Zazacim internette kadin lar klubunde Bu ASI ile ilgili lobular var mesela 2 tane sini kopyaladim asagidaki sana,uyelerin yazilari.Faydasini gorende var gormeyende,Bu arada arkadasim doktor Seval Tasdemir’in calistigi
Tup bebek merkezinde yaptirmis ve hamile kaldi. Bu doktorla Benim Bir tecrubem Yok ama tv de gormustum birkac kez.
1-Ben 4 kez düşük yaptım. Hiç bir hamileliğimde kalp atışlarını duyamamıştım. Bu benim 5. hamileliğim. Lenfosit aşısı yaptırdıktan sonra hamile kaldım. Ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını duyuyorum. Eğer yaptığınız düşüklerin sebebi , vücudunuzun zigotu yabancı bir madde olarak algılayıp bağışıklık sistemini çalıştırmaksa o zaman lenfosit aşısı nın faydasını görürsünüz. Başka sebeplerle düşük yapıyorsanız lenfosit aşısından fayda göremezsiniz. Doktorum bana böyle bilgi verdi
2-arkadaslar aranızda lenfosıt asısı yaptıran var mı?
bu ası cok kez dusuk ya da gebelık kaybı yasamıs kısılere yapılıyormus ama ulkemızde cok yaygın degıl bır merkezde yapılıyormus bıldıgım kadarıyla ve bılımsel gecerlılıgının fazla olmadıgı dusunuluyor ama benım doktorum tum testlerımın sorunsuz cıkmasından dolayı bana bu asıyı onerdı ve ben senın yerınde olsam denerdım dedı aşının yapıldıgı merkezle gorustum basarı oranını benım durumumdakı hastalarda %60 verdı.
bence bu oran cok ıyı neredeyse tup bebek basarı oranları gıbı.
ıkıncı alternatıfım genetık tanılı tup bebek.
bu ıslem ıse normal tup bebekten daha da malıyetlı.