Cok sagol canm allah yasatmasın dogusa gıtıp olumlu olanda vardır mutlaka bende pozıtıf gordum her dafasında hamıle kalmak yetmıyor demekkı devam ettırmek gerek benımkı devam etmedı ben kendı kromozomlarıma baktırmıstım daha once erken menepoz dendıgınden46xx cıkmıstı normal dedıler zaten donasyonda benım kromozomlar gerekmıyor dıye bılıyorm donorun kromozomu onemlı esımın kı dıye bıluyırum
Haklısın arkadaşım bi an aklım sprem donasyonuna gitti.
Bencede acele etme beynin hazır olsun yeni başlangıca.

of güzelim of biz de araba sattık..inan pek çok arkadaşımız aynı durumda...kendinize gelince yeni bir merkezde yeniden denersiniz inşallah..erkekler daha agresif ben de benimkini zapdediyorum..dediğğin gibi kimden ne hesabı soracakalr..seninkinde ciddi ihmal var..beş ay çok uzun sire..her türlü tetkik yapılırdı..ne diyeyim haram olsun bile bile üst üste transfer yapanlara..
Bende haram olsun dıyorum nasıl doktorsunuz sız neden arastırma yatırmadınz bana dedım her doktor arastırma yapmadan neden tekrar baslıyorsun dedıler dedım esınızde kromozom sorunu olabılır sorun bzıde degıl esınızde dır dedıler kapattılar gıttık yaptırdık karyotıp analız sonucu soylemek ıcın aradm dırek mesguke dusuyor mesajlar gıtmıyo haram olsun fatma hanımında bır kzı bır oglu var allah onu ımtıhan etmesın cocuklarıyla dıyorum baska bırsey demıyorm

Canım çok üzüldüm İnan ki :KK43: başka bi sayfada anti tipo yüksek çıktı demişsin, engelmiymiş peki araştırdın mı iyice.
Murat bey ıstedı zaten bahcecı kılıgı onun ıstedı uzerıne yaptım o soyledı tıpo yuksek troıt hastasısınz troıt antıkorunuz calısmıyor dedı evet ama ılac kullandm ben 9 sendır tıroıt ılacı kullanıyorm dedım ılacla troıtınız normal cıkmıs ama tıpo yuksek bu embırıyo yu tutunmayı engeller tutunsada dusme ıhtımalı yuksek oluyor sadece dusuklerın sebebı bu olmaya bılır bunun ıcın kısa protokol bı tedavı uygulayacagız sekerım tıroıtın gebelık tahlılı yapınca degıl ıkı uc ay oncesınden duzene sokmamız gerek dedı ve genetık testı esımın normal cıkmıs olamaına ragmen embrıyolara genetık test yapalım sekerı troıtıde duzene sokalım kan sulandırıcılaea tranferden sonra degılde ıkı ay oncesı baslayalım bırde embrıyolara test yapacagımız ıcın donduracagız sonucu 6 hafatayı bulur temız sonuc gelen embrıyoları koyalım donrdurulmus deneyelım dedı ıcerıgını tedavıye hazıe oldugunda konusurz dedı bende bu kadae bılıyorum ıstesem hemen baslarım arsatı satıcaz alıcıda var ama ben hazır hıssetmıyorm cesarerım yok

Cok sayfa var okuyorum vakıt bukdukca canm ben uckere kenedım hepsı 5. Gun 1. Kalıte embrıyosuydu hepsı tuttu ılk tranferımde 3 ambırıyo transfer oldu ıkısı tuttu kalp atıslarınıda dusyduk 10. Haftada bebeklerımın kalbı durdu merkez. Bı acaklama yapmadı ılkler dusebıkır olabılır dedıler bes ay ara verıp tekrar basladık hıc dondurmak nasıp olmadı hep fresh yumurta ıle ıldu butun tedavılerım yanı bana oyke soyledıler ıkıncısıde aynı kalıte aynı gun trasferı odlum oda 11. Kaftada kalbı durdu tek gebelıktı bes ay sonra tekrar denedık aynı ıslem aynı kalıte oda tuttu ama buda 4. Ayın sonunda kontrolde ogrendım kalbı durmus dogumla aldılar
Çok zor günler geçirmişsin geçmiş olsun canım. Keşke gelmek zorunda kalmasaydın ama hoşgeldin

Tesekkur ederım canm ınsallah guzel haberler paylasmakta nasıp olur sız yaptırdınz mı donasyon aramızda hamıle olan varmı
Bende ocak şubat gibi düşünüyorum takipteyim şuan. Gynolife düşünüyorum. Zaten genelde ya gynolife ya bahçeci diyorlar. Morkanatlar hamile :) dahada var aslında aklıma ilk o geldi.

