Gercekten okurken cok duygulandım cok sık girip yazamasamda aklımda olan isimlerdendin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin "Amin"
Hangi ilaclari kullaniyorsun belki yazmissindir ama tekrar yazarsan cok sevinirim
Canım çok teşekkür ederim darısı başınıza..eutrox 50 mg( tsh düşsün diye ) folbiol,etrofem 2*2,Protestan ampul2*1,dekort,corasplirin,cleaxan 4000..

kızlar bende bahçecide tedavi görüyorum kadınlar kulübünden geldim dedim indirimli fiyattan tedavi oldum. eşim gitti sperm verdi geldi. benide transfer için çağıracaklar siz transfer öncesi, bir hazırlık yaptınız mı kızlar?
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif alırsın en önemli şey moral kafanı rahatlat ve mutlu olduğun şeyleri yap bol su tüketin benim yaptıklarım bunlar rabbim ol derse oluyor o yüzden rahat olmak en önemlisi bence

kızlar bende bahçecide tedavi görüyorum kadınlar kulübünden geldim dedim indirimli fiyattan tedavi oldum. eşim gitti sperm verdi geldi. benide transfer için çağıracaklar siz transfer öncesi, bir hazırlık yaptınız mı kızlar?
Tedavin hayırlı olsun canım
Hiç strese girme dediklerini yap ve rahat transferine git
Rahmin iyi inşallah
Ama iş kaliteli embriyoda bitiyor bunu unutma

Günaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha :KK61:
Allahım yavrunu içinde korusun
İnşallah anne rahminde biraz daha rahatına ulaşsın
Ama işti bu dünyaya erken gelse bile rabbim bu dünyada korusun ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Sres yapma önemli olanı
Ve unutma bu dünyada okadar bebekler 7 ayında dünyaya gelmiş ve çok sağlıklıda hayat sürmüşler
Kalbim duam seninle

Gercekten okurken cok duygulandım cok sık girip yazamasamda aklımda olan isimlerdendin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin "Amin"
Hangi ilaclari kullaniyorsun belki yazmissindir ama tekrar yazarsan cok sevinirim
Sevgim senide çok özledim
İnşallah seninde güzel sonucunu duyalım burda
Naptın?
Ne zaman başlıyıcaksın?

Allahım yavrunu içinde korusun
İnşallah anne rahminde biraz daha rahatına ulaşsın
Ama işti bu dünyaya erken gelse bile rabbim bu dünyada korusun ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Sres yapma önemli olanı
Ve unutma bu dünyada okadar bebekler 7 ayında dünyaya gelmiş ve çok sağlıklıda hayat sürmüşler
Kalbim duam seninle
Allah razı olsun 28 haftalık şuan 7 ayı tam doldursaydı. Bu kadar korkmazdım

Günaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha :KK61:
Stres sıkıntı yapmamak en onemlisi benim yegenim 1350 kilo doğdu kucaklarina alamadıkları icin yunle sarip oyle kundak yapıyorlardı simdi 13 yasinda yasitlarini geride birakti bile sakin ol bol bol dua et doktorlar ellerinden geldigi kadar geciktirceklerdir ama sende hep yat sade tuvalete kalk

canım ilk iki transferde beslenmeme dikkat ettim ikiciden önce yürüyüş ve diyet yapıp dokuz kilo verdim..ikisi de neagtif..bu sefer en şişko halimle ama mutlu gittim pozitif..nolur rahat ol..güzel şeyler düşün..gerisi allaha kalmış..

canım dua ediyorum...biraz daha dursalar iyi olur ama arkadaşımın çocuğu 26 haftalık doğdu şimdi 2 yaşınd yerinden kalkmıo aşırı tombiş ve tatlı...sakın üzülme..stres yapmamaya çalış kemdi kendine kınuş onlarla azcık daha durun içimde diye..bizi haberdar et..

