Kzlar mrb beni hatrlayan bilir 6 ay önce donayondan bi oğlum oldu. Ama dün test yaptm çift çizgi çktı nasıl olur doktor bana asla olamaz senin çocuğun demişti hala şoktaym dün 1 saat ağladm gece uyumadm hayal gibi geliyo bana. Inanamıyorum
Ayy nekadar şanslısın maaşallah hayırlı olsun inşallah devam eder Dr neden olamaz demişti

Benim rahim baya bi geç kalınlaşmıştı 6.8 olduğunda sevinmiştim ama doktor yeterli değil dedi. 7.8 di en son bakıldığında transfere 5 gün sonra gitmiştim.
Benim de 7 in altinda oldugunda transfer olmaz diyorlardi, transfere son bes gun once de benim ki 7.6 ya anca cikmisti... Peki sende sonuc ne olmustu?

Benim burdaki doktorum 9,1 ölçtü Kıbrıs’ta ki doktorum kendi muayene edip görmek istediği için Pazartesi çağırmıştı gittik o da 8, 5 ölçtü. Sırf ölçüm için Pazartesi git gel yaptık

Al yine başa döndük gene reklama başladık.

Canım tebrik ederim hamileymişin, Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ,yani artık kendine odaklansan hamileliğin tadını cikarsan diyorum.

Bir tane tavşan varmış
Eczaneye girmiş
Havuç varmı havuç demiş
Eczacı demiş yok burası eczane
Sonra yarım saat sonra yine gelmiş havuç varmı havuç
.........
::)) ne diyelim.
Biz yılların Kıbrısını bile aman bir eksiğimiz varmı diye pür dikkat birbirimizi takip ederKen.
Bakü çok ucuzmuş arkadaşlar ::)) ::))

Benim burdaki doktorum 9,1 ölçtü Kıbrıs’ta ki doktorum kendi muayene edip görmek istediği için Pazartesi çağırmıştı gittik o da 8, 5 ölçtü. Sırf ölçüm için Pazartesi git gel yaptık
Sırf ölçüm için Kıbrısamı çağırdı? Bunlar ilçeler arası geçiş felanmı sanıyorlar bunu yok artık yaa

Bir tane tavşan varmış
Eczaneye girmiş
Havuç varmı havuç demiş
.........
Biz yılların Kıbrısını bile aman bir eksiğimiz varmı diye pür dikkat birbirimizi takip ederKen.
Bakü çok ucuzmuş arkadaşlar ::))
birde süper embriyoları var unutmayalım:)

Bir tane tavşan varmış
Eczaneye girmiş
Havuç varmı havuç demiş
.........
Birde süper embriyoları var ;)

Hepinizin Enerjisini iyi dileklerinizi kalbimde bebislerimde hissediyorum binlerce fazlasini hissettmenizi umit ediyorum hepinize cok tesekkur ederim. Arkadaslar bir kere daha sizlere tavsiyem bakuye gidin korkmayin Ben hep olumsuz Yorumlar okudum kibris icin ArkadaşLarimdan olumsuz donusler oldu iyiki de bakuye gittim iyiki de boyle bir ekibe guvendim. Binlerce kez Allah razi olsun.
Öncelikle hayırlı olsun gozunuzaydin neden kibrisı kötülüyorsunuz bu hoş değil ki bi tarafı öve öve bitiremiyorsunuz bi tarafı da yeriyorsunuz şuan kibrista tedavi olanlar var yada olacaklar var neden onları etkiliyorsunuz ki..

Bir tane tavşan varmış
Eczaneye girmiş
Havuç varmı havuç demiş
.........
Ama sonunda eczacı çıldırmış
Ve tavşana girişmiş.
Ama tavşan bu uslanmamış
buseferde SÜPER Havuç suyu varmı demiş : )))

Canim ben de oranın magduruyum yalan söylüyor onlar para almadan hiçbirşey yapmazlar bahane üretiyorlar hep suç bizde onlar mukemmeller benim ne emeklerle aldığım arabamı sattım gittim hala kredi borcumu ödüyorum haram zıkkım olsun ben hakkımı helal etmiyorum firdevs gile keşke sorsaydın o kadar çok ornek var ki
Allah o firdevsi bildigi gibi yapsin nekadar merhametsuz vicdansiz bir kadin birde anne Allah da onu en sevdikkeriyke sinasin vicdani cok rahatmis vicdani olmayan nasil vicdanim rahat diyor7000 eurimu yedi bide bana sen haketmiyirsun diyor boylesini gormedim

Back
X