Evet şimdi hızlı bi araştırma yaptım.Erkek kısırlığı icin bi çözüm olabilir deniyor. Havuza konulan spremler yarıştırılıyormuş.kazananın daha sağlıklı olduğu kanısına varîlsada şuan kesinliği kanıtlanmamış.yani garanti doğruluğu vardır denemiyor.Istersen bunun için extra òdeme yapmadan önce tekrar bi araştır.
canım gynolife bu işleme para almayacaklar 5000 euro içerisinde olacak öyle konuştuk bakalım

Gurcistan'a baktim su an tesadufen, At Chachava Clinic (Tbilisi, Georgia), the IVF + egg donation (7-8 embryos from one donor) package costs $5,700 and includes. 7-8 embriyo sadece tek bir donorden. demek ki farkli donorlerden de aliyorlar genelde ki ozellile belirtmis tek donor diye.
Bende bakıyorum canım 5.000 dolar diyor olmazsa 1000 dolar ikinci embriyo donasyon fiyatı bu bide sperm donasyon 3000 dolar

Hayır birde şu var geçen ay 25 milyar kredi çektik yaptırdık tutmadı 2 ay sonra 50 milyar kredi (ilk borcunda kapatmak için)çekip yaptırcaz sonra onu nasıl ödiycez ( ben zaten ilk borcu ödemeden olmaz derken indirim falan denince gaza geldik ama 5000€ nedir ya? Zaten daha öncede o fiyat a yaptırdık € düşükken şimdi € yükseldi gene 5000 diyorsa o zaman neyin indirimini yapmış oldu ki?
Canım senin 1. Negatif ya 2. De indirim Yok mu

arkadaslar madem hem kaliteli olsun, hem etik olsun, durust olsun, parasi da uygun olsun istiyorsaniz, neden yakin dogu universitisini secmiyorsunuz merak ettim acikcasi.
bakin PGT cinsiyet secimi Kibrista yasaklandi. Gynolife ve bahceciye de sordum, tamam yapariz dediler, yakin dogu asla yapamayiz yasak dedi. anlatabiliyor muyum, yakin dogu kurallarin disina cikamaz. bu yuzden donor secerkende ayni kurallara uyduklarini dusunuyorum.

Bende bakıyorum canım 5.000 dolar diyor olmazsa 1000 dolar ikinci embriyo donasyon fiyatı bu bide sperm donasyon 3000 dolar
Evet canim bende cok arastirdim dun gece gurcistan'i hem yakinda, ve teknolojik malzemeleri ve egitimleri rusya dan ki bence rusya bilimsel konularda hatiri sayilir isleri var ve cok da disiplinliler. Donor konusunda da daha cok imkanlari vardir diye dusunuyorum. Fiyatlari cok iyi.
Kibris artik dunya capinda bilinen bir yer olmaya basladi, fiyatlarda ona gore artiyor gun be gun.

Yakın doğu hangi doktordu ben hiç duymadım oyüzden merak ettim
Canim saniyorum Burcu hanim doktoru, profesor kendisi hacettepe tip mezunu benim arastirdigim kadariyla. Bir de yakin dogu reklam yapmiyor, universite hastanesi oldugu icin sanirim. daha cok arastirma uzerine yogunlasiyorlar.

Z Zaza74 canim sen hamile kaldin ve hala bizim icin didiniyorsun.Seni cok seviyorum ve sana cok dua ediyorum.Sayende 500 euro indirim oldu 2000 tl az degil. Sen daha fazla indirim alamadin diye daha dogrusu indirim olmadı diye gulumseyenler var.sasiriyorum dogrusu. 40 kisiden 500 euro indirim kac para eder kurum da kendince hakli tabi isteyen gelir istemeyen gelmez. Biz gitmiyoruz diye kurumun hastasi mi bitti. Kaldi ki indirim haberi olunca forum nasil senlendi costu. Daha baska ulkelerden kimler kimler vardir kim bilir. Ben en ustun bahceci demiyorum zaten indirim almasam firdevs e giderdim. Herkesin akli fikri var kalbine sinen yere gider. Hicbirimiz cahil degiliz arastiriyoruz. Ama kutuplasmalar beni uzuyor. Annemizle bile paulasamadigimiz şeyleri paylasiyoruz burada. Her tenefus bakıyorum buraya kime ne olmus diye ama uzuluyorum. Bugun kandil ve buradaki her kadinin anne olmasını yurekten istiyorum. Bahceciye gidiyorum diye onu goklere cikarmadim yanlis anlamayin zira daha hicbir islemim olmadi.Merkezler hep basarisiz olsa ayakta kalamaz zaten.Sadece Allah tan diliyorum ki bizi mahcup etmesin. Hepimiz gulelim bugunleti kahkahayla analim insallah.

Canım senin 1. Negatif ya 2. De indirim Yok mu
Dondurulmuşlarla yaptırırsam 1500€ dediler.Taze yumurtayla sıfırdan yaptırırsam 3500€ dediler başka klinikle taze yumurta gene 5000€ dediler.Bende hitte 1.olmadı 2. De Bahçeci ye gitsem diye düşünmüşdüm zaten maddi olarak battık daha çok batalım dediydim

arkadaslar madem hem kaliteli olsun, hem etik olsun, durust olsun, parasi da uygun olsun istiyorsaniz, neden yakin dogu universitisini secmiyorsunuz merak ettim acikcasi.
bakin PGT cinsiyet secimi Kibrista yasaklandi. Gynolife ve bahceciye de sordum, tamam yapariz dediler, yakin dogu asla yapamayiz yasak dedi. anlatabiliyor muyum, yakin dogu kurallarin disina cikamaz. bu yuzden donor secerkende ayni kurallara uyduklarini dusunuyorum.
Yakindogu üniversitesi ni tercih edebilirim.orda yaptıran Dr bilen var mı ?

Ne kadarmış bilgin var mı?

Kızlar donasyon tutmayınca adetim başladı çok ağrım vardı acillik oldum dr bazı tetkikler istedi yaptırdım sonuçlarını gösteremedim hoca yurt dışındaymış neyse bugün başka dr gittim bu gittiğim tüp bebekçiydi sonuçlar çikolata kistini gösteriyor istersen çok ağrım var bunu tölere edemem diyorsan ameliyat yapalım ama ben önermiyorum yaptıracağın ameliyat donasyonun tutunmasını etkilemez başarı şansını artırmaz dedi zaten doğum esnasında o kist alınır dedi .Era testi birkaç sene önce popülerdi şuan başarıyı etkilemediği anlaşıldı yaptırmana gerek yok dedi.Cd 56 yı sordum onada gerek yok dedi.:( Eee o zaman ne yapcaz dedim yapabileceğimiz tek şey var histereskopi dedi hatta oraya bir kesik atarız dedi.Şimdi mayıs adetinin sonunda histereskopi yapalım Haziran’da da donasyona git dedi.

Back
X