Arkadaşlar gebelik sonucumun 2.sini de yatırıp sonra yazmak istedim doktorum katlansın bi görelim dedi şuan 412 çıktı ❤️❤️❤️ bu mutluluk hiç birşeyde yok ınanın Allahım sizlerede nasip eder inşallah. Azerbaycandaki herkese çok çok milyonlarca kez teşekkür ederim. Allah Doktorumdan embriyoloğumdan özellikle de Hasan beyden razı olsun. Allahım inşallah onları da çok mutlu eder siZlerede nasip olur kızlar.

Maşallah hadi gözün aydin rabbim sapa saglam kucagina almayi nasip etsin

Aynı gün döndüler en azından :KK43: ben çok beklemiştim iki gün sonra döndü bana doktor..gynolife 5000 Euro,embriyo dondurma 500 euro,donmuşlarla ikinci deneme 1000 euro..

Yeşilada cm
Senin ilki gynolife idi dimi
Şimdi ikinci nasıl olacak
Bu konuda ne dediler
Birde donöru nasıl ayarlıyorlar.
Yani onun yumurtasını donduruyorlarmı yoksam.
Bizim adetle başlayanmı ayarlıyorlar.
İnanın arkadaşlar benim kafam baya karıştı

Bu arada kontagim embryologa surecte yardim eden kisiye saat 2 de msj attim olumsuz diye esim de aradi ama kendisi hala bize geri sonmedi

Cokk gecmis olsun lütfen kendini çok üzme genelde transfer sonrasi pek kimsenin umrunda olmuyorsun kimse senin uzüldügün kadar üzülmüyor malesef istedigin gibi açiklama yapilmiyor nasip deyip geciyoruzz

Canm senınle ne guzel dokdorda konusmus ben uc kere denememe ragmen sadece doktoru trasnferde gordım sana acıklamada yapmıs sunu yaptır bunu yaptır demıs en azından bana neden fatma hanım o kdar dusuklerıme bırsey demedı su tahlılı yap demedı anlamıyorum senın ıcınde ıyı olmus en azından onları yaptırıp baslama sansın var hayırlısı ıle yuzun gulsun insallah bu defa bana ıkı ay ara vermek yerıyor demıslerdı ama kurtaj oldugum ıcın 5 ay beklemek ıstemıstım hersey gonlunce olsun
ya aslinda birsey demediler ben sordum ne yapacagiz diye gercekten 2.ciden sonra arastiriyiruz dediler. Ben hala kizginim sana ucuncuden evvel arastirma yapmadikaltina.. Mesela sevket bey hsg bile komplikasyon ousturabilir dedi ki olabilir onu da okudum bir yerde nasil kurtaj da kaziyorlar bir hasar olusabiliyor ofis hsg de de yoine rahme giriliyor s... Ama senin acin uzuntun vs bizimkilerin yaninda hicbisi sana cok dua ettim sabah yarin sabah da edecegim. Gercekten cok guclu bir kadinsin.

Yeşilada cm
Bu konuda ne dediler
Canım ne yazık ki benim ikinci de negatif..ilkinden kalan donmuşlar vardı onlar transfer edildi..üçüncü içim sıfırdan başladık yeni donörle..bulundu da..testler yapılıyor bilgi bekliyorum..fresh olcak yine tabi embrşyoamrın ve rahmin durumuna göre canım

Yeşilada cm
Bu konuda ne dediler
Donörle aynı anda regl olmamız sağlanıyor./bize göre onun adeti plankanıyor..yumurtlama gerçekleşince opu yapılıyor..toplanan yumurtlar eşinden alınan spermele döllenşyır..3. Ya da 5. Gün sana naklediliyor..çok özetle böyle

ya aslinda birsey demediler ben sordum ne yapacagiz diye gercekten 2.ciden sonra arastiriyiruz dediler. Ben hala kizginim sana ucuncuden evvel arastirma yapmadikaltina.. Mesela sevket bey hsg bile komplikasyon ousturabilir dedi ki olabilir onu da okudum bir yerde nasil kurtaj da kaziyorlar bir hasar olusabiliyor ofis hsg de de yoine rahme giriliyor s... Ama senin acin uzuntun vs bizimkilerin yaninda hicbisi sana cok dua ettim sabah yarin sabah da edecegim. Gercekten cok guclu bir kadinsin.
Çok güçlü kesinlikle katılıyorum..ikincinden sonra ayrıntılı tetkikler oluyor ben önce merkezin hatası sandım ama uygulama böyle ne yazık ki...ilk transerde negatifi başarısızlık olarak kabul etmiyorlar olası görülüyor ancak ikinci de negatifse araştırma başlıyor..