Belki birilerine faydam olur...başıma gelenleri,yaşadıklarımı yazmak istiyorum...
46 yaşındayım...16 yaşında bi oğlum var...doğal yollardan hamişle kaldım..
Bikaç sene öncesine kadar çok kolay gebe kalıyordum ancak yaştan dolayı yumurta kapasitemin (amh 0.1civarı)düşük olduğunu öğrendim...
fsh da çok inişli çıkışlıydı...ikinci evliliğimi yaptım eşim genç benden ve ikimiz de yeni bebek istedik..macera böylece başladı..
daha önce bebek olmasın diye uğraşan,spiralla bile hamile kalan bi kadın olarak en başta çok sarstı beni..bi iki doktora gittim tüp bebekle bile olasılığın düşük olduğunu öğrendim..
ben aşılama bile yapmadan donasyona karar verdim...
o zaman sanıyordum ki tek problem yumurta,eşim genç ,rahim zaten bir sürü kere hamile kaldı oldu bu iş dedim...
doktorumun tavsiyesiyle GYNOLİFE a karar kılım önce telefon konuşmları filan...testler tahliller istendi..dahiliye,kardiyoloji doktorlarından ayrıntılı testler tetkiklerel gebe kalabileceğime dair raporlar sundum...eşimdem spermogram istemediler..ben sordum hsg çektireyim diye çok önce çektirdim demiştim istemediler..hem sağlıklı doğumum var hem de daha önce bakıldı diye..
işim yoğun üç gün yeterli mi diye sordum tamamdır dediler..donör bulundu ilk reglle ilaçlar başladı bana ...estrofemle başladık..folik asit son ra da kan sulandrıcılar...
ve reglin 16.günüydü sanırım gittik...
oteli uçağı ben ayarladım...merkez 5000 euoru istedi..
eşimden sperm alımdı donörden yumurta toplandı gittiğimiz gün...12 tane yumurta topladık dediler ..ertesi gün aradlılar 7-8 taneydi sanırım döllendi dediler..3,gün merkeze gittik büyük umutla..üçüncü gün birinci kalite 8 hücreli 3 embriyoyu yerleştirdler...
Murat hoca çok başarılı geçti embriyolar inci tanesi gibiydi rahimde gayet iyidi dedi...umutla sevinçle döndük...
tüm belirtiler oldu..
göğsüm acıdı kasık ağrısı ayakalr buz gibi gen3elde yattım çok dikkat ettim kendime..
önce idrar testleri klasik bir sürü yaptım altıncı günden başlayarak sekzinci güm neagtifimi aldım...
sonrası büyük yıkım ve şok:(

Devam ediyorum..iki gün ağladım,doktora ulaşamadım geri dömedi bir süre
sonra sakinleşince konuşmamaız daha doğru diye hemen araamdım dedi..benden hsg istedi:(
kendime gelince hsg yaptırdım hemen ve ilk şok..hidroselpinks gelişmiş..yani tüplerden biri sıvı dolu ve embriyoya sıvı sızmış bebek tutsa bile yaşamaz...
merkeze kızdım daha önce istenmedi diye burdaki doktoruma kenidem eşime..herkese..herşeye
sonra toparlandım ne yapabilirize döndü iş..
ameliay önerdiler..laproskopik ameliyatla tüpler alıncak ya da bağlantısı kesilecek dediler..
burda bu konuda en iyi doktoru aradım..ki sonra komplikasyon olmasın diye...
tabi bu arada para su gibi gidiyor:(
ameliatımı oldum...daha da kötüymüş göründğünden durum..iki tüpü de kesmiş ve bağlamış,zatenbebek olmuyordu milyonmda bir ihtimali de kopardık dedim eşime..
sonra bin bir umutal donmuş olan üç bebeğimi almak için yine ilaca başladım..ama bu sefer çok iyi hazırlamdım..
yürüyüş ve diyetle dokuz kilo verdim nefes egzersilzeri falanalr filanlar bomba gibi gittim..rahimde çok iyi kalınlaştı
yine gittik bu sefer doktor çok iyi geçti transfer demedi..boşuna umutlanmam istemedi onun da üzüldüğünü kalbimden hissettim..
kouldu 3 embriyo da..8 hücreli ve yine birinci kalite...
yine idaradan bakmalar,her türlü belirti mevcut busefer kesin olduak filan
sekizincşi gün beta 0,09..bir bile değil..
bu sefer..ilkinden çok daha ağır bi yıkım...donmuş embriyo yok para yok..bitek eşime olna büyük aşk ve ona kıyamama duygusu var..
bi edepizlik yapıp ayrılayım ondan gitsin bab olsun moduna gidim..ama kısa sürdü..:)toparlandım yine..

Back
X