- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
- 113
TAtlım aslında bence en çok mantıklı yazmışsın ama benim eklemek istediklerim var. Genetik tarama embriyo başına 500 Euro tüp bebek masrafları dışında bu rakam. Ben yaptırdım 6 embriyonun hiçbiri sağlam çıkmadı. Düşün kaç para verdim ve elde var sıfır. Semra kahraman bahçeci gibi inanılmaz mükemmel bir doktordur ancak kendi embriyoloğundan edindiğim bilgiye göre biraz deneme yanılma yapmayı seven denek muamelesi yapan bir doktor. Tekrar ekliyorum çok iyi bir doktordur. Tanıdığım dün embriyologlar onun mutlaka öğrencisi olmuştur ama malesef bizler paramızla denek olmamalıyız. Donasyon en temiziMerhabalar Lena hoşgeldin...Bence 4 yumurta iyi bir sayı ve yaşın çok genç..Nerede yaşıyosun ve tüp bebeği nerede denedin bilmiyorum ama kesinlikle iyi bir tüp bebek merkezine gitmeni havuz yöntemi ile genetik taramalı embriyo transferini tavsiye ederim..42-43 yaşında eve ayda sadece 2 yumurtası toplananlar bile bu yöntemle hamile kalabiliyor. Eğer bilmediğimiz başka bir şey yoksa yaşın çok çok genç ve bu büyük şans..İyi bir tüp bebek merkezi derkende İst. da Bahçeci, Semra Karaman vb gibi merkezlerden bahsediyorum canım...