- 29 Mayıs 2018
- 308
- 475
- 23
Canım o tarih kişiden kişiye göre değişir Herkezin rahim kalınlaşma süresi aynı değil ki.Tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum sizce regl tarihinden sonra ne zaman transfer olması daha doğrudur..yani kaçıncı gün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o tarih kişiden kişiye göre değişir Herkezin rahim kalınlaşma süresi aynı değil ki.Tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum sizce regl tarihinden sonra ne zaman transfer olması daha doğrudur..yani kaçıncı gün?
Bende 30. Haftaya girdim.ama.cok agirlastim artik ikiz olunca cok zormusArkadaşlar sürekli mesaj yazmasamda siteyi takipteyim.Şükür 28.haftadayız.Hersey yolunda gider insallah.Bu uğurda maddi manevi emek veren tüm arkadaşlarım insallah benim kadar mücadele etmeden anneliği yaşar.Hepinizin duacısıyım.
Zerrin hoca Halil İbrahim Tekin le çalışıyorBu zerrin hoca varmis embriyolog hangi merkez bilmiyorum ama cok methettiler. Bi arastir istersen
Maşallah. Sağlıkla kucağınıza alın. Nerede tedavi görmüştünüz?Arkadaşlar sürekli mesaj yazmasamda siteyi takipteyim.Şükür 28.haftadayız.Hersey yolunda gider insallah.Bu uğurda maddi manevi emek veren tüm arkadaşlarım insallah benim kadar mücadele etmeden anneliği yaşar.Hepinizin duacısıyım.
Çok teşekkürler darısı başınıza.hit te 2.denemede olduMaşallah. Sağlıkla kucağınıza alın. Nerede tedavi görmüştünüz?
Ablalar benim hep adetin 2. Gunu rahim kalinligi 2 felan cikar acaba bu rahme cizik atilma islemi onu kalinlastirir mi yaptiran var mi yaptirdiktan sonra kalinlik nasil olmustu
Evet çook sessizyeni yil uzeri donaasyon yaptiran yok sanirim site asiri sessizlesti pozitif haberleriyle umut oluyordu bizlerede![]()
Cok tesekkur ederim yarin belli olacak bakalimRahme çizik atma işlemi embriyonun tutunmasını sağlıyor. Kalınlaşması değil. Bolbol nar yemelisin. Birde bundan yemek kaşığı ılık suya katıp iç.
Rabbim kalbinize göre versin inşallah işiniz gücünüz rast gitsinAblalarrrr kirmizi kart gorrdum. Cok mutluyum ortalama iki hafta sonra transferim var :)))
Canım gözün aydın Allah emeklerini ve kucağını boş bırakmasın inşallahAblalarrrr kirmizi kart gorrdum. Cok mutluyum ortalama iki hafta sonra transferim var :)))
Ablalarrrr kirmizi kart gorrdum. Cok mutluyum ortalama iki hafta sonra transferim var :)))
Amin canım. İnşallah.Canlarım kaderdaşlarım, yeni yıl önce sağlık sıhhat , mutluluk, huzur ve bol pozitivli hayırlı bir yıl olsun hepimiz için. İyi seneler hepimize.
Magusa tıp.merkezinde.Halil ibrahim beyemi gideceksinizAmiiiin inşallah. Bizde ocak ayı sonu gibi sperm donasyonu için moğusa tıp merkezine gitcez kızlar çok heyecanlıyım çok ta endişelerim var nasıl hastane doktorlar iyimi offf deli sorular