ya aslinda birsey demediler ben sordum ne yapacagiz diye gercekten 2.ciden sonra arastiriyiruz dediler. Ben hala kizginim sana ucuncuden evvel arastirma yapmadikaltina.. Mesela sevket bey hsg bile komplikasyon ousturabilir dedi ki olabilir onu da okudum bir yerde nasil kurtaj da kaziyorlar bir hasar olusabiliyor ofis hsg de de yoine rahme giriliyor s... Ama senin acin uzuntun vs bizimkilerin yaninda hicbisi sana cok dua ettim sabah yarin sabah da edecegim. Gercekten cok guclu bir kadinsin.[/QUOTE
Ne dıyelım canm herseyın hayırlısı ser gorunende hayır vardır dıyorum kımın nasıbı hangı doktorda bılınmez sıfa allahtan gerısı teferruat

Çok güçlü kesinlikle katılıyorum..ikincinden sonra ayrıntılı tetkikler oluyor ben önce merkezin hatası sandım ama uygulama böyle ne yazık ki...ilk transerde negatifi başarısızlık olarak kabul etmiyorlar olası görülüyor ancak ikinci de negatifse araştırma başlıyor..
Guclu olmak yetse tum acıları unutmaya canm zaman en ıyı ılac dıyorlar bakalım zamanla bızde duzelırız eskı ısteklı ınançlı halımıze o azıme donerız ınsllah dua edıyorum elımden bırsey gelmıyor ınsan oglunun gucu herseye yetmıyor netıcede

Guclu olmak yetse tum acıları unutmaya canm zaman en ıyı ılac dıyorlar bakalım zamanla bızde duzelırız eskı ısteklı ınançlı halımıze o azıme donerız ınsllah dua edıyorum elımden bırsey gelmıyor ınsan oglunun gucu herseye yetmıyor netıcede
Canım ben bayağı toparladım kendimi ama ne yalan söyliyeyim giden paraya da çok yanıyorum..yok parayı harcadık hala da onun sıkıntısınınyaşıyırz..şimdi bebeğim karnımda olsaydı helali hoş olsun derdim ama şimdi havaya saçtık gibi..bir de Umudum azaldı..ilk giderken çok rahattım kesin olacak diye bakıyordum..ikinci de bu sefer tabiki de olacak dedim yine ama şimdi :( korkuyorum açıkçası negatiften..maddi manevi çok yıkım ama senin yaşadığın kadar değil..hiç tutmaması ayrı her seferinde tutup kaybetmek ayrı..allah bize sabır versin ama sana daha çok versin..buradaki herkes için dua ediyorum ama bir kaç kişi çok başka benim için..yemin ediyorum ağlıyorum tıtsun bebekleri diye..artık sen de ciğerimden dua edeceklerimden birisin..bumdan sonraki ilk denemen bebeğini kucağına almanla sonuçlansın inşaşalh

Canım ben bayağı toparladım kendimi ama ne yalan söyliyeyim giden paraya da çok yanıyorum..yok parayı harcadık hala da onun sıkıntısınınyaşıyırz..şimdi bebeğim karnımda olsaydı helali hoş olsun derdim ama şimdi havaya saçtık gibi..bir de Umudum azaldı..ilk giderken çok rahattım kesin olacak diye bakıyordum..ikinci de bu sefer tabiki de olacak dedim yine ama şimdi :KK43: korkuyorum açıkçası negatiften..maddi manevi çok yıkım ama senin yaşadığın kadar değil..hiç tutmaması ayrı her seferinde tutup kaybetmek ayrı..allah bize sabır versin ama sana daha çok versin..buradaki herkes için dua ediyorum ama bir kaç kişi çok başka benim için..yemin ediyorum ağlıyorum tıtsun bebekleri diye..artık sen de ciğerimden dua edeceklerimden birisin..bumdan sonraki ilk denemen bebeğini kucağına almanla sonuçlansın inşaşalh
ne guzel yazmıssın amin insAllah. dedım ya zaten olay negatıf olması degıl de donasyon cok yuksek cozum denılıp olmaması.. zaten acayıp pahalı bır surec ve bızler ıcın torucu gıt gel vs ılaclar keza oyle bu ya yıne olmazsa hıssı cok fena... Ben de esıme dedım gıttı ucru para ve malesef para agacta yetısmıyor... Hele su ekonomık keızde

Hem doktorumla hem embryologunla konustum simdi. Gercekten Allahtan olmadi dediler. Sebep yok. Bir daha deneyecegiz dediler. Subat gibi bir daha goruselim dediler. Hersey iyi cok istiyorsaniz sperm dna hasar yaptir birsey cikacagini dusunmuyorum ama aklinda kalmasin dedi. 3.undu de histeroskopi oneriyoruz dedi. Indirim olarak da anladigim yuzde 30 iniyor durum bu.
gynolife ve bahceci ne kadardi arkadaslar?
Üzgünüm

