Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar gebelik sonucumun 2.sini de yatırıp sonra yazmak istedim doktorum katlansın bi görelim dedi şuan 412 çıktıbu mutluluk hiç birşeyde yok ınanın Allahım sizlerede nasip eder inşallah. Azerbaycandaki herkese çok çok milyonlarca kez teşekkür ederim. Allah Doktorumdan embriyoloğumdan özellikle de Hasan beyden razı olsun. Allahım inşallah onları da çok mutlu eder siZlerede nasip olur kızlar.
en son 8,5 sene once kalmıstım sayılır mı acabaHiç gebe kalmadıysan era testi yaptır derim
Rahimin embriyo kabul edib etmediyini öyren
peki ordege vs tuvalet yaptınız mı? yaptı ısenız ne zaman?
Tabii sayılıren son 8,5 sene once kalmıstım sayılır mı acaba
Canım kusura bakma ben ilk mesajını yanlış okumuşum .çok üzüldüm ama merkezin buna bir açıklaması olmalı sebep nedir acaba ? Birazda kısmet işi canım üzme kendini ümidini kaybetme inşallah öbür sefere olur.Malesef hamile degılım. Aynı ogun ki değer. Esıme ltfn ara kıbrısla konus diye yazdım .. Rabbim hepınıze nasip etsin insA. Sevgiler bir müddet yazamayacagım.
Gynolife 5000euroHem doktorumla hem embryologunla konustum simdi. Gercekten Allahtan olmadi dediler. Sebep yok. Bir daha deneyecegiz dediler. Subat gibi bir daha goruselim dediler. Hersey iyi cok istiyorsaniz sperm dna hasar yaptir birsey cikacagini dusunmuyorum ama aklinda kalmasin dedi. 3.undu de histeroskopi oneriyoruz dedi. Indirim olarak da anladigim yuzde 30 iniyor durum bu.
gynolife ve bahceci ne kadardi arkadaslar?
sebep yok nasip olmamisCanım kusura bakma ben ilk mesajını yanlış okumuşum .çok üzüldüm ama merkezin buna bir açıklaması olmalı sebep nedir acaba ? Birazda kısmet işi canım üzme kendini ümidini kaybetme inşallah öbür sefere olur.
Aynı gün döndüler en azındanHem doktorumla hem embryologunla konustum simdi. Gercekten Allahtan olmadi dediler. Sebep yok. Bir daha deneyecegiz dediler. Subat gibi bir daha goruselim dediler. Hersey iyi cok istiyorsaniz sperm dna hasar yaptir birsey cikacagini dusunmuyorum ama aklinda kalmasin dedi. 3.undu de histeroskopi oneriyoruz dedi. Indirim olarak da anladigim yuzde 30 iniyor durum bu.
Sen ne kadar ödedin canımHem doktorumla hem embryologunla konustum simdi. Gercekten Allahtan olmadi dediler. Sebep yok. Bir daha deneyecegiz dediler. Subat gibi bir daha goruselim dediler. Hersey iyi cok istiyorsaniz sperm dna hasar yaptir birsey cikacagini dusunmuyorum ama aklinda kalmasin dedi. 3.undu de histeroskopi oneriyoruz dedi. Indirim olarak da anladigim yuzde 30 iniyor durum bu.
5000 odedim 3500 alacaklarmisnikinci denemede...Sen ne kadar ödedin canım
Önce regl olmanı bekliyorlar..sonra ikinci periyotta çoğunlukla..tabi Arada yapılacak tetkiklerde sorun çıkmazsa..ben ilk negatifte regl olduktan hemen sonra hsg çektirdim hidroselpinks çıkınca ameliyat olmam gerekti...laproskopiden sonra ikinci reglle tedavi başladı..şimdi de histeroskopiden sonra ikinci regl.. Haziran ve Ekim oldu benim transferler5000 odedim 3500 alacaklarmisnikinci denemede...
yalniz dr ocak dedi embryolog subat ya yanlis hesapladi.. Bilemedim. Ne kdr ara veriliyor arkadaslar?
Canm senınle ne guzel dokdorda konusmus ben uc kere denememe ragmen sadece doktoru trasnferde gordım sana acıklamada yapmıs sunu yaptır bunu yaptır demıs en azından bana neden fatma hanım o kdar dusuklerıme bırsey demedı su tahlılı yap demedı anlamıyorum senın ıcınde ıyı olmus en azından onları yaptırıp baslama sansın var hayırlısı ıle yuzun gulsun insallah bu defa bana ıkı ay ara vermek yerıyor demıslerdı ama kurtaj oldugum ıcın 5 ay beklemek ıstemıstım hersey gonlunce olsunHem doktorumla hem embryologunla konustum simdi. Gercekten Allahtan olmadi dediler. Sebep yok. Bir daha deneyecegiz dediler. Subat gibi bir daha goruselim dediler. Hersey iyi cok istiyorsaniz sperm dna hasar yaptir birsey cikacagini dusunmuyorum ama aklinda kalmasin dedi. 3.undu de histeroskopi oneriyoruz dedi. Indirim olarak da anladigim yuzde 30 iniyor durum bu.