Yakin dogu uni hastanesi hkkda bilgi sahibi olan var midir? Varsa benimle paylasabir mi? tesekkurler
2 yıl önce ilk bu topiğe geldigimde.Firdevs den negatifi almış yeni bi yer arayışındayken ozamanki kordinatör Hazel hn sayesinde yakindoguyla çok uzun bi zaman dialog kurdum.
Burcu hanimın youtubeda videoları var onları izledim.
üniversite hastanesi olduğu için güven hissettim.Kendisiyle hic telefonda konusamadim.kordinatör aracılığı ile bilgi edinebiliyodum
Ancak burcu hn . benim kendi yumurtam ile tedavi olmamı istemedi düşük amh nedenim ile embriyo don. önerdi. Basari sansinin %85 Oldugu soyleniyor genc yum +genc spremin..
Ayrıca orada sprem donörlerininde resimleri gösterilmiyor olması benim için eksiydi.
Orada ilkbahar nickname li arkadaşımız 18 yasinda bi kisinin yumurtasi ile ikiz ogullarini dünyaya gelirdi..Ilkbaharda yanlis hatirlamiyosam 44 filan yaşındaydî.
O çok memnun kalmış oradan.
Ben kendi yumurtamı denemek ve sprem donorunun illa resmini görmek istedigim için vazgeçtim ordan.
kordinatör Hazel hn da işten ayrildi. Yeni gelen kordinatör hakkinda pek iyi şeyler duymadım.
Oraya başlamakdan son anda vazgeçen 3 _ 4 arkadaşımız var.eğer onlarda yaşadıklarını yazmak isterlerse yazarlar.
Diğer merkezlere oranla daha fiyatı uygun bi yerdi.
Kurum hakkında ne olumlu nede olumsuz bişey söyliyemiyorum