Bende iatanbul bahceciden hic memnun kalmadim arkadaslar .bizleri kasa goruyolar bunda hem fikirim .ama diger yandan herkes kendisi arastirip bulsun kurumunu ben oyle yaptim .biz turkler satilmayan yada tutulmayan urunleri yada kurumlari reklamla cok guzel gosteriyoruz .ben o yuzden reklami nette yada tv olan kurumu secmeyin derim nacizane fikrim

Kizlar şimdiki yazacaklarim kurum reklamı yapmak için sahte hesaplar açarak bizim caresizligimizle oyun oynayan vicdan yoksunu calisanlara bakiniz bizler hiçbirimiz kaderimizi kendimiz yazmadık bu yola kimse isteyerek girmez hepimiz son çare olarak donasyona karar verdik bircogumuzun ailesinin böyle bir yola basvurdugumuzdan bile haberi yok çünkü yaşadığımız gerçekten kabullenmesi çok zor bir durum inanin o paralar hiç kolay kazanilmiyor kimisi kredi çekiyor kimisi evini arabasını satıp bu uğurda harcıyor o kadar zorluklar yaşıyoruz ki lütfen kurumunuzu dusundugunuzun yüzde 1 i kadar bizleri düşünün burdan reklam yapınca size prim mi veriyorlar ne yapıyorlar bilmiuorum ama dünya kadar ah alıyorsunuz farkında değilsiniz bizleri kandırmak için lütfen buralarda süslü cümleler kurmaktan vazgeçin hatta çıkın gidin bu forumdan Allah rızası için ben şahsen sahte rumuzlarla bizi kandirmaya çalışan tüm o kişileri Allaha havale ediyorum kimseye beddua etmem bela okumam ama eğer ki bizim bu kadar özel durumumuzu fırsata çevirmek isteyenler varsa gün yüzü görmeyin kanım donuyor nasıl bir zihniyettesiniz gözünüzü nasıl bir para hırsı burumus zaten bu yola başvuran bi dünya insan var eninde sonunda kismetinizde hangi hastalar varsa onlar ayağınıza gelecek ama sizin sahte cumlelerinizle çoğu kişi yanlış karar veriyor ve bi dünya pismanliklar yaşıyor sizin yuzunuzden burdaki normal insanlar bile herkese supheyle yaklasip birbirlerine kiriliyorlar biz birbirimize destek olmak icin burdayız ama sayenizde tatsizliklar da eksik olmuyor forumdan lütfen elinizi vicdaniniza koyun ve kötü niyetlerinizi bizden uzak tutun bizim derdimiz bize yeter

Bende hep bu konudan bahsettim bu güne kadar ama hep kötü oldum arkadaşlar..
Şimdi farkındasınız değilmi?
Burda ismini söylemiceğim 3-5 arkadaş sürekli bazı merkezlerde israrcı oluyor.Baştan beri dediğim gibi herkes birbirinin merkezine saygı göstersin.
Tek temennim buydu hep ve bunun için uğraştım.Bazı arkadaşlar beni kötülediler böyle söylüyorum diye ama olsun ben herkes için iyi temennilerde bulunmaya devam ettim.Yukarıdaki arkadaşlarımın sözlerine katılıyorum.
Kendi seçtiğiniz merkez her zaman en iyisidir,sonradan pişmanlık yaşamıyacağınız merkezdir,keşke demeyeceğiniz merkezdir.
Bu sebepten burda yazılanlara çok takılmayın ve kendi seçtiğiniz noktada odaklanın.Ben bir çok yazı okudum son 1 haftadır ve kendi merkezime güveniyorum ve çok fazla odaklandım.Zaten başından beri dediğim gibi '' ALLAH NASİP EDERSE''
bebişlerimiz gelir bize.Tabiki laboratuvar önemli ama bunun kadar inanın bedeninizde önemli.Herkes için iyi olan merkez size faydalı olmayabilir ya da o merkez kötü diyenlerin bahsettiği yer sizin için mucize olabilir.

