Arkadaşlar ben akşam Watshap mesaj çekmiştim yönetime snmuşlar haber bekliyorlarmış

Hey maşallah örgütlü olmak ne güzel bir şey:))

Şaka bir yana arkadaşlar ne güzel olmuş inşallah listede ki herkez, yada sessizce bizi izleyen her kadın anne olur..Tüm dularım sizlerle kızlar...British bence iyi bir karar inşallah iyi indirimler yaparlar ve peşpeşe transferler mutlu haberler olur...

Kızlar canlarım indirimi mayıs-austos arası gidenler için istedim ama eğer bu aylarda değil daha geç gidenler varsa indirimden faydalansınlar bence merkezi arayıp damla veya sibele desinler kadınlar klübündeniz ve o indirimi bizde istiyoruz ama biraz geç gelicez
Zazacım süpersin çok teşekkürler, inşallah güzel bir indirim yaparlar.

kızlar ben haber bekliyorum ya damla hm yada sibel hm haber vericekler inşallah güzel indirim yaparlar
ben bu merkezden hamile kaldım inşallah sağlıklı devam eder amA işlerini güzel ve titiz yapmalarından eminim
inşallah her kes her nerede yaptırsalar meleklerine kavuşsunlar bizde içlerinde

Bende agustos ayinda gidebilicem kizlar bahceciye.benimkide sperm donasyonu.surda yazilanlari okuyana kadar gunlerce kahrettim kendimi sadece benim basimami geldi dedim durdum yanliz olmadigima sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum.allah hepimizin yuzunu guldursun ins. Maddi olarak bizde para biriktirmeye calisiyoruz indirim olursa hepimiz icin cok guzel olucak
Benim de sperm donasyon canım denedin mi daha önce

aynen canım ben zaten her ihtimalen 30-35 kişilik bir çete dedim kadınlar klübünden -))
bende varım kızlar Zaza nın anlaşmasına. ağzına sağlık zaza'cım. içime bir sevinç doğdu. İNŞALLAH diyorum. dün düşünyordum vaz geçsemmi çok pahalı diye.

Minniemouse35
Papatya1986-yum. Don. -mayıs
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta-yum.don. - ay?
A68
Godlove -yum. Don. -mayıs
Gercekk -sperm don. - agustos
Gogo -embriyo don. -ay?
Yaş41 -yum. Don. - haziran
Kiraz77- yum. Don. -haziran
Hopeless35 -sperm don. - ay?
Hazanumut
Serra06-yum. Don. - Haziran
Heryerbebek
Defne7773-yum.don.-haziran

17 olmuşuz

Tamamdır ekliyorum birazdan , bu arada bayağı fazla olduk inşallah donör bulmada sıkıntı yaşamayız :)
sen liste oluşturuyorsun galiba. benide eklermisin listeye. mayıs ramazan ayı düşünüyoruz. yumurta donasyonu.

Minniemouse35
Papatya1986-yum. Don. -mayıs
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta-yum.don. - ay?
A68
Godlove -yum. Don. -mayıs
Gercekk -sperm don. - agustos
Gogo -embriyo don. -ay?
Yaş41 -yum. Don. - haziran
Kiraz77- yum. Don. -haziran
Hopeless35 -sperm don. - ay?
Hazanumut
Serra06-yum. Don. - Haziran
Heryerbebek
Defne7773-yum.don.-haziran
Geraniy

Olduk 18

Damla bahçeci istambul ekibinden gelen ve bahçecinin oğlu ve geliniyle daha samimi
+90 (548) 850 65 70 Buda numarası
30 yaşında genç kızdır ve çok cici
kızlar bu mesajı yazdım düşünmeden sibel hm ayıp olur oda bahçeci ekibinden arkadaş hakını yemiş olmayalım
ben hep damla hanımla muhatap olduğum için bunu yazdım
sonra öğrendim sibel hanımda aynı damla hanım gibi istambul ekibiymiş -((

Back
X