BAHÇECİ DÜŞÜNENLER
Yeniayyeni-yumurta-ay?
Mengen-yumurta-ay?
Lezitta-sperm-Haziran
Minniemouse35-embriyo-Mayıs
Papatya1986-yum. Don. -mayıs/haziran
Dizara_yumurta-ay?
İklim22-yumurta-Temmuz/Ağustos.
Pardon4535-yumurta-ay?
Berry74blue-embriyo-Ağustos
Zelitta-yumurta - Haziran/Temmuz
Hazan43-yumurta-Eylül/Ekim
A68-yumurta-Eylül
Godlove -yumurta-Mayıs
Gercekk -sperm - Ağustos
Gogo -embriyo . -ay?
Yaş41 -yumurta - Haziran
Kiraz77- yumurta-Haziran
Hopeless35 -sperm - ay?
Hazanumut -yumurta-Temmuz/Ağustos
Serra06-yumurta - Haziran
Heryerbebek-yumurta-Haziran/Temmuz
Defne7773-yumurta-Haziran
Geraniy -yumurta- Haziran
Okulöncesi-yumurta-Haziran
Merveety-yumurta-Mayıs
Limon87-yumurta-Mayıs
Eceefe2016-yum
Hemen başlayabilirim bekleyecek gücüm kalmadı zaten

BAHÇECİ DÜŞÜNENLER
Yeniayyeni-sperm-Eylül/Ekim
Mengen-yumurta-ay?
Lezitta-sperm-Haziran
Minniemouse35-embriyo-Mayıs
Papatya1986-yum. Don. -mayıs/haziran
Dizara_yumurta-ay?
İklim22-yumurta-Temmuz/Ağustos.
Pardon4535-yumurta-ay?
Berry74blue-embriyo-Ağustos
Zelitta-yumurta - Haziran/Temmuz
Hazan43-yumurta-Eylül/Ekim
A68-yumurta-Eylül
Godlove -yumurta-Mayıs
Gercekk -sperm - Ağustos
Gogo -embriyo . -ay?
Yaş41 -yumurta - Haziran
Kiraz77- yumurta-Haziran
Hopeless35 -sperm - ay?
Hazanumut -yumurta-Temmuz/Ağustos
Serra06-yumurta - Haziran
Heryerbebek-yumurta-Haziran/Temmuz
Defne7773-yumurta-Haziran
Geraniy -yumurta- Haziran
Okulöncesi-yumurta-Haziran
Merveety-yumurta-Mayıs
Limon87-yumurta-Mayıs
Eceefe2016-yumurta-Haziran/Temmuz
Bu kadar kalabalığa farklı donör??? :işsiz:

Tabi şunu da unutmayalım arkadaşlar ben daha önce Firdevs te yaptırdım, orası da çok yoğun bir merkez, orada yaptıran diğer arkadaşlarımla aynı donörü paylaştık belki de değil mi? Bence bu konu kalabalık-sakinlikten ziyade kurumun etik ahlak anlayışıyla ilgili bir durum. Çünkü bu kadar talep varsa arzı yaratmak da zor değil diye düşünüyorum. Yani parayı verir donörü alırsınız kurum olarak

Gurcistan'a baktim su an tesadufen, At Chachava Clinic (Tbilisi, Georgia), the IVF + egg donation (7-8 embryos from one donor) package costs $5,700 and includes. 7-8 embriyo sadece tek bir donorden. demek ki farkli donorlerden de aliyorlar genelde ki ozellile belirtmis tek donor diye.

Offff listemiz çok uzadı ,yumurtalarımız karışacak yada aynı donörün yumurtalarını kullanacaklar diye ciddi ciddi korkuyorum:KK43: ama yapacak birşey yok...
Yumurta paylaştırmayı bende sormustum direk olarak defnecim..Kesinlikle yumurta paylastirmadiklarini, dönmüş yumurta kullanmadıklarını etik bir kurum olduklarını soylediler.. Ben inaniyorum..
Aynı donor 4_5 kere kullanılıyordur ama aynı zamanda değil.. Araya zaman konuluyor, sizin gidiş tarihleriniz yakın olduğu için sanirim aynı donörün kullanılması da pek mümkün olmaz...Gittiginizde göreceksiniz çok sistemli çalışan bir merkez..Oldukca çok hemşire var...her işi farklı bir hemşire yapiyor..o yüzden çok endişelenmeyin arkadaslar..Bence ellerinde yeterli donor varsa yönetilebilir surec..Ist. ankarada ki tüp bebek merkezlerini düşünün nasıl kalabalık oluyordu.. 1 ayda belki en az 50 hastaya transfer yapiyorlar..Tek doktor ve hemşireler bunu yonetebildigine gore kibristaki de ayni sey hic farki yok..Iciniz rahat olsun öyle küçük bir merkez değil..
Inşallah hepiniz anne olirsunuz..

Ama hatırlatmak isterim ki donasyondada her şey mükemmel olsa bile şans yüzde 75 max...Negatif olmayın ama bunuda aklınızdan cikarmayin...Birde hazırlık sürecinde gidebileceğiniz iyi bir tüp bebek doktoruna gidip her şeyin iyi olduğuna iyi olduğuna emin olun..Rahimde polip miyom iltihap yapışıklık olmasin..Tuplerde su birikmesi olmasin....rahim kalınlığıp pogesterona basladiginizda 9 mm ve üstünde olsun...Ilaclarinizi antibiyotik gibi düşünün çok ama çok düzenli kullanın.. Hemen spora basaayin..yapabiliyorsaniz yoga veya her gün düzenli yürüyüş.. rahimde kan dolaşımını arttirin..ve son olarak mutlaka günde 2 litre su icin:)
Tüm kalbimle hepiniz için dua ediyorum, allah sağlıklı ikişer ikişer yavrular nasip etsin arkadaslar:)

Kızlar ne yazıki sizi çok sevindiremiycem
Damla hm döndü ve kurumun kararını verdi
5500 eu 5000 yani 500 eu indiler
Kurumun açıklamasıda bu oldu ki 5500 eu aldıkları hastalara haksızlık olucakmış
Bir ara bir grup kadınlara kadınlar klübünden indirim yaptılar bu grupta bende vardım
Ama ne yazıki yapamazlarmış
Size son sözüm canlarım en iyisi her kes kendi adından ne yapa bilirse bahçeci merkezinden yapsın belkide tek tek konuşulsa indirimide fazla verirler
Eğer klinik indirim yapmasa ya o parayı ödeyin
Yada başka merkezlerle anlaşın
Sizi çook seviyorum
Allahım hepimizin kucağını evlatla doldursun

kızlar MİRAÇ KANDİLİNİZ kutlu olsun
Rabbim günahlarımızı aff etsin
hepimize ve dünyada el açıp Allahtan evlat dileyen her kese evlat versin
anne adayları,tedaviye başlayanlar,hamile arkadaşlarım Rabbim sağlıklı,eli ayağı düz,salih,Allahımıza sadik,anne babalarına saygılı,halkına,devletine ve tüm insanlığa lazımlı evlatlar versin
AMİİİİİNNNN

arkadaşlar gynolife dan isteyelim zaten orası 5000 euro yüzde on bile yapsalar

Gurcistan'a baktim su an tesadufen, At Chachava Clinic (Tbilisi, Georgia), the IVF + egg donation (7-8 embryos from one donor) package costs $5,700 and includes. 7-8 embriyo sadece tek bir donorden. demek ki farkli donorlerden de aliyorlar genelde ki ozellile belirtmis tek donor diye.
canım pek anlayamadım biraz daha açar mısın ayrıca giden var mı onuda çok merak ediyorum çünkü çok yakın uygun

kalabalık gibi duruyor liste, ama ay ay saydığımızda:
mayıs 6 kişi
haziran 9 kişi
temmüz 2 kişi
ağustos 2 kişi
eylül 2 kişi
6 kişide hangi ay karar verilmemiş, bu yıl sonuda olailir.
toplam 27 kişi.
en çok haziran tercih ediliyor.

indirim yoksa bende yokum demektir arkadaşlar. 5000 çok para.:KK12:

arkadaşlar gürcistan seçeneği neden gündemde değil veya hiç giden yok mu burada bir de arnavutluk aynı para kıbrıs konusunda çok kararsız kaldım atlas klinikle konuştum bir donör bizim içinmiş başkalarına yumurta paylaşımı olmayacakmış bilmiyorum bana mantıklı geldi adam hem dna hasarı falan bunlar uydurma şeyler verilen ilaçların tamamı vitamin insanın hayat tarzını değiştirmesi gerek falan bunları söyleyince

5000 euro çok fazla bende bugün gynolife yı araştırcam oradanda birçok memnun kalan vardı

kızlar bölgenin en geniş donör havuzu onlarda hem donörler karışmaz çünkü size 10 yumurta garantisi veriliyor bir donör o yüzden bir kişiye kullanılabilir içiniz rahat olsun o konuda 500 euro bile ciddi indirim bence başlayacak arkadaşlar bu indirimi kaçırmasın allah hepinizin karnını bebişle doldursun

defne' cim sana çok zahmet oluyor. listeye güncellediğinde ben yokum .:KK12:
başka yerlere bakacaz artık

Kızlar ne yazıki sizi çok sevindiremiycem
Damla hm döndü ve kurumun kararını verdi
5500 eu 5000 yani 500 eu indiler
Kurumun açıklamasıda bu oldu ki 5500 eu aldıkları hastalara haksızlık olucakmış
Bir ara bir grup kadınlara kadınlar klübünden indirim yaptılar bu grupta bende vardım
Ama ne yazıki yapamazlarmış
Size son sözüm canlarım en iyisi her kes kendi adından ne yapa bilirse bahçeci merkezinden yapsın belkide tek tek konuşulsa indirimide fazla verirler
Eğer klinik indirim yapmasa ya o parayı ödeyin
Yada başka merkezlerle anlaşın
Sizi çook seviyorum
Allahım hepimizin kucağını evlatla doldursun
emeğine sağlık zaza'cım. elinden geleni yaptın bizim için sağol.

kızlar bölgenin en geniş donör havuzu onlarda hem donörler karışmaz çünkü size 10 yumurta garantisi veriliyor bir donör o yüzden bir kişiye kullanılabilir içiniz rahat olsun o konuda 500 euro bile ciddi indirim bence başlayacak arkadaşlar bu indirimi kaçırmasın allah hepinizin karnını bebişle doldursun
canım haklı olabilirsin ama cidden ekonomik olarak şahsen beni çok zorlar açıkçası şimdi uçak biletleri fiyatlarına baktım sadece tek başıma bir görüşme için bile gidecek olsam minimum 500 tl tutuyor daha kocam gidecek sonradan ben tekrar gidecem masraf üzerine masraf

Back
X