- 12 Aralık 2015
- 70
- 32
- 38
- 45
İrem demişti Zaza ama ben de karıştırdım şimdiZaza bahçeci british işte oraya yaptırdı en son
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İrem demişti Zaza ama ben de karıştırdım şimdiZaza bahçeci british işte oraya yaptırdı en son
İzmir'de takibimizi kime yaptırsak acaba Aral Özbal nasıl kiİrem demişti Zaza ama ben de karıştırdım şimdi
Süpersin zazacım ayy ya nekadar çoook sevindim Rabbim senin yüzünüde güldürdüAllahım nakadar bekledim bu günü
İnşallah doğrudur
pardon rumuzu kullanan kısının mesaj gecmısıne bakıp güvenılırlıgıne ıkna olur ısenız tavsıyesını dınleyın. zıra ben ve bır cok arkadas gynolıfe in dürüstlugune ınanıyoruz. Bence sız bahceci ve gynolıfe ıle gorusun hangısı yatarsa aklınıza orayı secın.Bazı kişilerın bu forma girme sebebı farklı oluyorAslında benim aklımda birde orası vardı şimdi söyledin iyi oldu canım bak orayıda eledim ben bu hafta kesin gidip birebir görüşüp gelicem giden gitmiş zaten
Sen işine baksana arkadaşım bizim aramıza girmesene herkes özgürce fikrini söyler sen gynolife elemanı mısın ?pardon rumuzu kullanan kısının mesaj gecmısıne bakıp güvenılırlıgıne ıkna olur ısenız tavsıyesını dınleyın. zıra ben ve bır cok arkadas gynolıfe in dürüstlugune ınanıyoruz. Bence sız bahce ve gynolıfe ıle gorusun hangısı yatarsa aklınıza orayı secın.Bazı kişilerın bu forma sebebı farklı oluyoır
e takibi yapan doktor çok önemli değil önemli olan kliniği seçmek beni klinik iyi hazırlasın devlet hastanesine bile gider ölçtürürüm rahmimiİzmir'de takibimizi kime yaptırsak acaba Aral Özbal nasıl ki
Öyle ama beni yönlendiren doktor tayin oldu ben yalnız kaldım 2 kere embriyo transferi oldum o doktordan o doktora çok sıkıldım bide cd 56 baktırdın mı benim 21 çıktı zazanın da yüksekti serum verdilerBenc
e takibi yapan doktor çok önemli değil önemli olan kliniği seçmek beni klinik iyi hazırlasın devlet hastanesine bile gider ölçtürürüm rahmimi
Baktırdım canım serum her seferinde aldım düşük olduğu halde sen netarafra oturuyosun bu arada? Bak beni bir bekle karar vermeden ben bir gideyim görüşeyim geleyim kıbrıstaki kliniklerle bakalım yazarım öyle sende de bir fikir edinir inşallahÖyle ama beni yönlendiren doktor tayin oldu ben yalnız kaldım 2 kere embriyo transferi oldum o doktordan o doktora çok sıkıldım bide cd 56 baktırdın mı benim 21 çıktı zazanın da yüksekti serum verdiler
Sen bir git nolur bizi bilgilendirArkadaşlar tartışmaya gerek yok şuan her duycağım negatif beni uzaklaştırır kliniklerden bu hafta içi gidip ön görüşme yapıcam direk bahçecikle yani britishle bakalım gitmişken eğer içime sinmedi zehra omarda aklımda orasıda olabilir önemli olan içime sinmesi sizde birbiriniZi kırmayın hiç kim reklam içinse bizler burada bir umut içiniz allah bildiği gibi yapar onu umutlarımız tükenmiş durumda oyüzden sizler hiç tartışıp üzmeyin kendinizi
Baktırdım canım serum her seferinde aldım düşük olduğu halde sen netarafra oturuyosun bu arada? Bak beni bir bekle karar vermeden ben bir gideyim görüşeyim geleyim kıbrıstaki kliniklerle bakalım yazarım öyle sende de bir fikir edinir inşallah
Canım çok teşekkür ederim kızlarını öperimmassallah zazacigim kutlarim arkadasim cok cok sevindim bukadar koyu bence ikiz insallah en sonunda seninde mutlulugunu goruyoz icim rahatladi arkadasim gercektende anne olmayi hak ediyorsun darisi diger arkadaslarimizin basina tebrik ederim
Çok teşekkürler amiin inşallahsizin için çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
hiç çatlatma iğnesi vuruldunuz mu?bu tedavi sürecinde?
Sağol canım inşallah rabbim seni hatırlasın
Allahım inşallah hepimizin kucaklarını yavrularımızla doldururCanım british dediğin bahçeci İrem Hnm değil mi? Ben de seninle aynı durumdayım ben de yandım intiharın eşiğindeyim seni çok iyi anlıyorum sabır bir de orda deneyelim sevgili Zaza bize umut oldu İzmir'de takibini kim yaptı bu arada
Canım bahçeci britiş farklı yer ben orda yaptırdım son denememiSevgili Zaza gerçekten çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin yavrularını bize büyük umut oldun bahçeci İrem hnmda yaptırmıştın değil mi fiyatlar nasıldı acaba
Aslına kalırsa iyice dinlenip piskolojin rahatladıktan sonra git kuzumKızlar karar verdim bu defa akıllı davranıcam ilk önce gidip yüzyüze görüşücem klinikle bu hafta bakıcam kafama yatıp yatmadığına sizede bildiricem burdan
Britiş bahçeciZaza kime yaptırmıştı