Kizlar şimdiki yazacaklarim kurum reklamı yapmak için sahte hesaplar açarak bizim caresizligimizle oyun oynayan vicdan yoksunu calisanlara bakiniz bizler hiçbirimiz kaderimizi kendimiz yazmadık bu yola kimse isteyerek girmez hepimiz son çare olarak donasyona karar verdik bircogumuzun ailesinin böyle bir yola basvurdugumuzdan bile haberi yok çünkü yaşadığımız gerçekten kabullenmesi çok zor bir durum inanin o paralar hiç kolay kazanilmiyor kimisi kredi çekiyor kimisi evini arabasını satıp bu uğurda harcıyor o kadar zorluklar yaşıyoruz ki lütfen kurumunuzu dusundugunuzun yüzde 1 i kadar bizleri düşünün burdan reklam yapınca size prim mi veriyorlar ne yapıyorlar bilmiuorum ama dünya kadar ah alıyorsunuz farkında değilsiniz bizleri kandırmak için lütfen buralarda süslü cümleler kurmaktan vazgeçin hatta çıkın gidin bu forumdan Allah rızası için ben şahsen sahte rumuzlarla bizi kandirmaya çalışan tüm o kişileri Allaha havale ediyorum kimseye beddua etmem bela okumam ama eğer ki bizim bu kadar özel durumumuzu fırsata çevirmek isteyenler varsa gün yüzü görmeyin kanım donuyor nasıl bir zihniyettesiniz gözünüzü nasıl bir para hırsı burumus zaten bu yola başvuran bi dünya insan var eninde sonunda kismetinizde hangi hastalar varsa onlar ayağınıza gelecek ama sizin sahte cumlelerinizle çoğu kişi yanlış karar veriyor ve bi dünya pismanliklar yaşıyor sizin yuzunuzden burdaki normal insanlar bile herkese supheyle yaklasip birbirlerine kiriliyorlar biz birbirimize destek olmak icin burdayız ama sayenizde tatsizliklar da eksik olmuyor forumdan lütfen elinizi vicdaniniza koyun ve kötü niyetlerinizi bizden uzak tutun bizim derdimiz bize yeter

Var aramızda dimi gerçekten bu kişiler...
Oturup etikten bahsediyorlar...
Ne etiği bizimmm çocuğumuzzz yok.
Bizim rahmimizde tutunsunda. Biz doğuralımda
Tek isteğimiz bu..
Bir ton para veriyoruz. ..
Allah hepimize yardım etsin arkadaşlar

Bende hep bu konudan bahsettim bu güne kadar ama hep kötü oldum arkadaşlar..
Şimdi farkındasınız değilmi?
Burda ismini söylemiceğim 3-5 arkadaş sürekli bazı merkezlerde israrcı oluyor.Baştan beri dediğim gibi herkes birbirinin merkezine saygı göstersin.
Tek temennim buydu hep ve bunun için uğraştım.Bazı arkadaşlar beni kötülediler böyle söylüyorum diye ama olsun ben herkes için iyi temennilerde bulunmaya devam ettim.Yukarıdaki arkadaşlarımın sözlerine katılıyorum.
Kendi seçtiğiniz merkez her zaman en iyisidir,sonradan pişmanlık yaşamıyacağınız merkezdir,keşke demeyeceğiniz merkezdir.
Bu sebepten burda yazılanlara çok takılmayın ve kendi seçtiğiniz noktada odaklanın.Ben bir çok yazı okudum son 1 haftadır ve kendi merkezime güveniyorum ve çok fazla odaklandım.Zaten başından beri dediğim gibi '' ALLAH NASİP EDERSE''
bebişlerimiz gelir bize.Tabiki laboratuvar önemli ama bunun kadar inanın bedeninizde önemli.Herkes için iyi olan merkez size faydalı olmayabilir ya da o merkez kötü diyenlerin bahsettiği yer sizin için mucize olabilir.

