- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Teşekkürler Zazatedavin hayırlı uğurlu olsun canım
hiç bir şeyi aklına takma
inşallah güzel sonuç al
gerisi teferruat
Bakalım hayırlısı ile ...
İğne olurken bile heyecan yaptım ,transfer zamanı naparım kim bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Zazatedavin hayırlı uğurlu olsun canım
hiç bir şeyi aklına takma
inşallah güzel sonuç al
gerisi teferruat
Mentha canım. Çok geçmiş olsun daha zamanı var demekki canım inşallah Rabbim denemeden kendiliğinden versin bidaha deneme şansın varsa fiyatında indirim yaparlarsa dene derim inşallah olur bidaha denemende
mentha nolursun üzülme sağlığını düşünMerhaba tuannakb..Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..Ben hastalığım nedeniyle ilaçlarla menopoza sokulmuştum..Zaten yaşım da 46.Kendiliğinden olma şansım hiç kalmadı..Donasyonla olma kısmında da ümitlerim kırıldı.Sanki bir daha olacakmış gibi gelmiyor.Sağlığım izin verirse donmuşlarımla belki denerim..Maddi ve manevi olarak gücümüz kalmadı.Evde cenaze havası var 2 gündür.Ne ben ne de eşim hiç konuşmuyoruz.Sanki kanatlarımız kesilmiş iki kuş gibiyiz
Bu sefer çok ağır oldu..İnşallah bunu da atlatacağız.
Kısa uçlu evet yaptırdım 15 dk önce.Merkezim illa ki bir sağlık kuruluşunda yaptırmamı istedi.Kendim yapmaya cesaret edemezdim zaten.
Üzülme Belkide böylesi senin için daha güzel olucak.Keşke hepimizin isteği olsa kucağımıza alsak bebekleri ama dediğim gibi AllahtanMerhaba tuannakb..Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..Ben hastalığım nedeniyle ilaçlarla menopoza sokulmuştum..Zaten yaşım da 46.Kendiliğinden olma şansım hiç kalmadı..Donasyonla olma kısmında da ümitlerim kırıldı.Sanki bir daha olacakmış gibi gelmiyor.Sağlığım izin verirse donmuşlarımla belki denerim..Maddi ve manevi olarak gücümüz kalmadı.Evde cenaze havası var 2 gündür.Ne ben ne de eşim hiç konuşmuyoruz.Sanki kanatlarımız kesilmiş iki kuş gibiyiz
Bu sefer çok ağır oldu..İnşallah bunu da atlatacağız.
Çok teşekkürler cnm .Kendimi çok soğuk kanlı olmaya alıştırmaya çalışıyorum.Biliyorsunuz artık beni, birazkaderciyimTedavin hayırlı olur inşallah Arkadaşım..Dularım seninle
41 kere maşallah. Sağlıklı büyüyün. Darısı başımıza.kızlar biliyorsunuz 11 günümde-143 çıkmıştı betam
bugün 13 gün -362 çıktı sonuç
doktor gayet iyi dedi ve 3 hafta sonra ultrason dedi
maşallahhh kuzucuğa : ) anasına sıkıca tutunucak .ben can_ı gönülden inanıyorumkızlar biliyorsunuz 11 günümde-143 çıkmıştı betam
Sevgili Arkadaşlar,
Aldığım negatif sonuç sonrası bana vermiş olduğunuz destek ve güzel dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum.Bu süreçte yazdığınız her mesaj beni çok mutlu etti.Sizler de defalarca bu duyguları yaşayan ve bilen kader arkadaşlarım olarak bir an önce evlat sahibi olursunuz inşallah..
Ben tedavi olduğum kurumdan çok memnun kaldım,güvenimde en ufak bir sarsılma olmadı..Aynı tarihlerde 4 arkadaş başladık ve sadece ben negatif sonuç aldım..Bu da başarı yüzdesine vurulduğunda gayet normal bir sonuçtu..Hatta Eylem hanıma da espiriyle karışık yazmıştım.Zira mucizelere çok inanmam ,bilimsel veriler daha anlamlıdır benim için.%75 lık bir başarı yakalandı neredeyse,bu küçük populasyonda ve ben %25 kısmında kaldım..
Hiçkimseye haksızlık etmek istemem..Negatif sonucum maile düşer düşmez aynı dakika içinde hissetmiş gibi Eylem Hanım mesajla sordu ve anında aradı..Aslında ağlamayacaktım ama inanın telefonda o benden önce ağlamaya başladı,beraberce ağladık.Arkasından Sibel Hanım aradı,üzüntülerini dile getirdi,bugün sabah tekrar beni merak edip mesaj atmış..Allah onlardan razı olsun,başarıları daim olsun..
Bizim gibi hormonlara maruz kalan,annelik içgüdüsüyle canını ortaya koyan kadınlar için bunlar çok önemli şeyler..Desteklenmek,yalnız hissetmemek..
Rabbim hepinize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok güzel maşallah maşallah canım...3 hafta sonra Minik keseler annelerini güldürsün, yüreğini hoplatsın bakalım :))kızlar biliyorsunuz 11 günümde-143 çıkmıştı betam
Zelitta canim, benide ekle lütfen. Bahceci başladım tedaviye.Gebe arkadaslar:
Neveser: Bahceci(Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : Bahçeci
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : Bahceci (Zehra Hanim Bahcecideydi o zaman)
Goksum85 : Bahceci
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci
Manoltababy: Euro ivf
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahçeci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:bahceci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit
Xfilo: Gynolife
Hopeless: ?
Mavininumudu:?
Papatya1986: ?
Geraniy : ?
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: Bahceci
Beybisii: ?
Canimbenim: Bahceci zehra hanim bahcecideydi o zaman
Bebekim : hit
Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Yas41: Firdevs(2 kez)
Xfilo: Dunya tup
Minni: hit ve Berk Angun
Serra06: hit
Pardon4535: gynolife( 2 kez )
Umutsuz8090: Berk Angun
Hopeless: Gynolife (2 kez)
Hazan43 : Hit ( 4 kez )
Heryerbebek (5 kez )
Umut14: Hit (sayisini unutmus)
Hazanumut : Firdevs ( 4 kez )
Smoothcriminal : Hit (2 kez)
Maşallah ablacığım...3 hafta sonra daha güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar biliyorsunuz 11 günümde-143 çıkmıştı betam