Hoş geldin canım,öncelikle çok geçmiş olsun büyük acılar yaşammıssın.3 tutmuş bebeği kaybetmek ne demek ya çok acı. Bu hangi kliniktiki böyle hsg istemeyen araştırma istemeyen. Demekki rahimle ilgili problem varki yavrucaklar tutunamıyor. Resmen git gel yapmanı istemişler. Bu hidrosalpenks de olabilir tüplerde, cd 56 olabilir rahimde. Yazık olmuş Üzgünüm, inşallah Rabbim tez zamanda yavrularına kavuşturur geçmiş acılarını unutturur canım.
Canm cd 56 ne ben onu yenı duydum bu engelmı olur

Bende ocak şubat gibi düşünüyorum takipteyim şuan. Gynolife düşünüyorum. Zaten genelde ya gynolife ya bahçeci diyorlar. Morkanatlar hamile :) dahada var aslında aklıma ilk o geldi.
Cok sevındım ınsallah saglıkla dunyaya gelırler hamıle arkadasları tebrık edıyorum sızınde ınsallah olumlu olur guzel bır hamılelık gecırırsınız .

Canm kbrısda bahcecı ıle gorustum hemn dustugunu ogrenınce bebege genetık ınceleme yapım dedı bunu yaptırdıgım merkezde soyledı sonra acmadılae tabı onlar telefonları be bahcecı ıle eletısımde kaldm ben uc tedavıde hız doktor gorusu almadım sadece dokroru trasferde gormustum bahcecı klınıgı aradm anlattım benı murat beye yonlendırdı ve ben ılkkenz bır doktorla gorustum ona anlattm onlar bu durum nırmal degıl dedıler ve bır suru tahlıl ıstedıler abkaraya gıttık ummunolojıye bırsey cıkmadı tıpo bıraz yuksek cıktı seker yuksek cıktı zaten omceden de seker hastalıgım vardı yasım 26 bu arada hepsınde ınsulın kullandm bu yenı bırsey degıl dı yanı tek ogrendıgıkız tıpo nun yuksek oldugu zaten 9 senedır hasımato hastasıyım ondan yuksekmıs esımede genetık test ıstedıler oda temız cıktı 46xy cıktı kan pıhtılasması olabıkır zaten ceaspırık ve clexsane kullanmıstım tum gebelıkte gerek varmı dedım var dedıler uc ay kullandırıyoruz sorun varsa 9 ay kullanacaksın dedıler ve preteın c eksıklıgı cıktı 9 ay heparaın takvıyesı alıcam bebekde temız geldı kızdı bız zaten cınsıyetını ogrenmıstık hatta kıyaferlee almıstı esım benım gobeyım 4 aykık degıl 6 aykık bıbıydı hamıle kıyafetlerı almıstı esım bu sefer olacak dedık ınandık ama olamdı kızım gıttı
Canım benim kıyamam sana
allahım bundan sonra yüzünü güldürsün sağlıklı devam eden gebelik yaşatsın
murat beğ çok ilgili bahçecide inşallah yavruna allahın izniyle kavuşursun
o 3 denemen nerede oldu

Canm cd 56 ne ben onu yenı duydum bu engelmı olur
Canım cd56 bende burda arkadaşlardan öğrenmiştim, bağışık sistemiyle alakalı . Rahimin embrioyu yabancı madde zannedip savaş açması kabul etmemesi, ama sen 3 kez pozitifi görmüssün ileriye taşıyamamıssın bunun onunla alakası varmıdır bilemem. Aramızda sağlıkcı arkadaşlarımız var buna daha iyi cevap verebileceklerdir. Cd56 yüksek olan kişi baştan negatifmi görür ? Yoksa pozitif sonrasında problem olurmu?

Canım cd56 bende burda arkadaşlardan öğrenmiştim, bağışık sistemiyle alakalı . Rahimin embrioyu yabancı madde zannedip savaş açması kabul etmemesi, ama sen 3 kez pozitifi görmüssün ileriye taşıyamamıssın bunun onunla alakası varmıdır bilemem. Aramızda sağlıkcı arkadaşlarımız var buna daha iyi cevap verebileceklerdir. Cd56 yüksek olan kişi baştan negatifmi görür ? Yoksa pozitif sonrasında problem olurmu?
Anladm canm tesekkur ederım benım antı nukler antı kor 2 pozıtıf cıkmıs bunun cd56 ıle bı alakası varmı merak ettım ondan sordum

Uzuldum senın ıcınde canm ınsallah yuzun bu kez guler pozıtıf sonuc alırsın.
sağol canım hepimiz inşallah..arkadaşalr şu an sebida trasnferde..ben dua ediyorum..tüm kalbimle..siz de aklınızdan geçirin diye yazdım..kimin duası tutar belli olmaz...umarım hepimize umut olur..son zamnalarda tek bir pozitif yok:(

Back
X