Bu forumu okumanin çok onemli olduğunu dusunuyorum. Insanlar gelip bana yardim edin deyip hooop cevap alip gidiyorlar. Ben her sayfayi okudum onemli sayfalari not ettim. Olumlu olumsuz her yorumu( yorumu yapanın uslubuna gore ) degerlendirdim. Reklam yapanlari hemen anladim.Doktorlarin adini hatta yaninda calisan hemsirelerin adini bile not aldim. 6 ay onceden diyet ve spor yaptim. Olumsuz insanlari hayatımdan cikardim. Kimseye tek kelime etmeden istikrarla hareket ettim. Buradaki herkesle guldum uzuldum. Bahcecide tedavi oldum fakat her merkezle gorustum. Her merkezin istediği testleri not alip yaptirdim. Bahceci onlari istemedi ama onlara bile caktirmadan her seyi yaptirdim. Eksik vitaminlerimi yerine koydum. Yani ben su ben bu demekten kastim su ki: burasi bir hazine gibi her seyi anlatirken hala ben şunu atlamışım demeyi pek dogru bulmuyorum. Haa eli bos bir insan da degilim. Aralara sıkıştırıp okudum her seyi. Tabiki sansom da yaver gitti.
Yeni gelen arkadaslar ya da tedavi olacaklar lutfen dusunun tasinin. A merkez b merkez onemli ama kisinin kendini bilmesi ve hazırlaması daha onemli diye dusunuyorum. Hicbir sey yapmadan gidip aldim geldim olmuyo malesef. Iyi hazirlanmak Allah a havale etmek lazim. Gerisi nasip.
Ayrintili ultrasona girdim. Ikizler 22 haftayi bitirdi masallah. Diyetisyenle yola devam ediyorum. Sonuca ulasmak icin yine ipin ucunu birakmadim mucadeleye devam.
Siz de tadin bu duygulari. Hamile kalip da bir kere birt birt yapamamanin huzursuzlugunu tatli tatli tadin. Korkuyu telaşı tadin. Alisveris heyecanini tadin. Tadin da tadin inşallah
Yeni gelen arkadaslar ya da tedavi olacaklar lutfen dusunun tasinin. A merkez b merkez onemli ama kisinin kendini bilmesi ve hazırlaması daha onemli diye dusunuyorum. Hicbir sey yapmadan gidip aldim geldim olmuyo malesef. Iyi hazirlanmak Allah a havale etmek lazim. Gerisi nasip.
Ayrintili ultrasona girdim. Ikizler 22 haftayi bitirdi masallah. Diyetisyenle yola devam ediyorum. Sonuca ulasmak icin yine ipin ucunu birakmadim mucadeleye devam.
Siz de tadin bu duygulari. Hamile kalip da bir kere birt birt yapamamanin huzursuzlugunu tatli tatli tadin. Korkuyu telaşı tadin. Alisveris heyecanini tadin. Tadin da tadin inşallah