- 4 Şubat 2014
- 1.083
- 1.283
- 333
Oyuna gelmeyelim arkadaşlar ha birde bğrdaha konuşursanız nereli olduklarını bir sorar mısınızBende 1 aylık bu kampanyayı anlamadım hani nasıl 1 ay tamam uygun olabilir ama güven daha önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyuna gelmeyelim arkadaşlar ha birde bğrdaha konuşursanız nereli olduklarını bir sorar mısınızBende 1 aylık bu kampanyayı anlamadım hani nasıl 1 ay tamam uygun olabilir ama güven daha önemli
Resmen pazar etmişler bu işicanım ben azerbaycan ile görüştüm fakat pek beğenmedim özellikle paranın yarısını hiçbir işlem yapılmadan istemeleri ben evrak istedim öyle deyince internetten watshap tan gönderirim demesi hiç güven arzetmiyor birde bu ay sonuna kadarmış kampanyaları mikroçip sordum çok kesin değil dedi ve bana hemen embriyo transferi öneriyor yani embriyo donasyonu ve bunu yutturmaya kalkıyor arkadaşlar dikkatli olun derim
ilkinde pozitif alan arkadaşalrım var yazacaktım..düzeltiyorum..ofiste yazınca böyle oluyor başımda bi sürü insan..herhangi bir merkezle ilgili yoğun bir şeklide tavsiye etme ya da aynı şeklide karalama taraftarı değilim..ben gynolifeda yaptım iki negatif oldu..aynı mertkezde ilkinde negatif alan arkadaşlarım var..üç aşağı beş yukarı birbirne de benziyorlar merkezler..herkes gücü olanı içine sineni yapsın..tavsiye ve övgü sınırları aşınca itici ve sevimsiz oluyor..indirim istenebilir merkezden ki biz de istiyoruz..ama doğru söylem şu olmalı..biz kadınlar klübünde bir grubuz..atıyorum 5000 euro sizdeki fiyat biz beş kişi gelsek 4000 olur mu denmeli..ben beş kişi getircem bana 2000 yapın derseniz olmaz..biz anlarız onu..ayıp etmiş olursnunz..gemisini kurtaran kaptan dememek lazım..iyilik,ahlak,yüce gönüllülük başıma gelen her ne olursa olsun yolumuz olmalı..şeytana uyan arkadaşlar varsa diye söylüyorum...kimseye değil sözüm sadece 45 yaşında bir abladan tavsiyeler:)
Kuzum bu mikroçip çokta başarılı ve kanıtlanmış bir alet değil inan yapıcaz deyip aldatada bilirlet en iyisi sen merkezin embriyoloğuyla konuş ve ımcı istecanım benim eşimde sperm dna hasarı var o yüzden yapılması gerekir
çok çok çok sevindim adınaMerhaba arkadaşlar burda bana destek olan yardımcı olan herkese teşekkür ederim dilerim herkesin evlat hasreti son bulur ve biz bugün doktora gittik keseleri gördük ikiz çok şükür rabbime allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sabrın sonu selamettir.
bunu bana genartın profu volkan beğ demişti 4-5 sene önceImplanting two embryos during IVF can cut the chance of becoming pregnant by more than a quarter if one of the embryos is in a poorer state of health, new research suggests.
Arkadaslar sorum var:
Genelde 2 ya da 3 embryo konuluyor ya birkac yeni arastırma sonucuna gore ozellıkle 40 + yaş kafınlara tek embryo konuldugunda basarı yüzdesi artıyormus.
Bu konuda ne dusunuyorsunuz? Ben cıddı cıddı 1 embryo konmasını dusunuyorum. Dıyor kı embryolardan bırı zayıfsa dıgerını de etkılıyor vs...
allah yolunuzu açık etsinArkadaşlar ben kesinlikle Bakü’den çok memnunum Allah var Benimle çok iyi ilgilendiler embriyologuyla doktoruyla Kordinatörüyle hepsiyle konuştum. 200-250 hasta yapıyoruz derdimiz türk vatandaşlarından fazla para kazanmak değil sadece yardım etmek diye üstüne basa basa söylediler bana avrupalı hastaya verdikleri fiyatları da gönderdiler ciddi fark var. Allah yardımcınız olsun hepinizin. Ben 3 gün sonra gidiyorum baküye inşallah.
Abla be guldurdun beniiallah yolunuzu açık etsin
her halde bakünün tüm genç kızları bu ay yumurta satmaya dizlenmiş-)))
Transfere yakin cektirsen filmi acaba daha iyi etki yapar miMerhaba arkadaşlar
Bu gün doktor aradı.
5. Gün embriyosu yapıcaz dedi.
Ama bana tüp filmi çektir dedi gene.
Bu 3. Olacak hiç sevmiyorum bu işleri.
Birde eşinin komozom analizine bakıldımı dedi.
Dedim yapıldı sorun yok demişlerdi dedim.
Kromozom hatırlamıyorum dedim.
Siz baktırın dedi.
İşte böyle arkadaşlar.