Canım ben bayağı toparladım kendimi ama ne yalan söyliyeyim giden paraya da çok yanıyorum..yok parayı harcadık hala da onun sıkıntısınınyaşıyırz..şimdi bebeğim karnımda olsaydı helali hoş olsun derdim ama şimdi havaya saçtık gibi..bir de Umudum azaldı..ilk giderken çok rahattım kesin olacak diye bakıyordum..ikinci de bu sefer tabiki de olacak dedim yine ama şimdi :KK43: korkuyorum açıkçası negatiften..maddi manevi çok yıkım ama senin yaşadığın kadar değil..hiç tutmaması ayrı her seferinde tutup kaybetmek ayrı..allah bize sabır versin ama sana daha çok versin..buradaki herkes için dua ediyorum ama bir kaç kişi çok başka benim için..yemin ediyorum ağlıyorum tıtsun bebekleri diye..artık sen de ciğerimden dua edeceklerimden birisin..bumdan sonraki ilk denemen bebeğini kucağına almanla sonuçlansın inşaşalh
Canm cok sagol allah bın kere razı olsun dua degılmı zaten herseyın bası dualar yeter senınde cok zor anlaya bılıyorum burdakı cogu arkadas aynı hevesle gıdıyor ılklerde kesım olucak dıye belkıde oyle hıssettırıyorlar bıze o ınancı guvenı verıyorlar bır kere gıdıp bıtecek bebegımız olacak gıbı ama umdugumuz olmayınca cok farklı yıkım oluyor benım farlı bı durum herkezın acısı kendıne en ıcten hısseden acıyı kışi kemdısı dır maddı anlamda col yıkım oluyor umudunu toplasan maddıyat var maddıyatı halletsek guc guven gerek her acıdan zor gercekten kıbrıs kumar yerı ya bızımde bı cesıt kumar gıbı kazanmakta var kaybetmekte

tskler arkadaslar... Bır aydır kahve ıcmıyordum ılk onu ıctım yanında sıgara ıle. Burada kı doktorum rahım ıyı ıdı embryolarda sorun yoksa 3 embryo da yuzde 90 a yakın basarı demek. Hemen merkezle konus dedı. Bahane kabul etme dedı... Gercı ne dıyecekler kı? anlamadım ne beklıyoruz... Sımdı lütfen sizden rica ediyorum bilgili arkadaslarda ben de arastıracagım;
Donasyon olumlu sonuc almama sebeplerı nelerdır? Neler yapılmalı nelere bakılmalıdır? Hsg yapıldı, rahım olculdu, genel testler antıkor testlerı vs gıbı baska neler yapılmalı? Ne olur sabırla yazarsanız cok sevınırım. Sperm dna hasar testı yapılmadı mesela esıme okuyorum gerek yok denmıstı mantıklı mı? Su an aklım ucuyor... Benım uzuntum negstıf de degıl netıce de 6 kere tr de tup yaptım hep negatıf hep negatıf alıstım artık ama bu cok koydu... Cunku bana hep basarı sansı yuksek grade ler ıyı ıse sende de sorun yok Allah bilir tabii ama kesin olur denmıstı... Uzuntum ümitelerim kırılması yanı bır daha olmayacak hıssı... Bunun ıcın ne yapabılırız. Biraz uzak kalırsam kendımı toparlarım. InsA sordugum sorulara cevap yazarsınız. Cok tsk ederim. İyi gunler.
Canom cok uzuldum. uzul agla aglama demiycem. Hakkinda hayirlisini versin Allahim hepimizinde. Yanliz gittigim bir dr sperm sayiso iyi ise dna hasari olmazmis. Ama sperm testinin yaninda benim dr. Hep bir test daha yapiyor testin adi kruger testi.sanirim ne ise yariyor bilmiyorum pek erkek sorunlarini anlamiyorum.Sadece sana tek tavsiyem birdahaki transferinde. Adetten sonra 1 gun ara ile taze nar suyu. Transferden 3 gun once basla 1 dilimi gecmeyecek sekilde 1 gun arayla transfer ve sonraki gun ananas ye. Denedim biliyorum. Ve hepsinden onemlisi moral motivasyon ve istek. Sen o bebegi isteyeceksin once sonra olacagina inanacaksin ki beyin otomatik olarak o bebegi kabul etsin. Ben sana kizdim yani bir kac gun once hemen karalar baglayip olmadi dedin. Olur mu hic beden 12. Gun istiyorlar testi herseyin bir zamani var bazi bebekler ilk tutunup sonra dusuyor lutfen ama lutfen bir dahaki sefere 12. Gun baktir kanda. Ayrica merkezin ismine aldanip yada doktorun namina aldanip bir merkez secme. Merkezi secerken
1. Kriter embriyolog kac yillik deneyime sahip?
2. O merkezde kac yildir gorev yapiyor?
Inan ki her dr. O transferi yapar doktora degil embriyologa onem ver.

sızle de aile gıbı olmusum uzak durayım dıyorum olmuyor valla sız olmasanız hıc kolay gecmezdı gunler acılar M Mutluluk olsun Allah bızi de mutlu eder insA. Sen cok ayrısın cok cok dua edecegım. 313 ayetel kursı oku ınanıyorsan bır dahakıne.
Uzak durma panzehir burası..:) birlikte başaracağız

Back
X