Bende firdevs uğuzda yaptırdım kıbrısta. bin pişman oldum, Allah sorsun hesabını ireme ve o ekibe. Bizi çok üzdüler.
Hastaneye ilk gittik sperm örneği aldılar ,1milyonun altında çıktı dediler,halbuki eşimin sperm testi var 2 hafta önce 48 milyon çıkmıştı ve hep bu sayıydı yıllardır hiç sperm sorunu yaşamadık.mikrocip yapıcaz dediler, 550 euro istediler.ürolog tanıdığım var sorayım bi çok saçma birşey bu dedim, sonra kıvırdılar bu haliyle yapmaya çalışalım dediler, halbuki 1milyonun altında sağlam sperm bulunamazmış. O anda dolandırılacağımızı anladık. Yani sperm 1 milyon falan değildi. 2 haftada 47 milyon spermin kaybolması mümkün değilmiş. Parayı vermedik onlara ve yaptırmadık o işlemi.resmen tezgah kurmuşlar. Gidince sahte güleryüzleriyle karşılıyorlar sizi. Özellikle irem.eminim burdaki iyi şeylerin çoğunu kendileri yazıyordur.
Hastanenin aracı var diyorlar bir saat araç bekliyorsun.Eski bir hastanenin 1.katında saçma bir yerde.
otellerine de güvenmeyin. Servis var yazıyor, görevli 10.30da bırakıyor girneye 3te alıyor. Ya 3te otele gelip patlayacaksın otelde, yada 50 tl verip taksiyle gideceksin girneye.bakkal bile yok otelin etrafında. Dağın başında.
Halkı esnafı da tuhaf. Ulaşım yok otobüs yok. Heryere taksiyle gidiyorsun.Ülkemize şükredip döndük.