- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
- 103
evet beni kaçırdın beni de yazın :) ama 4000 eu da anlaşalımMinniemouse35
Papatya1986
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta
A68
Godlove
Gerçekk
Defne7773
Wowww tam 10 kişi saydım ben Varmı kaçırdığım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet beni kaçırdın beni de yazın :) ama 4000 eu da anlaşalımMinniemouse35
Papatya1986
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta
A68
Godlove
Gerçekk
Defne7773
Wowww tam 10 kişi saydım ben Varmı kaçırdığım?
aynen canım ben zaten her ihtimalen 30-35 kişilik bir çete dedim kadınlar klübünden -))evet beni kaçırdın beni de yazın :) ama 4000 eu da anlaşalım
minnimausum canım arıyorum telefondan sana ulaşılmıyor hala kıbrıstamısın yoksa telefon numaranımı değiştin
beni ararmısın kuzum
minicimmm akşama bizde konuşalım lütfen dört gözle dönmeni bekliyorumCanım kıbrısta şirket hattı diye kapalı kuzum bugün akşam dönüyorum yazarım sana telimi açınca gönülüm
Cnm merhaba bahçecide başlayacak olanlar diye yazdım ben ama sen hit e gidiyorsun ondan yazmadım kuzum.Ama beni saymiyonn niyeee bende varimmm yumurta donasyonu hitte nisan 25 gidiyorumm nasipse artik iyi gecelerr
Ekliyorum cnm :)Beni de ekler misin haziranda düşünüyorum, ben daha önce %15 indirim almıştım, yumurta donasyonu
Zazacım süpersin çok teşekkürler, inşallah güzel bir indirim yaparlar.Kızlar canlarım indirimi mayıs-austos arası gidenler için istedim ama eğer bu aylarda değil daha geç gidenler varsa indirimden faydalansınlar bence merkezi arayıp damla veya sibele desinler kadınlar klübündeniz ve o indirimi bizde istiyoruz ama biraz geç gelicez
Yok cnm yaaa bence fark etmez sanada bir indirim yaparlarBeni de yaz canım sperm donasyınu Benimki ama farkeder mi?
Arkadaşlar benim bir arkadaşım var hazanumut onuda ekleyin
Birde yas41
Benim de sperm donasyon canım denedin mi daha önceBende agustos ayinda gidebilicem kizlar bahceciye.benimkide sperm donasyonu.surda yazilanlari okuyana kadar gunlerce kahrettim kendimi sadece benim basimami geldi dedim durdum yanliz olmadigima sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum.allah hepimizin yuzunu guldursun ins. Maddi olarak bizde para biriktirmeye calisiyoruz indirim olursa hepimiz icin cok guzel olucak
bende varım kızlar Zaza nın anlaşmasına. ağzına sağlık zaza'cım. içime bir sevinç doğdu. İNŞALLAH diyorum. dün düşünyordum vaz geçsemmi çok pahalı diye.aynen canım ben zaten her ihtimalen 30-35 kişilik bir çete dedim kadınlar klübünden -))
sen liste oluşturuyorsun galiba. benide eklermisin listeye. mayıs ramazan ayı düşünüyoruz. yumurta donasyonu.Tamamdır ekliyorum birazdan , bu arada bayağı fazla olduk inşallah donör bulmada sıkıntı yaşamayız :)
kızlar bu mesajı yazdım düşünmeden sibel hm ayıp olur oda bahçeci ekibinden arkadaş hakını yemiş olmayalımDamla bahçeci istambul ekibinden gelen ve bahçecinin oğlu ve geliniyle daha samimi
+90 (548) 850 65 70 Buda numarası
30 yaşında genç kızdır ve çok cici