tam 4 haftalık hamilesin( 9+5 + 2 hafta) tebrikler. sımsıkı tutunsun annesine. darisi tüm isteyenlere.