Arkadaşlar sürekli mesaj yazmasamda siteyi takipteyim.Şükür 28.haftadayız.Hersey yolunda gider insallah.Bu uğurda maddi manevi emek veren tüm arkadaşlarım insallah benim kadar mücadele etmeden anneliği yaşar.Hepinizin duacısıyım.
Bende 30. Haftaya girdim.ama.cok agirlastim artik ikiz olunca cok zormus :(

Arkadaşlar sürekli mesaj yazmasamda siteyi takipteyim.Şükür 28.haftadayız.Hersey yolunda gider insallah.Bu uğurda maddi manevi emek veren tüm arkadaşlarım insallah benim kadar mücadele etmeden anneliği yaşar.Hepinizin duacısıyım.
Maşallah. Sağlıkla kucağınıza alın. Nerede tedavi görmüştünüz?

Ablalar benim hep adetin 2. Gunu rahim kalinligi 2 felan cikar acaba bu rahme cizik atilma islemi onu kalinlastirir mi yaptiran var mi yaptirdiktan sonra kalinlik nasil olmustu

Ablalar benim hep adetin 2. Gunu rahim kalinligi 2 felan cikar acaba bu rahme cizik atilma islemi onu kalinlastirir mi yaptiran var mi yaptirdiktan sonra kalinlik nasil olmustu

Rahme çizik atma işlemi embriyonun tutunmasını sağlıyor. Kalınlaşması değil. Bolbol nar yemelisin. Birde bundan yemek kaşığı ılık suya katıp iç.

Eklentiler

• D7AEEBFF-7E2A-47C2-A859-6ADD3C366B94.webp
    D7AEEBFF-7E2A-47C2-A859-6ADD3C366B94.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 69
  • A1443A70-CA80-4080-8149-A989980A0D93.webp
    A1443A70-CA80-4080-8149-A989980A0D93.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 73
Ablalarrrr kirmizi kart gorrdum. Cok mutluyum ortalama iki hafta sonra transferim var :)))

İnşallah iyi sonuç alırsın . Stres yapma. Dualarım seninle.Sende bu duayı sık sık oku kardeşim
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN TESBİHİNİN SIRLARI
Hazinetül Esrar

«Yunus as ın balık karnında bulunduğu sürece duası şu idi:
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜN-TÜ MİNE'Z-ZALİMIN.
Manası :
«Senden başka hak ma'bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerdenim.»

Müslüman bir adam herhangi (meşru) bir işinde bununla dua edecek olursa mutlaka Allah onun bu duasını kabul buyurur.
«Ben öyle bir söz biliyorum ki sıkıntı ve kedere düşmüş bir kimse onu söyleyecek olursa mutlaka o sıkıntı ve kederden kurtulur. O söz, kardeşim Yunus'un sözüdür. Karanlıklar içinde şöyle sesleniyordu: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANE-KE İNNI KÜNTÜ MİNE'Z-ZALİMIN

Yine aynı konu hakkında Resulüllah (S.A.V.) Efendimiz:buyurdular ki:
«Balığın karnında bulunurkenHz Yunusun yaptığı dua şu idi: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE'Z-ZALİMİN.»

Hadisin son kısmında şu cümleler yer alıyor : «Herhangi bir müslüman bir şey hakkında bu duayı yapacak olursa, mutlaka Allah onun duasını kabul buyurur.»

Kader arkadaşlarım 2019 yılı sizlere tam da hayal ettiğiniz bebeği versin babasıyla huzurla sağlıkla büyütün inşallah..benim ocağın sonunda üçüncü donasyanum hepinizin duasına ihtiyacım var..siz de benim dualrımdasınız..bu gece 12 de ilk önce sağlık sonra da hepimiz için bebek dileyeceğim..ha bi de milli piyango bana çıkarsa buradaki herkese ücretsiz donasyon ısmlarlıcam söz :))Mutlu yıllar :)

Amiiiin inşallah. Bizde ocak ayı sonu gibi sperm donasyonu için moğusa tıp merkezine gitcez kızlar çok heyecanlıyım çok ta endişelerim var nasıl hastane doktorlar iyimi offf deli sorular

Amiiiin inşallah. Bizde ocak ayı sonu gibi sperm donasyonu için moğusa tıp merkezine gitcez kızlar çok heyecanlıyım çok ta endişelerim var nasıl hastane doktorlar iyimi offf deli sorular
Magusa tıp.merkezinde.Halil ibrahim beyemi gideceksiniz

Back
X