Acaba reklammı yapıyorum diye insanlar nereye gittiğini bile yazamıyacak duruma gelecek bir süre sonra gibi geldi...
Klink tenkatılan arkadaşlar..
Sizde kliniklerinizi övün...
Biz aradan kendimizce doğruyu seçeriz sanırsam

kendimi buldum bu yazıyı okurken. kaç defa olumsuz sonuç alınca insanlar anlamasın diye merkezde ağlamayıp kendimi eve zor attım, eşimi zor durumda bırakmamak için onun yanında ağlamadım kadın olmak zor ama bizim gibi evlat peşinde koşan kadın olmak daha bi zor allah hepimize dayanma ve savaşma gücü versin

birde a68 ark
Zaza cım bencede sen bunları boşver, yeni planlarına odaklan kusura bakma ama senin dediğin gibi bana yapılmadı, sanırım bütün güzel olaylar senin başına gelmiş. Bana bir kere isim soyisim sordu o kadar. Kağıt getirid evet vermek zorunda sonuçta, eşime sperm için kap verdi ve isim falan göstermedi. Kimse bize tost çay getirmedi. 10 da hastaneye girdim 3 de çıktım bir lokma bi,rşey gelmedi. Transfer sonunda hemşire doktor geldi 1 kere bilgi verdi gitti. Ya seni çok sevdiler yada bizi beğenmedikerl... O oldu bu oldu demiyorum evet ilgilendiler Eylem hemşire sağolsun hersoruma cevap verdi ilgilendi. Hastanede çok temizdi ama bu kadar. Ki öyle olmak zorunda 30 bin tl veriyoruz. Hakkımızda hepimiz için hayırlı neyse o olsun.
allah sana bir daha böyle yerleri gezme nasip etmesin ne yazıki insan çok yaşadıkça problemleri çok görüyor ve konuşuyor
16 deneme nedir bir tek yaşayan bilir
Hem madi hem manevi sökülmüş insanım
Yaşadıklarımı yazıyorum
Allah sizlere yaşatmasın

birde a68 ark
Zaza cım bencede sen bunları boşver, yeni planlarına odaklan kusura bakma ama senin dediğin gibi bana yapılmadı, sanırım bütün güzel olaylar senin başına gelmiş. Bana bir kere isim soyisim sordu o kadar. Kağıt getirid evet vermek zorunda sonuçta, eşime sperm için kap verdi ve isim falan göstermedi. Kimse bize tost çay getirmedi. 10 da hastaneye girdim 3 de çıktım bir lokma bi,rşey gelmedi. Transfer sonunda hemşire doktor geldi 1 kere bilgi verdi gitti. Ya seni çok sevdiler yada bizi beğenmedikerl... O oldu bu oldu demiyorum evet ilgilendiler Eylem hemşire sağolsun hersoruma cevap verdi ilgilendi. Hastanede çok temizdi ama bu kadar. Ki öyle olmak zorunda 30 bin tl veriyoruz. Hakkımızda hepimiz için hayırlı neyse o olsun.
allah sana bir daha böyle yerleri gezme nasip etmesin ne yazıki insan çok yaşadıkça problemleri çok görüyor ve konuşuyor
Yaşadıklarımı yazıyorum
Allah sizlere yaşatmasın

Arkadaşım bu konuyu ben açmadım o bir ikincisi nerenin çalışanıyım ağzından çıkanı kulağın duysun bu haber yalandır diyenler var bende diyorum ki yalansa neden bir açıklama yok ayrıca bu olay mahkemeye taşınmıştır yakında öğreniriz mahiyetinde yazdım ikincisi merkez övmeler göklere çıkarmalar artık bu sayfa reklam yerine döndü ayrıca yalandır deyince yalan olmuyor o kadının yerine kendinizi koyun ben zazanın yazdığına takıldım basitleştirme var ona yakıştıramadım tüp bebek hastası kendi evladı için uğraş veriyor dalga geçer aman canım başkasının embriyoduymuş hiç mühim değil ben anne oldum mu diyecekti

Onun yerine koyamıyorum kendimi...
Kendi yumurtalarım hiç döllenmedi. ..
3 defa donasyon yaptırdım olmadı...
Elimde ne cocuk var...
Ne param...
İçim yanıyor anneler çocuklarını anlattık ça. ..
Hani o konular konuşulurken küçülür küçülür küçülür yerin dibi olsada girmek istersin..
Yani arkadaşım anlayacağın o bayanın yerine koyamıyorum kendimi...
Ondaki tek sıkıntı bence keşke kan grupları tutsaydı canım...

Arkadaşım bu konuyu ben açmadım o bir ikincisi nerenin çalışanıyım ağzından çıkanı kulağın duysun bu haber yalandır diyenler var bende diyorum ki yalansa neden bir açıklama yok ayrıca bu olay mahkemeye taşınmıştır yakında öğreniriz mahiyetinde yazdım ikincisi merkez övmeler göklere çıkarmalar artık bu sayfa reklam yerine döndü ayrıca yalandır deyince yalan olmuyor o kadının yerine kendinizi koyun ben zazanın yazdığına takıldım basitleştirme var ona yakıştıramadım tüp bebek hastası kendi evladı için uğraş veriyor dalga geçer aman canım başkasının embriyoduymuş hiç mühim değil ben anne oldum mu diyecekti
Sen bana takılma kuzum beni iyice dinle
Hele bu donasyon protokolerinde gaz gibi yolunmamısın
Negativ alınca çaresiz ortada kalmamışın
Sen benim yazdıklarımdan kendine güzel bir yol çiz

Valla benim artık sinirim iyice zıplamaya başladı arkadaşlar, buraya kader arkadaşlarımla dertleşmeye moral bulmaya geliyorum, her gün başka vukuat, her fikrini söyleyene saldırı. Hangi merkezde hangi embriyoya ne olduğunu bi Allah bilir. Ama ben de şunu sorarım size, bir kurumda size başkasının embriyosunu verdiler, tedavi sonrası sahip olduğunuz meleğinizi 9 ay karnınızda taşıdınız, doğurdunuz, sonra bir doktor kontrolünde sizin olmadığını anladınız, bu arada doğumda anlaşılmaması da apayrı bir şey, her neyse bu korkunç durumu anladınız, koşa koşa bir kıytırık tv kanalına mı gidersiniz? Eğer doğruyduysa da keşke rabbim o bebeği bana nasip etseymiş, o hanımdan daha iyi anne olurdum diye düşünüyorum çünkü

Gerçekten bazen anlamıyorum konu kapanıyor ve tekrar birileri iyi yada kötü
birde a68 ark

Yaşadıklarımı yazıyorum
Allah sizlere yaşatmasın
canım Allah kimseye yaşatmasın herkes mutlu olsun duamız bu zaten ama mecbur kalsak yine gideceğiz elbette ama bana senin anlattığın kadar da mükemmel gelmediler.

Nys Allah yardımcımız olsun

Valla benim artık sinirim iyice zıplamaya başladı arkadaşlar, buraya kader arkadaşlarımla dertleşmeye moral bulmaya geliyorum, her gün başka vukuat, her fikrini söyleyene saldırı. Hangi merkezde hangi embriyoya ne olduğunu bi Allah bilir. Ama ben de şunu sorarım size, bir kurumda size başkasının embriyosunu verdiler, tedavi sonrası sahip olduğunuz meleğinizi 9 ay karnınızda taşıdınız, doğurdunuz, sonra bir doktor kontrolünde sizin olmadığını anladınız, bu arada doğumda anlaşılmaması da apayrı bir şey, her neyse bu korkunç durumu anladınız, koşa koşa bir kıytırık tv kanalına mı gidersiniz? Eğer doğruyduysa da keşke rabbim o bebeği bana nasip etseymiş, o hanımdan daha iyi anne olurdum diye düşünüyorum çünkü
Hepimiz evlat sahibi olmak istiyoruz eğer olay doğruysa ki kesin doğru yanlış demiyorum bu istediğiniz bence yanlış diğer tarafda da evlat sahibi olmak İçin yanan aile var onların mutluluğu başkası yaşıyor ve sonunda bütün sevinç ve üzüntü karışıyor. İki ailenin yerinde de olmak istemezdim rabbim hakkımız da hayırlısını nasip Etsin. Olayı yaşayanların yanında değildim doğru yalan diye yorum yapamam ama böyle bir olayla ne hırs İçin ne intikam İçin nede hak aramak İçin olmak istemezdim :(

