Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oldu
günaydın aramıza hoşgeldin kıbrısta bu işi yapan o kadar çok merkez var ki kimilerinin olumlu sonuç aldığı yerden kimileri olumsuz sonuç alıyor kısmet işi yani ama nacizane tavsiyemm son 200 sayfayı şöyle bir gözden geçir o zaman bi fikir edinebilirsinArkadaşlar iyi günler dilerim öncelikle..ben iki defa tüp bebek yaptırdım olmadı yumurta rezerv düşüklüğü dediler yaştan dolayı yumurtalar artık yok nitelikte...Kıbrıs 'a gitmemizi orda denememizi tavsiye ettiler..bu konuda fikirlerinizi bekliyorum ?
Heryerbebek evet bir közüm var tüp bebek ile olan ve onda hiç böyle bir serum kullanmadım şimdi kullanmam gerekir mi.sende de var mı böyle birşeyEvet oldu
canım bende ona şaşırdım kaç doktora sordum daha önce tüp bebekle hamile kaldım cd56 yaptırmama gerek var mı dedim gerek yok dediler ama şimdi sen daha önce tüp bebekle kızım oldu diyorsun demek vücut sonradan değişim gösterebilio yani ???? ama sen yine de bir doktora sor bakalım ne diyecek eğer öyleyse bende yaptirim belki biliyortsundur ben 2. denemede hamile kaldım ama sonraki 4 denemde tutmadıHeryerbebek evet bir közüm var tüp bebek ile olan ve onda hiç böyle bir serum kullanmadım şimdi kullanmam gerekir mi.sende de var mı böyle birşey
Senin deçıcuk var yani değil mi geçmişi bilmiyorum pek canım.doktora ulaşabilirsem sorulan dün cevap vermedi bakalım bugün dönecek mi?ben british bahçecideyim sen?canım bende ona şaşırdım kaç doktora sordum daha önce tüp bebekle hamile kaldım cd56 yaptırmama gerek var mı dedim gerek yok dediler ama şimdi sen daha önce tüp bebekle kızım oldu diyorsun demek vücut sonradan değişim gösterebilio yani ???? ama sen yine de bir doktora sor bakalım ne diyecek eğer öyleyse bende yaptirim belki biliyortsundur ben 2. denemede hamile kaldım ama sonraki 4 denemde tutmadıhangi merkezdi seninki ? doktorla görüşünce bilgilendirirmisin bizi de
canım bende gyno da başlayacağıöm yüksek ihtimal aynı şeyi bende sormuştum devlette çok baştan savma yaparlar dediler ama tanıdığınız dr varsa elbette gidebilirsiniz dediler ama onların yönlendiridiği dr a da gidecek olursak tedavi boyunca sanırım 400 500 gibi bişe istiyorlarmışGünaydın kızlar. Tedaviye başladığımızda endometrium kalınlığın devlette ölçtürsek olmuyormu? Yoksa illahi onların söylediği doktora özelimi gitmemiz gerekiyordu
BeniBen yönlendirdikleri hastanenin ücreti 95tlydi sigortalı iki defa gittim ilki muayene ikincisi kontroldücanım bende gyno da başlayacağıöm yüksek ihtimal aynı şeyi bende sormuştum devlette çok baştan savma yaparlar dediler ama tanıdığınız dr varsa elbette gidebilirsiniz dediler ama onların yönlendiridiği dr a da gidecek olursak tedavi boyunca sanırım 400 500 gibi bişe istiyorlarmış
Günaydın canım bizim merkez doktor yönlendirmesi yapmadı ama ben kendi isteğimle özele gittim devlette sıra çok pek detaylı incelemiyorlarGünaydın kızlar. Tedaviye başladığımızda endometrium kalınlığın devlette ölçtürsek olmuyormu? Yoksa illahi onların söylediği doktora özelimi gitmemiz gerekiyordu
Hayırlı ramazanlar ben yükselttiğini biliyorumm canımKızlar öncelikle hayırlı ramazanlar olsun hepimize. Sizlere bir sorum var embriyo sayısı arttıkça şans artarmı yoksa düşermi ?
bence en ideali 2 endometriumun inceyse 3Kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar olsun hepimize. Sizlere bir sorum var embriyo sayısı arttıkça şans artarmı yoksa düşermi ?
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...Kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar olsun hepimize. Sizlere bir sorum var embriyo sayısı arttıkça şans artarmı yoksa düşermi ?
cnim kaliteli embiriyoysa 1tane olsada tutar.Kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar olsun hepimize. Sizlere bir sorum var embriyo sayısı arttıkça şans artarmı yoksa düşermi ?
Amin cnm inşallahhayırlı ramazanlar arkadaşlar inşaallah dualarımız kabul olur hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz