Arkadaşlar iyi günler dilerim öncelikle..ben iki defa tüp bebek yaptırdım olmadı yumurta rezerv düşüklüğü dediler yaştan dolayı yumurtalar artık yok nitelikte...Kıbrıs 'a gitmemizi orda denememizi tavsiye ettiler..bu konuda fikirlerinizi bekliyorum ?

Arkadaşlar iyi günler dilerim öncelikle..ben iki defa tüp bebek yaptırdım olmadı yumurta rezerv düşüklüğü dediler yaştan dolayı yumurtalar artık yok nitelikte...Kıbrıs 'a gitmemizi orda denememizi tavsiye ettiler..bu konuda fikirlerinizi bekliyorum ?
günaydın aramıza hoşgeldin kıbrısta bu işi yapan o kadar çok merkez var ki kimilerinin olumlu sonuç aldığı yerden kimileri olumsuz sonuç alıyor kısmet işi yani ama nacizane tavsiyemm son 200 sayfayı şöyle bir gözden geçir o zaman bi fikir edinebilirsin

Heryerbebek evet bir közüm var tüp bebek ile olan ve onda hiç böyle bir serum kullanmadım şimdi kullanmam gerekir mi.sende de var mı böyle birşey
canım bende ona şaşırdım kaç doktora sordum daha önce tüp bebekle hamile kaldım cd56 yaptırmama gerek var mı dedim gerek yok dediler ama şimdi sen daha önce tüp bebekle kızım oldu diyorsun demek vücut sonradan değişim gösterebilio yani ???? ama sen yine de bir doktora sor bakalım ne diyecek eğer öyleyse bende yaptirim belki biliyortsundur ben 2. denemede hamile kaldım ama sonraki 4 denemde tutmadı :( hangi merkezdi seninki ? doktorla görüşünce bilgilendirirmisin bizi de

canım bende ona şaşırdım kaç doktora sordum daha önce tüp bebekle hamile kaldım cd56 yaptırmama gerek var mı dedim gerek yok dediler ama şimdi sen daha önce tüp bebekle kızım oldu diyorsun demek vücut sonradan değişim gösterebilio yani ???? ama sen yine de bir doktora sor bakalım ne diyecek eğer öyleyse bende yaptirim belki biliyortsundur ben 2. denemede hamile kaldım ama sonraki 4 denemde tutmadı :KK43: hangi merkezdi seninki ? doktorla görüşünce bilgilendirirmisin bizi de
Senin deçıcuk var yani değil mi geçmişi bilmiyorum pek canım.doktora ulaşabilirsem sorulan dün cevap vermedi bakalım bugün dönecek mi?ben british bahçecideyim sen?

canım ben bebeğimi 22. haftada erken doğumla kaybettim maalesef ben şu an hala karar aşamasındayım ama gynolife da başlayacam yüksek ihtimalle british çok paahalı geldi

Günaydın kızlar. Tedaviye başladığımızda endometrium kalınlığın devlette ölçtürsek olmuyormu? Yoksa illahi onların söylediği doktora özelimi gitmemiz gerekiyordu

Günaydın kızlar. Tedaviye başladığımızda endometrium kalınlığın devlette ölçtürsek olmuyormu? Yoksa illahi onların söylediği doktora özelimi gitmemiz gerekiyordu
canım bende gyno da başlayacağıöm yüksek ihtimal aynı şeyi bende sormuştum devlette çok baştan savma yaparlar dediler ama tanıdığınız dr varsa elbette gidebilirsiniz dediler ama onların yönlendiridiği dr a da gidecek olursak tedavi boyunca sanırım 400 500 gibi bişe istiyorlarmış

canım bende gyno da başlayacağıöm yüksek ihtimal aynı şeyi bende sormuştum devlette çok baştan savma yaparlar dediler ama tanıdığınız dr varsa elbette gidebilirsiniz dediler ama onların yönlendiridiği dr a da gidecek olursak tedavi boyunca sanırım 400 500 gibi bişe istiyorlarmış
BeniBen yönlendirdikleri hastanenin ücreti 95tlydi sigortalı iki defa gittim ilki muayene ikincisi kontroldü

Günaydın canım bizim merkez doktor yönlendirmesi yapmadı ama ben kendi isteğimle özele gittim devlette sıra çok pek detaylı incelemiyorlar

Kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar olsun hepimize. Sizlere bir sorum var embriyo sayısı arttıkça şans artarmı yoksa düşermi ?
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...
Rahim kalınlığı inceyse 3 ideal.Ama iyi kalınlıktaysa 2 yeterli.Çünkü üçüz gebelik her zaman zordur ve 3 üde tutarsa birini sonlandırabiliyorlar risk olduğu için.

Kızlar çok yatmıyorum..
Yani arada kalkıp yürüyorum , evi falan kendimi yormadan topluyorum.Yalnız birşey farkediyorum sol tarafımda batma oluyor incecik.Bugün 3.gün.Birde belim ağrırdı ama şimdi eksta hassas sanki.
Ya ilaçlardan diyorum ama ilaçlarda değişen birşey yok yine aynı ilaçlar...
Bu bekleme işi zor bir süreç aslında zorluktan ziyade,ne oluyor acaba tuttumu diye sürekli bir belirti arama durumu..
Çok yatmak daha zor inanın..O yüzden evde işlerimi hallediyorum bilgisayar başında şuan...Yoksa patlıcam :)

Back
X