Gebe arkadaslar:

Neveser: Bahceci(Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : Bahçeci
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : Bahceci (Zehra Hanim Bahcecideydi o zaman)
Goksum85 : Bahceci
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci
Manoltababy: Euro ivf

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahçeci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:bahceci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit
Xfilo: Gynolife
Hopeless: ?
Mavininumudu:?
Papatya1986: ?
Geraniy : ?

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: Bahceci
Beybisii: ?
Canimbenim: Bahceci zehra hanim bahcecideydi o zaman
Bebekim : hit

Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Yas41: Firdevs(2 kez)
Xfilo: Dunya tup
Minni: hit ve Berk Angun
Pardon4535: gynolife( 2 kez )
Umutsuz8090: Berk Angun
Hopeless: Gynolife (2 kez)
Hazan43 : Hit ( 4 kez )
Heryerbebek (5 kez )
Umut14: Hit (sayisini unutmus)
Hazanumut : Firdevs ( 4 kez )
Smoothcriminal : Hit (2 kez)

Mentha canım. Çok geçmiş olsun daha zamanı var demekki canım inşallah Rabbim denemeden kendiliğinden versin bidaha deneme şansın varsa fiyatında indirim yaparlarsa dene derim inşallah olur bidaha denemende

Merhaba tuannakb..Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..Ben hastalığım nedeniyle ilaçlarla menopoza sokulmuştum..Zaten yaşım da 46.Kendiliğinden olma şansım hiç kalmadı..Donasyonla olma kısmında da ümitlerim kırıldı.Sanki bir daha olacakmış gibi gelmiyor.Sağlığım izin verirse donmuşlarımla belki denerim..Maddi ve manevi olarak gücümüz kalmadı.Evde cenaze havası var 2 gündür.Ne ben ne de eşim hiç konuşmuyoruz.Sanki kanatlarımız kesilmiş iki kuş gibiyiz :(
Bu sefer çok ağır oldu..İnşallah bunu da atlatacağız.

Merhaba tuannakb..Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..Ben hastalığım nedeniyle ilaçlarla menopoza sokulmuştum..Zaten yaşım da 46.Kendiliğinden olma şansım hiç kalmadı..Donasyonla olma kısmında da ümitlerim kırıldı.Sanki bir daha olacakmış gibi gelmiyor.Sağlığım izin verirse donmuşlarımla belki denerim..Maddi ve manevi olarak gücümüz kalmadı.Evde cenaze havası var 2 gündür.Ne ben ne de eşim hiç konuşmuyoruz.Sanki kanatlarımız kesilmiş iki kuş gibiyiz :KK43:
mentha nolursun üzülme sağlığını düşün

Zaza'cım kırkbinkere maşallah sana.Rabbim yavrularını korusun sağ salim kucağına al..Senin hertürlü desteğini hiçbir zaman aklımdan çıkarmayacağım..Buradaki tüm arkadaşlarımız gibi sen herşeyin en iyisine layık melek bir annesin ve bunu sonuna kadar hakediyorsun.TV de 7 tane çocuğunu ortada bırakan pislik bir babayı seyrettim..Rabbim ne güzel evlatlar vermiş,kıymetini bilmeyen adi adam kendi çocuklarını sokaktan geçerken görmüş ,bir yabancı gibi.
Buradaki tüm arkadaşlarım ve eşleri ebeveyn olmayı sonuna kadar hakediyorlar,doğurdukları çocukları da dünyanın en şanslı çocukları olacak inşallah

Merhaba tuannakb..Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..Ben hastalığım nedeniyle ilaçlarla menopoza sokulmuştum..Zaten yaşım da 46.Kendiliğinden olma şansım hiç kalmadı..Donasyonla olma kısmında da ümitlerim kırıldı.Sanki bir daha olacakmış gibi gelmiyor.Sağlığım izin verirse donmuşlarımla belki denerim..Maddi ve manevi olarak gücümüz kalmadı.Evde cenaze havası var 2 gündür.Ne ben ne de eşim hiç konuşmuyoruz.Sanki kanatlarımız kesilmiş iki kuş gibiyiz :KK43:
Üzülme Belkide böylesi senin için daha güzel olucak.Keşke hepimizin isteği olsa kucağımıza alsak bebekleri ama dediğim gibi Allahtan

Sevgili Arkadaşlar,
Aldığım negatif sonuç sonrası bana vermiş olduğunuz destek ve güzel dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum.Bu süreçte yazdığınız her mesaj beni çok mutlu etti.Sizler de defalarca bu duyguları yaşayan ve bilen kader arkadaşlarım olarak bir an önce evlat sahibi olursunuz inşallah..
Ben tedavi olduğum kurumdan çok memnun kaldım,güvenimde en ufak bir sarsılma olmadı..Aynı tarihlerde 4 arkadaş başladık ve sadece ben negatif sonuç aldım..Bu da başarı yüzdesine vurulduğunda gayet normal bir sonuçtu..Hatta Eylem hanıma da espiriyle karışık yazmıştım.Zira mucizelere çok inanmam ,bilimsel veriler daha anlamlıdır benim için.%75 lık bir başarı yakalandı neredeyse,bu küçük populasyonda ve ben %25 kısmında kaldım..
Hiçkimseye haksızlık etmek istemem..Negatif sonucum maile düşer düşmez aynı dakika içinde hissetmiş gibi Eylem Hanım mesajla sordu ve anında aradı..Aslında ağlamayacaktım ama inanın telefonda o benden önce ağlamaya başladı,beraberce ağladık.Arkasından Sibel Hanım aradı,üzüntülerini dile getirdi,bugün sabah tekrar beni merak edip mesaj atmış..Allah onlardan razı olsun,başarıları daim olsun..
Bizim gibi hormonlara maruz kalan,annelik içgüdüsüyle canını ortaya koyan kadınlar için bunlar çok önemli şeyler..Desteklenmek,yalnız hissetmemek..
Rabbim hepinize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin

mentha canım çok geçmiş olsun. Ben bügün ofis histeroskopimi oldum. İyiki olmuşum rahim içi küçük poliplerle dolu ide, hepsi temizlendi. Detayları sonra yazarım trengardayım tren bekliyorum. Halbuki burda gittiğim doktor rahmin güzel git transferini ol demişti

Sevgili Arkadaşlar,
Aldığım negatif sonuç sonrası bana vermiş olduğunuz destek ve güzel dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum.Bu süreçte yazdığınız her mesaj beni çok mutlu etti.Sizler de defalarca bu duyguları yaşayan ve bilen kader arkadaşlarım olarak bir an önce evlat sahibi olursunuz inşallah..
Ben tedavi olduğum kurumdan çok memnun kaldım,güvenimde en ufak bir sarsılma olmadı..Aynı tarihlerde 4 arkadaş başladık ve sadece ben negatif sonuç aldım..Bu da başarı yüzdesine vurulduğunda gayet normal bir sonuçtu..Hatta Eylem hanıma da espiriyle karışık yazmıştım.Zira mucizelere çok inanmam ,bilimsel veriler daha anlamlıdır benim için.%75 lık bir başarı yakalandı neredeyse,bu küçük populasyonda ve ben %25 kısmında kaldım..
Hiçkimseye haksızlık etmek istemem..Negatif sonucum maile düşer düşmez aynı dakika içinde hissetmiş gibi Eylem Hanım mesajla sordu ve anında aradı..Aslında ağlamayacaktım ama inanın telefonda o benden önce ağlamaya başladı,beraberce ağladık.Arkasından Sibel Hanım aradı,üzüntülerini dile getirdi,bugün sabah tekrar beni merak edip mesaj atmış..Allah onlardan razı olsun,başarıları daim olsun..
Bizim gibi hormonlara maruz kalan,annelik içgüdüsüyle canını ortaya koyan kadınlar için bunlar çok önemli şeyler..Desteklenmek,yalnız hissetmemek..
Rabbim hepinize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin, amin hepimize evlat nasip etsin inşallah...

Menthacım dayanmak çok zor biliyorum, ama sen gerçekten çok metanetli ve her duruma serin kanlı bakabilen bir kadınsın..Bunu atlatıp kendini geleceğe hızlıca motive edebileceğini biliyorum..Manevi olarak kolayca hazırlamanı isterim..Hemen diğer bebişleri almanı da..Ama tabi sağlığın her şeyden öncelikli..Önce onu takip edip, tekrar transfer yaptırabilir izni alman çok çok önemli.. İnşallah bir engel çıkmaz ve seni bekleyen sağlıklı miniklerini alırsın...Eğer 2. transfere gideceksen bu sefer sana histereskopi yaptırmanı ve bir sıklus adet olmanı tavsiye ederim ..

Maddi olarak o kısım zor tabii..Çok pahalı tedaviler..Euro almış başını gitmiş..Ama işin en büyük ödemesini yaptınız zaten..Kaldı ki merkezinde bu konuda destek olacağına inanıyorum...

Gebe arkadaslar:

Tedaviye baslayanlar:
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahçeci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:bahceci
Balam2017: euroivf
Xfilo: Gynolife
Hopeless: ?
Mavininumudu:?
Papatya1986: ?
Geraniy : ?

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: Bahceci
Beybisii: ?
Canimbenim: Bahceci zehra hanim bahcecideydi o zaman
Bebekim : hit

Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Yas41: Firdevs(2 kez)
Xfilo: Dunya tup
Minni: hit ve Berk Angun
Pardon4535: gynolife( 2 kez )
Umutsuz8090: Berk Angun
Hopeless: Gynolife (2 kez)
Hazan43 : Hit ( 4 kez )
Heryerbebek (5 kez )
Umut14: Hit (sayisini unutmus)
Hazanumut : Firdevs ( 4 kez )
Smoothcriminal : Hit (2 kez)
Zelitta canim, benide ekle lütfen. Bahceci başladım tedaviye.

Mentha cok geçmiş olsun canım ne denir bilmiyorum üzüntünü derinden hissediyoruz ama çok şükür enazından dondurulmuşların var inşallah onlarla mutlu sona ulasırsın Allah yardımcın olsun

Gebe arkadaslar:

Tedaviye baslayanlar: