Sizi etkilemek istemem ama ben gittim cidden kana bile para alınıyor centrum klinikte ve kafalarına göre aldılar kah 50 kah 75 eşim çok sinir oldu ama tedabu başladı neyse dedik bana sürekli yumurtan yok deyip durdu recai hoca 2 tane toplandi havuz oldu ama tutmadi embiriyologu çok ii ama adını unuttum bayanın ve recai hoca ömrümde ilk kez transfer duygusunu yaşadım o günümü rezil etti benim ve bi kaç arkadaşın tv lerde öyle konuşuyorlar ama gerçekte öyle değiller yine diorum kimseyi etkilemek istemem ama sorusunu cevap vereyim dedim cok pahali heleki bizde yumurta tek tük daha pahalı oluyor zaten ben ondan sonra kibrisi tercih ettim
anladım.. üniversitnin tüp bebek bölümünde tedavi görücem şimdi yumurta toplatmak için. ve yumurta varsa sonuçta o da aynı işlemi uygulayacak değil mi ? varsa alıp dondurucam dedi. maliyeti ne olur bilmiyorum sanırım ilaç masrafım cok olur.. onu da işimdem dolayı tanıdık doktor vesilesiyle indirimli almaya çalışıcaz. sadece seneye Ankarada olucam bu ünlü kliniklere gitsemmi bilemedim. maddi güç haricinde pskoloji de gerektiriyor bu süreci devamlı yasamak için..

Ben de gittim şuan çok bilindik merkezlerin kurucu doktorlarına bana yumurtalıkların hiç görünmüyor ultrasonda dediler boşuna ilaç veririz sana dediler ve boşuna paranı alırız dediler. Donasyon önerdiler. Ama ben kabullenmedim yine bi profesöre gittim niye olmasın olur dedi umut verdi bana ve sırf para için hem paramı aldı hem hayallerimi.[/QUOTEdoktorların en çok para kazandığı insanlarız.. sanırım bazıları 1 yumurta bile gliştirsek sans olarak bakıyorlar. fakat bu yumurta ne kadar sağlıklı çıkar o meçhul.. tek yumurtası olup cocugu olanlarda var tabi. bunuda düşünüyorum. ya diyorum tek yuurtam olursa o da işe yararsa.. sonra diyorum bu kliniklere bu kadar para harcarsan donasyon nasıl olacak ?tabi bunun kullandığın hormon ilaçları da cabası..

Günaydın crinone jeli kullanmaya devam edenlere bi sorum olacak. Ben progestan hapa geçmiştim ama kabızlığa dayanamadım hastanelik oldum doktor tekrar jele geç dedi jeli 2 gün kullandım aynı şekilde şişkinlik yaptı ve girmedi sanki rahim aşağı inmiş gibi acaba bebek büyüdükçe rahim aşağı mı iniyor çünkü ilk 3 ay jelde bir gün bile sıkıntı çekmedim 12. Haftadan itibaren jel içeri girmedi.
Benim ikizler öyleydi şimdi tek kalınca okadar zorlanmuyorum ama hemşirem bana 10 haftada jelle estrofemi bırakmamı söyledi bnde bırakıcam kalçadan ve göbekten iğnelere devam onlar yeterli olcak dedi bana

Kızlar transferden snra Dr seçerken Dr tüp bebek Dr olmalı sizce normal gebe Dr mu olmalı bn kafama yatan bir Dr bulamadımda

Kızlar transferden snra Dr seçerken Dr tüp bebek Dr olmalı sizce normal gebe Dr mu olmalı bn kafama yatan bir Dr bulamadımda

Bence donasynu yapan doktorunuza sorun o sizi güvendiği bir doktora yönlendirsin. Çünkü belki siz donasyon olduğunu söylemek istemezsiniz ve doktorlar farklı testlerle vs kafanızı karıştırabilirler.

Takibi yapan doktorun bilgili olması şart bence donasyon konusunda. Çünkü bende normal kadın doğuma gittim tüp bebekte normal gebelik abartmayın falan dedi. Endişelerimi anlamıyo ama şuan donasyonu bilen bi doktora gidiyorum bana diğer hastalardan daha farklı davranıyo seninki zor oldu birsürü para harcadın diye. İki kat özenli.

Sizi etkilemek istemem ama ben gittim cidden kana bile para alınıyor centrum klinikte ve kafalarına göre aldılar kah 50 kah 75 eşim çok sinir oldu ama tedabu başladı neyse dedik bana sürekli yumurtan yok deyip durdu recai hoca 2 tane toplandi havuz oldu ama tutmadi embiriyologu çok ii ama adını unuttum bayanın ve recai hoca ömrümde ilk kez transfer duygusunu yaşadım o günümü rezil etti benim ve bi kaç arkadaşın tv lerde öyle konuşuyorlar ama gerçekte öyle değiller yine diorum kimseyi etkilemek istemem ama sorusunu cevap vereyim dedim cok pahali heleki bizde yumurta tek tük daha pahalı oluyor zaten ben ondan sonra kibrisi tercih ettim
ya madem yumurta yokken bile cıkıyor ve cocuk sahıbı olunabılıyordu misal ben neden her ay 5 yumurtam cıkarken donasyon grubundayım? Cunku yaştan oturu yumurta kalıtesızmıs tutma oranı yuzde 5 deyip yolculuyorlar beni nedir bu sımdı?

Bence heyecanlı, yaşca genc, tüp bebek doktoruna gidin secin... Bir iki doktorla tanısmadan karar vermeyın bence.

ya madem yumurta yokken bile cıkıyor ve cocuk sahıbı olunabılıyordu misal ben neden her ay 5 yumurtam cıkarken donasyon grubundayım? Cunku yaştan oturu yumurta kalıtesızmıs tutma oranı yuzde 5 deyip yolculuyorlar beni nedir bu sımdı?
benım yaşı genç. yaş geçince yumurta kalitesizleşiyor evet ama fsh yüksek olduğu için benden de kaliteli çıkma sansı düşükmüş. benm sıkıntı cook cook erken menopoz

Kızlar fena gitmiyor benim rahim kalınlıgı sanırım kasım da transfer gozukuyor size yazacagım nedense icimde heyecan cokca.
hadi hayırlısı canım..iyi habelrlere ihtiyacımız var..benden sonra ne negatif ne pozitfi sonuç yazan olmadı..senin pozitifini bekliyorum dört gözle..bi de sebidam var sırada..

anladım.. üniversitnin tüp bebek bölümünde tedavi görücem şimdi yumurta toplatmak için. ve yumurta varsa sonuçta o da aynı işlemi uygulayacak değil mi ? varsa alıp dondurucam dedi. maliyeti ne olur bilmiyorum sanırım ilaç masrafım cok olur.. onu da işimdem dolayı tanıdık doktor vesilesiyle indirimli almaya çalışıcaz. sadece seneye Ankarada olucam bu ünlü kliniklere gitsemmi bilemedim. maddi güç haricinde pskoloji de gerektiriyor bu süreci devamlı yasamak için..
Ben devlette başladım ama fsh filan hep yüksek çıkınca baslayamayiz dediler her ay yolladılar beni bende ozele gittim orada olmadı yani ve cidden özeller paragöz

Ben devlette başladım ama fsh filan hep yüksek çıkınca baslayamayiz dediler her ay yolladılar beni bende ozele gittim orada olmadı yani ve cidden özeller paragöz
benim doktorum neden fsh felan yüksek çıkarsa yollarız gibi bişe demediki. benimkisi adetliyken gel tedaviye başlıyoruz geç kalıyoruz felan dedi

benim doktorum neden fsh felan yüksek çıkarsa yollarız gibi bişe demediki. benimkisi adetliyken gel tedaviye başlıyoruz geç kalıyoruz felan dedi
Benim ilkdevlette gittiğim dr öyle dedi her dr bir değil bakın size ne güzel demiş sansinizi deneyin benim şansıma dr aylarca yok bu ay olmaz gelecek ay filan derken 5 ay geçti bıraktım özele yöneldim ordada olmadı kismet siz sansinizi deneyin dr nuz yol göstermiş başlayalım demis

Benim ilkdevlette gittiğim dr öyle dedi her dr bir değil bakın size ne güzel demiş sansinizi deneyin benim şansıma dr aylarca yok bu ay olmaz gelecek ay filan derken 5 ay geçti bıraktım özele yöneldim ordada olmadı kismet siz sansinizi deneyin dr nuz yol göstermiş başlayalım demis
acaba neden öyle dediki ? sağlıksız yumurta için boşuna ilaç almayın diyemi ? neyse, enmde çok uudum yok görücez bakalım. hatta benim değerlerimde olup tüp bebekten ziyade noral yollarla mucize yaşayan daha çok. o bile tüp bebekten yüksek şans yani

Selam arkadaşlar. Bende yüksek fsh düşük amh li olarak yazmak istedim. Şuan tedavideyim 6-8 aydır gidip geliyorum. 32 yaş. Menopoza gireli nerdeyse 2.5 sene olcak. Fsh düşüyor ama klomen ve iğnelere rağmen yumurta çıkmıyor. Şimdi tekrar fsh çıkmış düşsün dr tekrar başlayacagim dedi. Dedigim tek şey yaşın genç. Allah bilir ama çok umutlu değilim
Doktorum Ahmet Erdem. İçinizde menopoza girip giden oldumu? Ankara da hep donasyon dendi. Bu doktor kabul etti beni.

Selam arkadaşlar. Bende yüksek fsh düşük amh li olarak yazmak istedim. Şuan tedavideyim 6-8 aydır gidip geliyorum. 32 yaş. Menopoza gireli nerdeyse 2.5 sene olcak. Fsh düşüyor ama klomen ve iğnelere rağmen yumurta çıkmıyor. Şimdi tekrar fsh çıkmış düşsün dr tekrar başlayacagim dedi. Dedigim tek şey yaşın genç. Allah bilir ama çok umutlu değilim
Doktorum Ahmet Erdem. İçinizde menopoza girip giden oldumu? Ankara da hep donasyon dendi. Bu doktor kabul etti beni.
bende 3 ay önce menopoz teşhisi aldım. benımde yaşım genç ve 2 hafta sonraa bende ilaçlara başlıyorum adet olunca. yumurta çıkar mı bilmiyrm. gelişmeleri yazarım

Back
X