Yine tüp filmi :(
Canim burda herkes her merkez hakkinda konusabilmeli. Egriyi dogruyu anlatabilmeli. Mesela ben firdevse gitmekten buradaki olumsuz yorumlar sayesinde vazgectim iyiki de vazgecmisim. Zaza buradaki kadinlar adi a bahceciden indirim aldi kimse sen oranin reklamini yapıyorsun demedi çünkü yeri gelince olumsuz durumlari yazmayi da bilirdi. Burayi okuyan sessiz kac kisi var yaziktir niye yanlis yonlendirilsin. Baku kibristan belki on kat iyidir bunu bilemem cunku karsimda tecrube yok. Ama o arkadas kibrisi kotuleyip sadece bakuyu methettigii icin böyle dusunuluyor. Burada batum a giden de var kimse ona reklam yapiyorsun demiyo cunku yazilanlarin artik ne amacla yazıldığı anlaşıliyor. O kişinin gecmis mesajlarına bakin anlarsiniz. Zaten devam ederse hepsini tek tek burada paylasacagim. Ben ahlak müfettişi degilim ama birinin pesine takılıp bi ton parayi cope atabilir insanlar. Keske bakuye ve batuma giden herkes yorum yapsa yol gosterse. Keske ben de unumu eledim elegimi astim diyebilsemAma bayanin reklam yaptigini degil de heyecanlandigini dusunuyorum. Saolsunlar ben merkezle cok konustum. Hemde bazi gunler saatlerce. Daha iyi cevaplar alabilmem icin embriyologla bile gorusturduler. Aslinda su bi gercek bende kibrisi sevmiyorum. Bana sanki oradaki merkezler dondurulmus yumurta kullaniyormus gibi geliyor. Hatta diyorum ki bu insanlar neden bu kadar cok kibrisa gidiyor. Harcanan paraya yazik diyorum ama tercih meselesi tabiki. Suan bende cok heyecanliyim biz de 2 arkadas batuma gidecegiz. Merkez bana sakin olun deyip duruyor. Ama insanin elinde degil ki sakin olmak. Merkez benim cok hosuma gitti. Cok ta yazmak istemiyorum reklam yapiyorsun derler diye napiim anacigim. Illa kibris olmak zorunda degil ki butun alternatiflere acigim ben kendi adima. Cok para yapti kibris cok
Evet. insallah ben ve arkadasim batumla ilgili herseyi yazacagiz buraya. O yarin ignelere baslayacak hayirlisiyla benim transfer aralik sonu yada ocak basi okacak. Ama embriyolarimiz kasimda olusacak. Donor sececegiz pazartesi sonra onun regli ni bekleyip baslayacagiz insallah. Allahim herkesin gonlune gore versinCanim burda herkes her merkez hakkinda konusabilmeli. Egriyi dogruyu anlatabilmeli. Mesela ben firdevse gitmekten buradaki olumsuz yorumlar sayesinde vazgectim iyiki de vazgecmisim. Zaza buradaki kadinlar adi a bahceciden indirim aldi kimse sen oranin reklamini yapıyorsun demedi çünkü yeri gelince olumsuz durumlari yazmayi da bilirdi. Burayi okuyan sessiz kac kisi var yaziktir niye yanlis yonlendirilsin. Baku kibristan belki on kat iyidir bunu bilemem cunku karsimda tecrube yok. Ama o arkadas kibrisi kotuleyip sadece bakuyu methettigii icin böyle dusunuluyor. Burada batum a giden de var kimse ona reklam yapiyorsun demiyo cunku yazilanlarin artik ne amacla yazıldığı anlaşıliyor. O kişinin gecmis mesajlarına bakin anlarsiniz. Zaten devam ederse hepsini tek tek burada paylasacagim. Ben ahlak müfettişi degilim ama birinin pesine takılıp bi ton parayi cope atabilir insanlar. Keske bakuye ve batuma giden herkes yorum yapsa yol gosterse. Keske ben de unumu eledim elegimi astim diyebilsem
Üzülme kuzum yaptır içinde rahat olsunMerhaba arkadaşlar
Bu gün doktor aradı.
Siz baktırın dedi.
İşte böyle arkadaşlar.
Sağol cnmçok çok çok sevindim adına
zaten emindim ikiz olduklarına
allahım rahat taşımanı ve doğurmanı sağlasın
Amin işallah rabbim hepinizin kucağını doldursunHayırlı olsun Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins darısı bize
Amin cnm sende tez zamanda alırsın yavrularını kucağınatebrik ederim canım allah sağ salim kavuştursun
AMin canim. Tekrardan hayirli ugurlu olsunAmin işallah rabbim hepinizin kucağını doldursun
Her seferinde ayrı eziyet..ama baktırmama lüksümüz de yok..umarım hiç sorun çıkmaz her ikisinde de rahat rahat girersin transfere..çok zor işimiz çok..kolaylık diliyorumMerhaba arkadaşlar
Bu gün doktor aradı.
Siz baktırın dedi.
İşte böyle arkadaşlar.