Çok ama çok zorlu yollardan geçiyoruz ,özellikle belli arkadaşlarım çok uğraşmış bu yolda.Herkes kendince haklı işte:(
Ben ilk defa deniceğim için çok fazla heyecanlıyım.Umarım dediğim gibi hepimiz güzel sonuçlar alırız.İsteyen olumlu isteyen olumsuz yazsın ben artık etkilenmiyorum arkadaşlar.
İstediğinizi yazabilirsiniz.Yeter ki o merkeze gidip işlem yaptırmış arkadaşlar olsun yorum yapanlar.Gitmeyen ,süreci yaşamayan ya da kulaktan dolma bilgilere sahip olan arklar yazmasın.
Benim çok az kaldı transfere 1 aydan az belkide.O yüzden çok fazla gerilmek istemiyorum artık.
Herkesi seviyorum ve herkese tekrardan güzel dileklerde bulunuyorum:)

Gerçekten bazen anlamıyorum konu kapanıyor ve tekrar birileri iyi yada kötü

canım Allah kimseye yaşatmasın herkes mutlu olsun duamız bu zaten ama mecbur kalsak yine gideceğiz elbette ama bana senin anlattığın kadar da mükemmel gelmediler.

Nys Allah yardımcımız olsun
Her halde ilgisiz yer gördüyüm için ilgiyi bukadar değerlendirdim

birde a68 ark

Yaşadıklarımı yazıyorum
Allah sizlere yaşatmasın
Sana hak veriyorum fakat embriyo karışıklığı için yazdığın şeye katılmam o aile nasıl acı çekiyor düşünmek bile istemem bu onların tercihi değil bu kurumun ihmali tutulacak bir yanı yok basitleştirmeye kimsenin hakkı yok

arkadaşlar ben baya bir araştırma yaptım hala da yapıyorum kafam çok karıştı şimdi sizlere yaptığım görüşmeleri yazacağım bana da bir fikir verirsiniz
1- bahçeci klinik doktorla görüştüm 5500 euro demişlerdi ama beşbin euro ya inilebilir ayrıca dondurma ücreti de var
2- gynolife klinik mikroçiple birlikte 5000 euro dediler murat önal oradaki doktorum karar verirsem tabi
3- arnavutluk aytuğ kolankaya 5000 euro dediler ve dondurma ücreti de içerisinde minimum 15 yumurta maksimum 30 yumurta ama dondurulmuş embriyo tedavisi 2500 euro çok pahalı geldi bana yani adamlar dondurma ücreti almıyorlar ama diğer tedaviden onu da alıyorlar
4- atlas klinik gürcistan enver beyle görüştüm 4000 dolar ve bana denilen donörüm başka kimseye kullanılmayacak benden başka eğer ki mikroçip istersem ona da 1000 dolar alınacak
5- batumi klinik gürcistan doğan beydi sanırım doktorum 4000 dolar işlem ama yumurta sayısını iki klinikte çok gizli tuttular ben garanti yumurta sayısı istedim fakat gürcistandaki klinikler buna yanaşmadı 4000 doların içerisinde dondurmada var ayrıca olumsuz olursa diğer tedavi yeni donör hepsi dahil 1500 dolar benim anlamam o şekilde oldu arkadaşlar ben hiçbir klinik hakkında önyargılı ve tavsiye boyutunda değilim fakat topladığım bilgileri burdan paylaştım

Back
X